استاندار مرکزی گفت: کارخانههای ساوه با اعتبارات صندوق ملی توسعه احیا و بازسازی میشوند.
محمدحسین مقیمی در جلسه کارگروه تخصصی امور اقتصادی و تولید که ویژه مسائل و مشکلات صنعت شهرستان ساوه برگزار شده بود، اظهار داشت: با توجه به اینکه ماشین و ادوات مربوط به صنایع در ساوه مربوط به سالهای گذشته است نیازمند بازسازی و نوسازی هستند و در مسیر بازسازی لازم است که صنایع قدیمی و با سابقه در اولویت کار قرار گیرند.
وی با تأکید بر اینکه واحدهای صنعتی موجود باید حفظ شوند، گفت: این قدیمی بودن کارخانهها منجر به کاهش کیفیت کالاها، افزایش قیمت تمامشده و همچنین دور ماندن از فضای رقابتی شده است. صنایع و کارخانهها باید احیا و برای بهینه عمل کردن و اختصاص منابع برای بازسازی اولویتبندی شوند.
مقیمی تصریح کرد: استان مرکزی استانی صنعتی است اما، در مواردی از تکنولوژی عقب مانده است و در بعد سختافزاری درحال در جا زدن هستیم. باید به موازات تکنولوژی پیش برویم و علاوه بر احیای صنایع قدیمی به روز بودن آن را نیز مدنظر قرار دهیم.
وی احیای صنایع کوچک را به شرکت شهرکها واگذار کرد و پیشنهاد داد: صنایع بزرگ میتوانند نظرات خود را به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ارائه دهند تا براساس نیاز، منابع ارزی لازم از صندوق ملی توسعه در اختیار آنها قرار گیرد و همچنین منابع ریالی نیز اختصاص یابد.
استاندار مرکزی با اشاره به توسعه گردش کاری صندوق توسعه ملی، افزود: یک چهارم امکانات برای بازسازی و نوسازی کارخانه اختصاص مییابد.
وی با بیان اینکه ساوه با توجه به نزدیکی به پایتخت و رشد کشاورزی بسیار برای استان مهم است، عنوان کرد: توسعه صنعت و سرمایهگذاری در این سهرستان بسیار حائز اهمیت است. سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به همراه جهاد کشاورزی تلاشهای بسیاری را برای رفع موانع صنعتی و کشاورزی شهرستان داشتهاند.
مقیمی اضافه کرد: برای رفع مشکلات شهر باید جلساتی با ریاست فرماندار به عنوان معاون استاندار به صورت متناوب برگزار شود.