معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: کار حرفهای و شجاعانه در رسانهها از بروز آسیبهای اجتماعی جلوگیری میکند.
محمد بهاروند در مراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان ساوه اظهار کرد: یک روزنامهنگار و خبرنگار حرفهای و مجرب کسی است که با شجاعت به گونهای قلمفرسایی کند که مانع از بوجود آمدن مفاسد اقتصادی، اجتماعی و ... شود.
وی اضافه کرد: اگر خبرگزاریها، مطبوعات و جراید در عمل به رسالت خبری خود با صراحت بیان و مقتدرانه مسائل را موشکافی کرده و کار پیشگیرانه انجام میدادند قطعا مفاسد اقتصادی مانند اختلاس سه هزار میلیاردی اتفاق نمیافتاد.
وی ادامه داد: شجاعت در قلم و صراحت در بیان رسانهای قطعا عاملی برای ممانعت از بروز چنین تخلفاتی شده و اعتماد عمومی مردم را نسبت به نظام و مسئولان نیز افزایش میدهد.
وی تصریح کرد: حرفه مقدس خبرنگاری ایجاب میکند که خبرنگار نسبت به رویدادهای مختلف داخلی و خارجی بیتفاوت نباشد و چه بسا انعکاس یک خبر بتواند بسیاری از معادلات افراد مغرض نسبت به انقلاب را بر هم بزند.
وی با بیان اینکه خبرنگاران از جایگاه و منزلت والایی برخوردارند، اظهار کرد: بهترین تعبیر از خبرنگار را قرآن کریم دارد چرا که در این کتاب آسمانی به قلم که ابزار کار خبری است سوگند یاد شده است.
بهاروند در ادامه با بیان اینکه هدف دولت ایجاد امید در بین آحاد مختلف جامعه است، گفت: دفاع از خبرنگاران نیز سیاست دولت در راستای تحقق این مهم در بین اصحاب رسانه است.
وی تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت یازدهم آرامش و نشاط اجتماعی خاصی در کشور حاکم شده و با به ثمر رسیدن اهداف دولت تدبیر و امید در آینده نزدیک وضعیت کشور در حوزههای گوناگون به سمت نقطه مطلوب پیش خواهد رفت.
به گزارش ایسنا، فرماندار زرندیه نیز گفت: شهرستانهای ساوه و زرندیه از استعداد بالایی برای توسعه و پیشرفت برخوردارند و تسریع در توسعهیافتگی این دو شهرستان استراتژیک استان مرکزی به دستان توانمند مسئولان و اطلاعرسانی خبرنگاران محقق میشود.
محمد کردی افزود: روحیه همدلی بین مسئولان و خبرنگاران و بررسی عملکردها و وعدههای مدیران توسط خبرنگاران، علیرغم تمامی ناملایمات، فرآیند عملی شدن وعدهها را تسریع میکند.
وی با بیان اینکه دولت به شدت اعتقاد به نقدپذیری دارد، اضافه کرد: نقد منصفانه و دلسوزانه توسط رسانهها عاملی برای پویایی جامعه و حرکت شتابان کشور به سمت اهداف توسعهای است.
در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خبرنگاران ساوجی تجلیل و سپس اصحاب رسانه شهرستان به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند.
برگزاری دورههای آموزشی خبرنگاری و خبرنویسی، نبود تشکل صنفی و خبرنگاری، هزینههای بالای انتشار نشریات محلی و عدم حمایتهای مالی، متمرکز کردن آگهیها و رپرتاژهای خبری ادارات توسط نشریاتی که در سطح شهرستان منتشر میشوند و جلوگیری از ادامه روند انتشار آن از طریق نشریات سایر شهرهای استان، عدم اختصاص تسهیلات اعتباری با کارمزد پائین در راستای حمایت از جراید محلی از جمله مهمترین مشکلات صاحبان مطبوعات و خبرنگاران ساوجی بود.