مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: خیرین ساوجی بالغ بر 60 میلیارد ریال برای مشارکت در امر خداپسندانه مدرسهسازی تعهد کردند.
عبدالله سالمی اظهار داشت: شهرستان ساوه هماکنون بالغ بر 400 خیر مدرسهساز دارد که به مدد و کمک آنها بخش اعظم مشکل آموزش و پرورش ساوه در زمینه فضاهای آموزشی برطرف شده است.
وی اضافه کرد: شهرستان ساوه در حوزه خیرین مدرسهساز سال گذشته رتبه اول استان را کسب کرد و در سال جاری نیز با افزایش میزان تعهد خیرین رتبه اول استان را کسب خواهد کرد.
وی با اشاره به وجود 40 مدرسه خيرساز در شهرستان ساوه كار مدرسهسازي را امري مهم قلمداد كرد و اظهار داشت: مدرسهسازي كاري است كه شامل سه عنصر علم، عشق و اميد ميشود.
وی اضافه کرد: علم باعث پيشرفت، عزت و عظمت كشور است و مدرسهسازي امري است كه با عشق آغاز شده و اميد به ارمغان ميآورد و در نهايت به توليد علم منجر ميشود.
وی با تأكيد بر لزوم آموزش و تحصيل دانشآموزان در مدارس شيفت ثابت صبح، اهميت مدرسهسازي در شهرستان ساوه را با توجه به مهاجرپذير بودن آن دو چندان دانست.
وی با اشاره به سند تحول آموزش و پرورش گفت: در اجرای این سند تکشیفت شدن مدارس و آن هم فعالیت مدارس فقط در شیف صبح رمز موفقیت دانشآموزان در مقاطع تحصیلی بیان شده است که این امر نیازمند توسعه فضاهای آموزشی است.
سالمی خاطرنشان کرد: با مشارکت خیرین بخش اعظم مدارس این شهرستان فقط در شیفت صبح دایر است و مابقی نیز قطعا با مساعدت نیکوکاران محقق خواهد خواهد شد.