نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: ارتقای شاخصهای سلامت مهمترین دغدغه مجلس و دولت است.
شهلا میرگلوبیات در جریان بازدید از مراکز درمانی تحت پوشش انجمن حمایت از بیماران کلیوی ساوه با اشاره به برنامه مجلس و دولت برای کاهش درد و رنج بیماران اظهار داشت: مقوله سلامت دغدغه همیشگی مجلس است و اقدام وزارت بهداشت و درمان جهت اجرای طرح تحول سلامت در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به منظور کاهش درد و رنج بیماران است.
وی ادامه داد: در گذشته تحمیل هزینههای سنگین درمان به مردم، مشکلات و معضلات بسیاری را در این بخش ایجاد کرده بود اما، اجرای بستههای طرح تحول سلامت لبخند رضایت را بر لبان بیماران و به ویژه بیماران خاص مانند بیماران کلیوی نشانده است.
وی در ادامه با اشاره به افزایش بیماران کلیوی در جامعه گفت: تحقق نیافتن موضوع خودمراقبتی به عنوان شعار هفته سلامت در میان مردم و ناآگاهی از عواملی مانند فشار خون که موجب بوجود آمدن بیماریهای کلیوی است سبب افزایش آمار مبتلایان به نارساییهای کلیوی شده است.
وی تصریح کرد: از این رو فعالیت انجمنهای حمایت از بیماران کلیوی در کنار حمایتهای خیرین حوزه سلامت و دولت میتواند نقش مؤثری در کم شدن بار بیماری از دوش مبتلایان داشته باشد.
میرگلوبیات خواستار اتخاذ تدابیر ویژه به منظور بررسی راهکارهای لازم جهت جلوگیری از افزایش بیماران مبتلا به نارساییهای کلیوی و نیز ارائه خدمات بهینه به این افراد شد.
وی همچنین با اشاره به احداث درمانگاههای مختلف عمومی و تخصصی در سطح شهر افزود: این مراکز در واقع بازوان دولت در خدماتدهی بهداشتی و درمانی به مردم هستند و نقش بسزایی در کاهش آمار مراجعان به بیمارستانها دارند.
به گزارش ایسنا معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت از ماندگارترین اقدامات دولت یازدهم است.
مردم اثرات مثبت طرح تحول سلامت را احساس میکنند
محمد بهاروند اظهار داشت: عزم ملی و مدیریت جهادی وزارت بهداشت در اجرای طرح تحول سلامت قابل تقدیر است. هماکنون با گذشت زمان اندکی از اجرای این طرح رضایتمندی مردم را شاهد هستیم و مردم اثرات مثبت اجرای این طرح را احساس میکنند.
فرماندار ساوه با تقدیر از خدماترسانی به بیماران مبتلا به نارساییهای کلیوی گفت: خدمت به این افراد که شامل بیماران دیالیزی و یا پیوندی هستند از اقدامات ارزشمندی که رضایت حقتعالی را به دنبال دارد.
حمایت از 222 بیمار کلیوی در ساوه
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهرستان ساوه نیز در حاشیهی این جلسه به خبرنگار ایسنا گفت: این انجمن در حال حاضر، 90 بیمار دیالیزی و 132 بیمار پیوندی را به همراه خانوادههای آنان تحت پوشش قرار داده است.
محمدحسین امیدی افزود: این انجمن با ارائه کمکهای مختلف مادی و معنوی به بیماران، سعی در کاستن از رنجهای جسمی و روحی آنان و دستگیری مادی و معنوی از بیماران دارد.
وی با اشاره به ایجاد امکانات مناسب درمانی برای بیماران کلیوی در این شهرستان، افزود: در حال حاضر درمانگاه شبانهروزی امام حسن مجتبی(ع)، آزمایشگاه حضرت زهرا(س)، درمانگاه حضرت رقیه(س) و مرکز فیزیوتراپی لیزری حضرت علیاصغر(ع) با بهرهمندی از پزشکان، جراحان و متخصصان مجرب، خدمات درمانی را به صورت رایگان به بیماران کلیوی ارائه میکنند و کلیهی عواید حاصل از فعالیت این مراکز صرف درمان و کمک به بیماران نیازمند تحت پوشش میشود.
وی با اشاره به پروژه احداث مرکز درمانی موسیبنجعفر(ع) نیز گفت: این درمانگاه تخصصی نیز با هدف خدماتدهی به بیماران کلیوی در زمینی اهدایی توسط حاج مهدی جراحی از خیرین شهرستان، به مساحت 266 متر مربع و با اعتبار اولیهای بالغ بر دو میلیارد ریال در حال احداث است.
وی ادامه داد: این طرح در زیربنایی بالغ بر دو هزار مترمربع و در هفت طبقه در بلوار آزادی این شهر احداث شده و تا پایان شهریورماه فاز نخست آن به بهرهبرداری میرسد.