پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: تقویت دستگاه تعلیم و تربیت راه دستیابی به توسعه پایدار را همواره می‌کند.

شهلا میرگلوبیات در هشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سخنانی اظهار داشت: دولت به تنهایی نمی‌تواند نیازهای دستگاه تعلیم و تربیت را برآورده کند لذا در این میان این خیرین مدرسه‌ساز هستند که می‌توانند در رسیدن کشور به توسعه پایدار تأثیرگذار باشند.

 

وی ادامه داد: کار خیرین مدرسه‌ساز که منجر به ایجاد فضاهای جدید علمی و آموزشی در کشور می‌شود بستر لازم را برای رشد علمی جوانان این مرز و بوم فراهم کرده و آنها می‌توانند قله‌های علمی کشور را با موفقیت فتح کنند.

 

وی اظهار داشت: مدرسه‌سازی یک امر ماندگار و جاودان است و خیرین این شهرستان همواره ثابت کرده‌اند می‌توانند هم از لحاظ مادی و هم معنوی در احداث فضاهای آموزشی حماسه خلق کنند.

 

وی با اشاره به نقش ممتاز خیرین این شهرستان در عرصه‌های گوناگون به ویژه حوزه سلامت و مدرسه‌سازی بیان کرد: باید فرهنگ مدرسه‌سازی را در جامعه گسترش و وسعت دهیم و برای نهادینه‌سازی این فرهنگ خداپسندانه در جامعه تلاش مضاعف کنیم چرا که مدرسه‌سازی از اولویت‌های نظام دینی است.

 

میرگلوبیات با اشاره به اینکه مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سال 74 در ساوه پایه‌گذاری شده، خاطرنشان کرد: شهرستان ساوه از ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه پایدار برخوردار است که شکوفایی آنها نیازمند مشارکت خیرین در حوزه مدرسه‌سازی و سلامت است.

 

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: خیرین مدرسه‌ساز مورد لطف و فضل خدای تعالی هستند.

 

محمد بهاروند افزود: خیرین با صرف سرمایه‌های خود در این امر خداپسندانه موجبات توسعه شهرستان را فراهم کرده و نقش بسزایی در تربیت و پرورش آینده‌سازان کشورمان دارند.

 

وی بیان کرد: تجلیل از خیرین مدرسه‌ساز و جذب خیرین جدید از دستاوردهای برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز است که گامی مؤثر در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی خواهد بود.

 

بهاروند خاطرنشان کرد: کار این خیرین کار بزرگان دین است و باید برای ترغیب و تشویق این عزیزان از هیچ کوششی دریغ نکرد. تلاش شود چنین برنامه‌هایی هرچه باشکوه‌تر در جهت گسترش فرهنگ مشارکت در کار خیر برگزار شود.

 

امام جمعه ساوه نیز گفت: خیرین مدرسه‌ساز اجر بالایی نزد خداوند متعال دارند.

 

حجت‌الاسلام سیدحسین تقوی افزود: انسان با تعلیم و تربیت به کمال می‌رسد و خیرین در این زمینه نقش مؤثری دارند.

 

وی ادامه داد: نیت پاک و کار خالصانه خیرین ضمن برآوردن نیازهای دانش‌آموزان و پیشرفت علمی آنان در پیشگاه باریتعالی از اجر و قرب والا برخوردار است.

 

به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: تاکنون 40 مدرسه و 420 کلاس با مساعدت افراد نیکوکار ساخته شده که 12 هزار دانش‌آموز در آنها مشغول تحصیل هستند.

 

عبدالله سالمی افزود: ساوه شهر مهاجرپذیری است و اگر مشارکت خیرین در ساخت مدرسه‌ها نبود قطعا با مشکلات عدیده‌ای روبرو بودیم.

 

وی با اشاره به سند تحول آموزش و پرورش گفت: در اجرای این سند تک شیفت شدن مدارس و آن هم فعالیت مدارس فقط در شیف صبح رمز موفقیت دانش‌آموزان در مقاطع تحصیلی بیان شده است که این امر نیازمند توسعه فضاهای آموزشی است.

 

سالمی خاطرنشان کرد: با مشارکت خیرین بخش اعظم از مدارس این شهرستان فقط در شیفت صبح دایر است و مابقی نیز قطعا با مساعدت نیکوکاران محقق خواهد خواهد شد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group