نماینده ساوه و زرندیه با اشاره به نبود اداره استاندارد در ساوه گفت: نبود این اداره مشکلات زیادی را برای واحدهای تولید به دنبال داشته است.
شهلا میرگلوبیات نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در پنجمین جلسه کارگروه اقتصادی استان مرکزی با موضوع بررسی مسائل و مشکلات اقتصادی شهرستان ساوه که با حضور استاندار برگزار شد، از ساوه و زرندیه به عنوان یکی از مناطق استراتژیک یاد کرد که با برنامهریزی صحیح میتوان روند توسعهیافتگی آنها را شتاب داد.
وی افزود: یکی از مشکلات شهرستان ساوه عدم استقرار اداره استاندارد و تکمیل نبودن ساختمان آن است و به دلیل این فقدان، واحدهای تولیدی در شهرستان باید برای کوچکترین آزمایشات دائماً در مسیر ساوه به مرکز استان در تردد باشند.
میرگلوبیات با اشاره به اینکه ساوه و زرندیه پیشانی صنعت استان و یکی از قطبهای صنعتی کشور محسوب میشوند، گفت: این شهرستانها با این حال همچنان از برخی زیرساختها و امکانات محروم هستند.
وی خواستار نگاه ویژه استان به حوزه کشاورزی و تولید محصولات باغی به ویژه انار به عنوان محصول شاخص شهرستان شد و گفت: ایستگاه تحقیقاتی انار شهرستان در شأن و جایگاه این منطقه نبوده است و باید مجموعه استان نگاه ویژهای به بخش اعمال کند.
به گزارش ایسنا؛ محمد بهاروند فرماندار ساوه نیز در این جلسه گفت: با تلاش جدی استاندار شاهد برطرف شدن مشکلات شهرستان هستیم. در سایه پیگیریهای مقامات استان وضعیت واحدهای صنعتی و تولیدی رو به بهبود است و با جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی شاهد رشد و پویایی تولید و صنعت در شهرستان هستیم.
وی با اشاره به مشکلات گمرکی این شهرستان افزود: اخذ مجوزهای خاص برای گمرک به ویژه در حوزه ماشینآلات، خودرو و مواد بهداشتی، ارتقای کمی و کیفی، سختافزاری و نرمافزاری گمرک منجر به تقویت گمرک ساوه و در نتیجه تقویت صنعت و رفع بخش مهمی از مشکلات صنایع خواهد شد.
به گزارش ایسنا؛ در این جلسه مسائلی همچون مباحث گمرکی از جمله تأمین منابع انسانی واحدها، انبارهای چند منظوره، بررسی موانع و مشکلات استقرار کامل استاندارد در ساوه، بررسی و رفع مشکلات تأمین برق، آب گاز شهرک صنعتی هزار هکتاری، بررسی مشکلات شهرک گلخانهای آوه، بررسی موانع و برطرف کردن مشکلات مرتبط با مرکز تحقیقات انار، بررسی مشکلات مرتبط با احداث نمایشگاه دائمی صنوف و صنایع احداث شهرک صنوف مزاحم مطرح شد.
همچنین وضعیت دامپروری در شهر آوه به عنوان یکی از مناطق دامپروری کشور مورد بررسی قرار گرفت و امکان احداث نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و عشایری و صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز بررسی شد.
در ادامه این سفر استاندار مرکزی به همراه معاونین خود و جمعی از مدیران استانی در جلسهای دیگر به بررسی مشکلات برخی واحدهای تولیدی میپردازند. حضور در گلزار شهدا، بازدید از روند عملیات احداث دومین شهرک صنعتی ساوه، بازدید از چند واحد تولیدی شهرک کاوه و نیز یک محموعه گاوداری شیری و آبیاری قطرهای از دیگر برنامههای این سفر خواهد بود.