سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: ایجاد بخشهای ویژه(VIP) داخلی جراحی، اطفال و زنان و ایجاد مرکز جامع خدمات و آزمایشات در قالب طب صنعتی در بزرگترین شهر صنعتی کشور را از دیگر اولویتهای سلامت این منطقه دانست.
جلیل کوهپایهزاده اصفهانی در مراسم آغاز فعالیت مجمع خیرین سلامت شهرستانهای ساوه و زرندیه گفت: راهاندازی مجمع خیرین سلامت با هدف بهرهگیری از توانمندیهای مادی و معنوی خیرین و نیکوکاران به منظور مشارکت مردم در تأمین نیازهای بهداشتی و درمان انجام میشود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود: ساماندهی کمکها، نظارت مستقیم خیرین بر فعالیتهای مجمع، اولویتبندی و تجمیع میزان حمایتهای مادی و معنوی از دیگر اهداف تشکیل این مجمع است.
وی سیاست این دانشکده را استفاده از ظرفیتهای موجود در مجموعه به عنوان محور و ظرفیت خیرین به عنوان بانیان پروژهها دانست.
وی با بیان اولویتهای حوزه سلامت در این شهرستان گفت: احداث پردیس دانشکده، مجتمع فرهنگی ورزشی و خوابگاهی دانشکده، مرمت و بهسازی ابنیه بهداشتی و درمانی و بیمارستانی بخشی از این اولویتهاست.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: مشارکت خیرین سلامت موجب ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی در سطح کشور شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، سید رضا نیری در مراسم آغاز فعالیت مجمع خیرین سلامت شهرستانهای ساوه و زرندیه در سخنانی افزود: خیرین حوزه سلامت با مشارکت در تأمین نیازهای حوزه بهداشتی و درمانی کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشتهاند.
وی ادامه داد: سلامت و امنیت به عنوان دو موهبت و نعمت الهی است که در حوزه سلامت عدهای به دلیل برخی تنگناهای مالی و یا وجود برخی کمبودهای بهداشتی و درمانی در نقاط مختلف کشور متحمل هزینههایی میشوند که توان پرداخت آن را ندارند لذا افراد توانمند و خیرین باید به کمک آنها بشتابند.
وی اضافه کرد: کمک به نيازمندان و تلاش براي برطرف کردن دغدغههاي سلامت و درمان مردم از مواردی است که با استفاده از بودجههاي دولتي امکانپذير نبوده و بخش خصوصي ميتواند در اين حوزه تأثیرگذار باشد.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور در ادامه گفت: به برکت انقلاب اسلامي، امروزه زنان و مردان ما در تمام حوزههاي علمي و پژوهشي به ویژه در تولید و ساخت انواع داروها اقدامات مهمی انجام دادهاند که همه این توفیقات به برکت خون مطهر شهدا و نیز امام راحل است.
وی تربيت پزشکان متخصص و مطرح در سطح دنيا را يکي از بزرگترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي دانست و گفت: وضعیت بهداشتی و درمانی و تربیت نیروهای متخصص در علوم پزشکی در حال حاضر به هیچ وجه قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست و به قدری پیشرفت داشتهایم که در دنیا به آن افتخار میکنیم.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای شهرستانهای ساوه و زرندیه در تقویت بخش سلامت گفت: شهرستانهای ساوه و زرندیه با وجود شهر صنعتی و صنعتگران نیکوکار دارای ظرفیت خوبی برای ارتقای سطح سلامت در منطقه است که فعالیت مجمع خیرین کمک شایانی به این امر خواهد کرد.
نیری خاطرنشان کرد: با اتحاد و همدلی بین مسئولان و مشارکت مردم میتوان به اهداف ترسیم شده در فعالیت مجمع خیرین در شهرستانها رسید و به لطف خدا این روحیه در این منطقه وجود داشته و حکمفرماست.