پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به مشکلاتی که بر سر راه صنعت فرش دستباف به عنوان میراث قدیمی ایران زمین وجود دارد، گفت: امروز فرش دستباف کشورمان به مشکلاتی دچار است و با وجود اینکه کهن‌ترین سابقه فرش در جهان متعلق به ایران است اما، قیمت تمام شده ما بالاتر از قیمت جهانی است یعنی اینکه نمی‌توانیم با چنین قیمتی در بازارهای بین‌المللی رقابت کنیم.

عزیزالله صدیقی در همایش اصناف شهرستان ساوه گفت: اصناف از پیشگامان تحقق اقتصاد مقاومتی هستند و با حمایت این قشر می‌توان ظرفیت‌های تولید داخلی را افزایش داد تا بتوان در مقابل توطئه های اقتصادی دشمنان مقاومت کرد.

 

وی حمایت از تولید ملی را از عوامل تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: استفاده حداکثری از زمان بهره‌برداری از منابع موجود از دیگر عوامل تحقق این مهم است.

 

وی تصریح کرد: امروز اگر نتوانیم از منابع داخلی به خوبی بهره‌برداری کنیم به دلیل بالا بودن هزینه تولید است و اگر راهکاری برای برون‌رفت از این مشکل اتخاذ نشود قطعا نمی‌توانیم در بازارهای جهانی به خوبی رقابت کنیم.

 

وی با اشاره به مشکلاتی که بر سر راه صنعت فرش دستباف به عنوان میراث قدیمی ایران زمین وجود دارد، گفت: امروز فرش دستباف کشورمان به مشکلاتی دچار است و با وجود اینکه کهن‌ترین سابقه فرش در جهان متعلق به ایران است اما، قیمت تمام شده ما بالاتر از قیمت جهانی است یعنی اینکه نمی‌توانیم با چنین قیمتی در بازارهای بین‌المللی رقابت کنیم.

 

معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش اصناف در خصوص اجرای فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانه‌ها پرداخت و گفت: اصناف ما از طرفی با وجود تحریم‌ها و نیز قانون هدفمندی یارانه‌ها به خوبی درخشیدند و نه تنها افزایش قیمتی نداشته‌ایم بلکه در برخی کالاها شاهد کاهش قیمت نیز بوده‌ایم.

 

وی افزود: تحریم‌ها فشارهای سنگینی بر شبکه توزیع تحمیل کرد اما به لحاظ عملکرد قابل دفاع اصناف کمترین چالش را در سطح استان داشته‌ایم و این به دلیل نظارت و نیز تدبیر اصناف بوده است.

 

وی همچنین با بیان نقش مؤثر اصناف در حوزه صادرات گفت: جامعه صنفی استان به لحاظ نقش مهمی که در توسعه اقتصادی و بازارهای بین‌المللی دارد به توفیقات بسیاری در حوزه صادرات نیز دست یافته است.

 

وی به صادرات حدود چهار میلیارد شاخه گل شاخه بریده و دو میلیون گل گلدانی در سطح استان اشاره کرد و افزود: در بسیاری از حوزه‌های دیگر نیز مانند خشکبار، شیرینی‌جات، کفش و ... عملکرد قابل قبولی در حوزه صادرات داشته‌ایم که توانسته است اشتغال پایدار را ایجاد کند.

 

به گفته‌ی این مقام مسئول در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی هم‌اکنون بیش از 3.5 میلیون واحد صنفی در سطح کشور فعال است که بالغ بر 30 میلیون نفر از جمعیت کشورمان را با حدود 17.5 درصد درآمد ناخالص ملی به خود اختصاص داده است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 46 هزار واحد صنفي در استان مركزي در حوزه تولید و توزيع كالاهاي اساسي و خدمات‌رساني به مردم فعاليت مي‌كنند،تصریح کرد: با احتساب 29 هزار واحد صنفی فعال در صنعت فرش حجم قابل توجهی از جمعیت استان را جامعه صنفی تشکیل می‌دهد.

 

صدیقی با بیان اینکه حدود 90 درصد از شبکه توزیع در کشور را اصناف تشکیل می‌دهند، گفت: رونق اقتصادی کشور راهکار برون‌رفت از مشکلات است و دولت نیز توجه جدی به این مسئله دارد.

 

به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز در این مراسم با اشاره به پیوند اسلام با اقتصاد گفت: در پیوند مستقیم اسلام با اقتصاد به مسائلی مانند مالیات، صدقات، وقف و ... پرداخته شده و در پیوند غیر مستقیم نیز به رعایت حلال و حرام در کسب و کار، انصاف داشتن در معاملات، پرهیز از ربا، اختلاس، پولشویی و اسراف تأکید شده است.

 

حجت‌الاسلام سیدحسین تقوی خواستار پرهیز از کم‌فروشی و گرانفروشی شد و بر ارائه کالای ایرانی با کیفیت، رعایت انصاف، دستگیری از دیگران توسط جامعه صنفی به منظور برقراری آرامش اقتصادی و رضایت خدای تعالی تأکید کرد.

 

وی با اشاره به ماه مبارک رمضان و درخواست از خدای تعالی برای طلب روزی حلال در ادعیه شریف این ماه اظهار داشت: انسان در سایه طلب روزی حلال و وسعت رزق است که می‌تواند ضمن کسب حلال به سنت حسنه نیکوکاری و انفاق نیز روی بیاورد.

 

وی از تولید، توزیع و مصرف به عنوان سه مؤلفه در مجموعه معیشتی انسان‌ها یاد کرد و افزود: مؤلفه توزیع بر عهده اصناف است که اگر اصناف در حوزه توزیع وظایف خود را مطابق با شرع مبین اسلام و با رضایت مردم انجام دهند شاهد اجرای عدالت اقتصادی خواهیم بود.

 

به گزارش ایسنا، رئیس اتاق اصناف ساوه نیز از فعالیت بیش از هشت هزار واحد صنفی در قالب 40 اتحادیه در این شهرستان خبر داد و گفت: با مدیریت مطلوب اصناف این شهرستان زمینه تنظیم بازار به خوبی فراهم شده است.

 

مرتضی سعیدی اظهار کرد: حرکت جهادگونه در بین صنوف مختلف شهرستان نه تنها توطئه‌های اقتصادی دشمنان را بی‌اثر کرده بلکه آرامش مطلوبی در فضای کسب و کار شهرستان حاکم کرده که با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها بی‌نظیر است.

 

وی با تقدیر از همراهی اصناف در اجرای مطلوب قانون هدفمندسازی یارانه‌ها خاطرنشان کرد: جامعه صنفی با درک اهمیت و حساسیت این مسئله تعامل هوشمندانه‌ای با دولت داشته و نقش خود را به خوبی در این عرصه اقتصادی ایفا کردند.

 

سعیدی با قدردانی از تعامل و همفکری بین اعضای اتاق اصناف شهرستان افزود: با تلاش‌های اعضای اتاق اصناف شهرستان ضمن اجرایی کردن مطلوب مأموریت‌های محوله در بعد نظارتی نیز اقدامات تأثیرگذاری در کاهش مشکلات بازار شهرستان انجام شده است.

 

مداحی و نیز تجلیل از یک پیشکسوت جامعه صنفی از دیگر برنامه‌های این همایش بود که با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه و شهردار، جمعی از مسئولان شهرستانی، رؤسای اتحادیه های صنفی و پیشکسوتان این عرصه در مجموعه شبهای ساوه برگزار و در نهایت به ضیافت افطاری انجامید.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group