مدير مجتمع پرورش قارچ ساوه گفت: اين مجتمع زمينه اشتغال حدود 30 زن سرپرست خانوار مددجوي كميته امداد امام خميني(ره) را فراهم ميكند.
اكبر عباسي افزود: مذاكرات اوليه با مسئولان كميته امداد ساوه براي عقد تفاهمنامه مبني بر اشتغال 30 زن سرپرست خانوار اين نهاد انجام شده است.
وي بيان كرد: با استفاده از تسهيلات خوداشتغالي كميته امداد با كمترين امكانات وارد عرصه توليد قارچ شدم و هم اينك با موفقيت در اين عرصه توليدي، ميخواهم زمينه اشتغال جمعي از نيازمندان را فراهم كنم.
وی ضمن اظهار گلایه از حمایت نشدن توليد از سوی برخی مسئولان گفت: ايجاد برخي موانع اداري و كمتوجهي برخي مسئولان نسبت به توليدكنندگان قابل توجيه نيست.
وي ادامه داد: در ابتدا فعالیت خود را با احداث یک سالن تولید شروع کردم و هماکنون با احداث 26 سالن توانستهام علاوه بر تأمين بيشترين نياز مصرف قارچ ساوه زمینه اشتغال چندين نفر را فراهم کنم.
مدير مجتمع پرورش قارچ اطلس ساوه اظهاركرد: هماكنون كشور عراق يكي از متقاضيان قارچ مجتمع كشت و صنعت ساوه است، اما، اخذ مجوز بستهبندي اين محصول با پيچ و خمهاي زياد اداري همراه است.
وي اضافه كرد: ايجاد سالن بستهبندي نيز علاوه بر صادرات موجب اشتغال چندين نفر خواهد شد كه تاكنون مسئولان با اين مجتمع همكاري لازم را جهت تحقق اين امر نداشتهاند.
عباسی كه با پشتکار و جدال با ناامیدی موفق به کارآفرینی شده است، فاقد تحصیلات دانشگاهی بوده اما، با تلاش چندین ساله تولید قارچ و کارآفرینی را در دانشگاه تجربه آموخته است بطوری که امروز بسیاری فارغالتحصیلان و دانشجویان رشته کشاورزی از تجربههایش در این بخش استفاده میکنند.
به عقیده وی تولید در این حرفه مقرون به صرفه است به طوری اگر این تجربیات که حاصل تلاش شبانهروزی است، مورد حمایت دولت و مسئولان قرار گیرد، زمینه اشتغال 100 نفر در این مجتمع فراهم خواهد شد.
عباسی گفت: مدرک دانشگاهی که فاقد تجربه عملی باشد به ندرت میتواند در امر تولید و اشتغالزایی موفقیت به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به اين كه با وجود پیگیریهای زیاد، تاکنون حمایتی از این کار تولیدی توسط مسئولان ذیربط شهرستان انجام نشده است، گفت: هماکنون متقاضیان زیادی برای تولید قارچ و ایجاد اشتغال در این مجتمع وجود دارند که در صورت حمایت مسئولان، آنها نیز میتوانند وارد این عرصه تولیدی شوند.
عباسی بیان داشت: با توجه به کمبود منابع آبی و نیاز کم تولید قارچ به آب، حرکت به سمت این صنعت ضروری است و مصرف آن نیز باید در سبد غذای خانوارها گنجانده شود.