نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: تأمین سلامت مردم مهمترین اولویت کشور محسوب میشود.
شهلا میرگلوبیات در مراسم آغاز فعالیت مجمع خیرین سلامت شهرستانهای ساوه و زرندیه در سخنانی افزود: به دلیل اهمیت مقوله سلامت و در راستای ارتقای سطح بهداشتی و درمانی، در بودجه سال 93 مجلس نگاه ویژهای بدان داشته و تنها در این حوزه شاهد افزایش چشمگیر اعتبارات تا بیش از 30 درصد بودهایم.
وی اضافه کرد: سلامت یك موضوع اساسی در جامعه است و فعالیت مجمعی موسوم به خیرین سلامت با هدف بهرهگیری از توانمندیهای مادی و معنوی خیرین، برای ارتقای آن بسیار تأثیرگذار است.
وی ادامه داد: بررسیها نشان میدهد که در برخی نقاط کشور از جمله روستاهای دوردست، ساکنین از حداقلهای بهداشتی و درمانی برخوردار نیستند که این مسئله در شهرستانهای ساوه و زرندیه نیز به وضوح دیده میشود.
وی تصریح کرد: فعالیت مجمع خیرین سلامت و متمرکز شدن مشارکت نیکوکاران در این حوزه نوید بهرهمندی متوازن و عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی را در نقاط مختلف شهری و روستایی داده و میتوان حتی در روستاهای دور دست نیز مردم را از خدمات بهینه حوزه سلامت بهرهمند کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه با بیان اینکه نیکوکاران و خیرین ساوه و زرندیه بخش اعظمی از نیازهای بهداشتی و درمانی شهرستان را تأمین کردهاند، اظهار کرد: با وجود مشارکت چشمگیر خیرین در حوزه سلامت اما، با نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.
وی تصریح کرد: دولت به تنهایی نمیتواند پاسخگوی مهمترین نیاز مردم که تأمین سلامت است باشد از این رو مشارکت خیرین در این بخش ضروری است.
میرگلوبیات در پایان با اشاره به تشکیل دانشکده علوم پزشکی در شهرستان ساوه افزود: با توجه به ظرفیتهای منطقه، فعالیتهای این دانشکده و نیز مجمع خیرین سلامت باید زودتر آغاز میشد.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: بهترین پاداش برای خیرین و نیکوکاران اجر معنوی و اخروی است که خدای تعالی در قرآن کریم وعده داده است.
حجتالاسلام سیدحسین تقوی با بیان اینکه سلامت یکی از بهترین موهبتهای الهی است، افزود: خیرین با مشارکت در تأمین نیازهای عمومی مردم برای خود باقیات صالحات باقی گذاشته و رضایت خدای تعالی و مردم را جلب میکنند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: شهرستان ساوه با برخورداری از جمعیتی بالغ بر بیش از 200 هزار نفر و دارا بودن 182 روستا از جاذبه مهاجرپذیری به دلیل وجود پتانسیلهایی که دارد برخوردار بوده و شاهد افزایش جمعیت در این شهرستان ویژه هستیم.
احمد آزاد افزود: رشد جمعیتی این شهرستان میطلبد که زیرساختهای لازم برای تأمین سلامت به عنوان یکی از مهمترین موضوعات در آن تأمین شود.
وی اضافه کرد: تشکیل مجمع خیرین سلامت به عنوان بازوی دولت در عرصه بهداشتی و درمانی میتواند گام مهمی در تأمین نیازهای شهروندان در این عرصه باشد.
فرماندار ساوه با اشاره به تعهد 100 میلیارد ریالی خیرین این شهرستان در امر مدرسهسازی ابراز امیدواری کرد: در حوزه سلامت نیز با تشکیل این مجمع افراد خیر و نیکوکار مشارکت چمشگیری داشته باشند.
آزاد خاطرنشان کرد: با مشارکت خیرین و نیکوکاران در عرصههای مختلف اقدامات خداپسندانهای انجام شده است که مردم از برکات آن بهرهمند شدهاند.
در این جلسه که با حضور مشاور وزیر و دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور برگزار شد از میان 40 نفر هیئت امنای خیرین سلامت شهرستانهای ساوه و زرندیه، هفت نفر بعنوان اعضای هیئت مدیره اصلی، دو نفر علیالبدل و سه نفر به عنوان بازرس انتخاب شدند.