امام جمعه و رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ساوه گفت: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند عزم ملی است.
حجتالاسلام سیدحسین تقوی در نخستین جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان در سخنانی اظهار داشت: برنامهریزی مسئولان و تلاش برای احیای امر به معروف و نهی از منکر از ضرورتهای جامعه امروزی است که قطعا با عزم ملی محقق میشود.
وی اضافه کرد: احیای مقتدرانه این فریضه موجب جلوگیری از اقدامات هنجارشکنانه شده و مانع از گسترش برخی آسیبهای اجتماعی میشود که توسط دشمن در سطح جامعه رواج مییابد.
وی با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) گفت: همه کارهای نیکو و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهی از منکر مثل قطرهای بر دریای مواج و پهناور است.
امام جمعه ساوه اظهار داشت: همه آحاد جامعه وظيفه دارند با شيوه درست ديگران را به کارهاي خير که باعث سعادتمندي انسان ميشود دعوت کنند و از منکرات باز دارند.
وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) ميفرمايند « در روز قيامت برترين مقام و منزلت نزد خدا از آن کساني است که در دنيا بيش از ديگران به خيرخواهي و موعظه ديگران بپردازد».
حجتالاسلام تقوی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر اصل مهمی در اسلام است که ترک آن ثواب تمام فرائض را از بین خواهد برد و لذا هر کس باید به اندازه توان خود در این راستا تلاش کند.
به گزارش ایسنا، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ساوه نیز در این جلسه گفت: استحکام حکومت اسلامی در اجرای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر است.
سرهنگ پاسدار مجید احمدجعفری افزود: امر به معروف و نهی از منکر از فرایض بزرگ اسلامی است که اجرای آن آثار و برکات فراوانی را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: گسترش و همگاني كردن فريضه امر به معروف و نهي از منكر از اولویتهای اصلي سپاه و بسيج است و اگر به موضوع امر به معروف و نهی از منکر توجه شود توطئههاي دشمن خنثي ميشود.
احمدجعفری خاطرنشان کرد: در احیای این فریضه الهی باید به قدری در جامعه به مقابله با منکرات بپردازیم که معروفات بیشتر رواج یابد و مجالی برای ترویج منکرات نباشد.
در این جلسه مقرر شد در فضاهای فرهنگی و مراکز تفریحی به ویژه پارکها و مناطق گردشگری اقدامات مؤثری برای ترویج این فریضه با کمک اعضای ستاد انجام شود.
همچنین اعضای ستاد خواستار نظارت بیشتر بر وضعیت رستورانها و تالارهای مجالس عروسی در سطح شهرستان شدند.