سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: فضای پژوهش و تحقیق در مجموعههای دانشگاهی تقویت شود.
مجتبی جعفرزاده کنارسری در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ارتقای توانمندی هیئتهای علمی در مجموعههای دانشگاهی منجر به فاصلهگیری صرفا آموزشی شده و موجب انجام کارهای پژوهشی خواهد شد.
وی ادامه داد: فراهم آوردن بستر پژوهش و تحقیق برای اساتید و دانشجویان و نگاه توسعهای به بخش صنعت با توجه به مبانی علمی در بین مدیران صنعت منجر به تغییر رویکرد در دانشگاه شده و زمینه اتصال و پیوند بیشتر صنعت و دانشگاه را فراهم میکند.
وی در ادامه با اشاره به سیاستزدگی در دانشگاهها گفت: مهمترین وظیفه دانشگاه علمآموزی است و دانشگاه مهد علم و فرهنگ است تا بتواند توان علمی و اجرایی جوانان را افزایش دهد.
وی تصریح کرد: سیاستزدگی نمیتواند دانشگاه را به اهداف مورد نظر برساند.
وی اضافه کرد: وقتی دانشگاه به وظایف اصلی خود بپردازد یقینا در خروجی آن که در آینده حضور جدی در عرصههای مختلف اجتماعی خواهند داشت تأثیرگذار خواهد بود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ساوه در ادامه، تصمیمسازی برای مدیریت مطلوب در دانشگاه را رویکرد خود در دوران مدیریتی خود دانست و گفت: به همین منظور تشکیل کمیته راهبردی برای تقویت فضای بنیه علمی به عنوان نقشه راه دانشگاه در دستور کار است که یکی از آثار آن افزایش میزان جذب دانشجو خواهد بود.
وی اضافه کرد: تشکیل کمیته مشورتی با محوریت استفاده از خرد جمعی به عنوان دیگر راهبرد مدیریتی است که این فرآیند منجر به تحقق اهداف مورد نظر خواهد شد.
وی ادامه داد: به دلیل ارتقای این دانشگاه که مجموعهای اثر گذار است در شهرستان ساوه نیاز به تعامل با مسئولان داریم ضمن اینکه باید اجازه دهند با جمعبندی و صلاحدید مجموعه دانشگاه تصمیمگیری کنیم تا بتوان ضریب خطا را کاهش داده و با اشراف کامل و کمترین خطای ممکن و با توجه با ابزارهای موجود حرکت خویش را تداوم بخشیم.
دکتر جعفرزاده در پایان خاطرنشان کرد: به مدیریت چرخشی اعتقاد راسخ دارم و به عنوان حقیقتی انکارناپذیر معتقدم که باید از این فرصت موقت خدمت استفاده بهینه کرد و یک نقطه اثر مثبت از خود بر جای گذاشت.