پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

مدیر جهاد کشاورزی ساوه از تولید 18 هزار و 500 تن گوشت قرمز در سال 92 خبر داد.

حسن شریفی افزود: در سال 92 بیش از 200 تن گوشت ماهی، هزار و 359 تن تخم‌مرغ، 25 هزار و 200 تن شیر خام و یک میلیون و 535 هزار و 500 قطعه ماهی زینتی تولید شده است.

 

وی با بیان اینکه در سال گذشته 18 هزار و 500 تن گوشت قرمز تولید شده است، افزود: از این میزان 735 تن در شهرستان ساوه مصرف و مابقی به شهرستان‌های دیگر ارسال شده است.

 

وی اضافه کرد: رهاسازی دو میلیون قطعه بچه ماهی، 726 هزار و 550 قطعه ماهی گرم‌آبی و سردآبی و 700 هزار تخم چشم‌زده ماهی در سال 92 انجام شده است.

 

وی تولید محصول و فرآورده سالم دامی را از اولویت‌های اصلی جهادد کشاورزی شهرستان دانست و از تخصیص سه میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه کشاورزی به هفت طرح در این شهرستان خبر داد.

 

وی ادامه داد: بخش دام و طیور با تولید محصولات استراتژیک و مهم نظیر شیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ و عسل به عنوان تأمین‌کننده اصلی پروتئین حیوانی مورد ‌نیاز جامعه، مسئولیت بسیار مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد.

 

شریفی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال سبب توسعه و شکوفایی اقتصاد منطقه می‌شود و گامی در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group