مدیر جهاد کشاورزی ساوه از تولید 18 هزار و 500 تن گوشت قرمز در سال 92 خبر داد.
حسن شریفی افزود: در سال 92 بیش از 200 تن گوشت ماهی، هزار و 359 تن تخممرغ، 25 هزار و 200 تن شیر خام و یک میلیون و 535 هزار و 500 قطعه ماهی زینتی تولید شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 18 هزار و 500 تن گوشت قرمز تولید شده است، افزود: از این میزان 735 تن در شهرستان ساوه مصرف و مابقی به شهرستانهای دیگر ارسال شده است.
وی اضافه کرد: رهاسازی دو میلیون قطعه بچه ماهی، 726 هزار و 550 قطعه ماهی گرمآبی و سردآبی و 700 هزار تخم چشمزده ماهی در سال 92 انجام شده است.
وی تولید محصول و فرآورده سالم دامی را از اولویتهای اصلی جهادد کشاورزی شهرستان دانست و از تخصیص سه میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه کشاورزی به هفت طرح در این شهرستان خبر داد.
وی ادامه داد: بخش دام و طیور با تولید محصولات استراتژیک و مهم نظیر شیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ و عسل به عنوان تأمینکننده اصلی پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه، مسئولیت بسیار مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد.
شریفی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری در بخش کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال سبب توسعه و شکوفایی اقتصاد منطقه میشود و گامی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد است.