معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: افزایش میزان تولید گندم اقتصاد کشور را بهبود میبخشد.
محمد بهاروند در کارگروه فرعی خرید غلات در ساوه افزود: خرید تضمینی گندم از کشاورزان و زمینهسازی شرایط لازم برای نگهداری گندم تولیدی در سیلوها در افزایش میزان گندم تولیدی تأثیرگذار است.
وی با بیان اینکه نیمی از گندم تولیدی این شهرستان باید در سیلوها ذخیره و مصرف شود، ادامه داد: برطرف کردن موانع پیش روی حمل و انتقال گندم به مراکز خرید، بازدید از وضعیت سیلوها، تأمین نیروی انسانی مورد نیاز و امکانات بهینه و برخورد مناسب با کشاورز از مسایلی است که در هنگام خرید گندم باید بدان توجه داشت.
وی اضافه کرد: گندم یکی از محصولات استراتژیک در حوزه کشاورزی و از محورهای توسعه اقتصادی است و همکاری بین بخشی میتواند توان و انگیزه کشاورزان را برای تولید بیشتر این محصول ارتقا بخشد.
فرماندار ساوه ادامه داد: کشاورزان از زحمتکشترین اقشار جامعه هستند و حمایت از آنان از اولویتهای نظام اسلامی است. همه باید برای برطرف کردن موانع و مشکلات پیش روی تولیدات کشاورزی اهتمام داشته باشیم.
پیشرفت 96 درصدی احداث سیلوی مکانیزهی ساوه
به گزارش ایسنا، مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استانی مرکزی نیز با اشاره به دستورالعمل خريد گندم در سال جاری، اولويت كاري این شركت را، آمادهسازي و تجهيز سيلوها و مراكز خريد و نگهداري، جهت خريد بهينه و مطلوب گندم اعلام كرد.
جواد حسني از ایجاد زمینههای لازم جهت خريد بهينه گندم از كشاورزان خبر داد و اظهار داشت: قبل از فرا رسيدن فصل برداشت، اقدامات لازم در خصوص تجهيز سيلوها و مراكز خريد، انجام خواهد شد تا با آمادگي كامل به مرحله خريد تضميني گندم وارد شويم.
وی در ادامه، گندم تولیدی ساوه را مرغوبترین گندم تولیدی در استان مرکزی دانست و ادامه داد: گندم تولیدی در سایر شهرهای استان مرکزی اغلب از کیفیت کمتری برخوردار است.
وی شهرستان ساوه را نخستین شهرستان استان در برداشت و خرید گندم از کشاورزان دانست و خواستار برنامهریزی و مدیریت مناسب در جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در خصوص ذخیره و عرضه شد.
حسنی با بیان اینکه استان مرکزی سالانه 150 هزار تن مصرف گندم در بخش نان و آرد دارد، تصریح کرد: ظرفیت سیلوهای مکانیزه گندم در این استان 400 هزار تن است.
وی با اشاره به ساخت یک سیلوی مکانیزه نگهداری گندم در ساوه نیز اظهار داشت: هماکنون ساخت این سیلو 96 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در آستانه بهرهبرداری است.
به گزارش ایسنا مدیر جهاد کشاورزی ساوه نیز گفت: سطح زیر کشت گندم آبی در این شهرستان 15 هزار هکتار و متوسط برداشت در هر هکتار پنج تن است.
حسن شریفی با بیان اینکه سال گذشته قیمت تضمینی گندم پایینتر از بازار آزاد بود و کشاورزان محصول تولیدی را در استانهای همجوار و قم و تهران به فروش رساندند، اضافه کرد: برداشت گندم در ساوه از پنجم خرداد آغاز میشود و باید زمینه ذخیره گندم مازاد در این شهرستان فراهم شود.