نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: سردار شهید اسلام شهید دکتر چمران بذر ایثار، استقامت و عرفان را در خاک میهن پاشید.
شهلا میرگلوبیات به مناسبت فرا رسیدن 31 خردادماه سالروز شهادت شهید دکتر چمران اظهار داشت: نتیجه مجاهدت، ایستادگی، ایمان و امید این شهید سرافراز میهن اسلامی در خاک میهن ریشه دوانیده و به بار نشسته و با الطاف خدای تعالی همواره سایهگستر خواهد ماند.
وی به شخصیت علمی و سیاسی شهید چمران اشاره کرد و گفت: شهید چمران یکی از نخبگانی بود که علاوه بر ویژگیهای خاص علمی، سیاسی، نظامی و عرفانی، در حوزههای گوناگون تأثیرگذار بود و با مطالعه در سیره این شهید والامقام میتوان به خوبی فهمید که وي نماد مدیریت جهادی است.
دبیر فراکسیون نخبگان مجلس نهم تعهد، تخصص، علم و ايمان، روحیه جهادی با پرهیز از مسایل حاشیهای و کار خالصانه را از ویژگیهای بارز شهید چمران دانست و تصریح کرد: در شخصیت شهید دکتر چمران همین بس که امام راحل عظیمالشأن در پیامی كه به مناسبت شهادت آن سردار سرافراز ایران فرمودند، وي را جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد معرفي كردند که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت.
وی به فعالیت های تحقیقاتی، پژوهشی شهید چمران اشاره کرد و افزود: شهید چمران با کولهباری از دانش و علم در سختترين شرایط جنگ و در حالی که در اوج درگیری با دشمن بود دست از کارهای تحقیقاتی و پژوهشی برنمیداشت و این بیانگر مدیریت استثنایی او در جنگ بود.
وی آشنایی بیشتر با زوایای شخصیتی شهید دکتر چمران و انجام کارهای تحقیقاتی در زندگینامه، مبارزات و اندیشههای این دانشمند فرزانه را خواستار شد و تصریح کرد: شهید دکتر چمران الگوی بیبدیل و تمام عیار در عرصههای علمی است و ابعاد زندگی ایشان در خدمت به کشور و نظام اسلامی همچون چراغی فروزان پیش روی جامعه دانشگاهی و نخبگان قرار دارد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه از شهید چمران به عنوان افتخار شهرستان ساوه و بخش نوبران یاد کرد و افزود: تقدیم صدها شهید از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون و نیز هزاران ایثارگر از این دیار دلیلی بر ولایی بودن و همراهی کردن مردم این منطقه با انقلاب و رهبری است.
شهید دکتر چمران در دوران جنگ تحمیلی چندین بار مجروح شد و نهایتا در 31 خرداد 1360 در منطقه دهلاویه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت رسید.