مسجد جامع و حسینیه باب الحوائج در روستای نورعلی بیک ساوه کلنگ زنی شد
مسجد جامع و حسینیه باب الحوائج در روستای نورعلی بیک ساوه کلنگ زنی شد
توضیحات
بازدید: 922
در مراسمی با حضور امام جمعه، فرماندار، بخشدار و جمعی از مسئولان شهرستانی مسجد جامع و حسینیه باب الحوائج در روستای نورعلی بیک از توابع بخش مرکزی ساوه کلنگ زنی شد.
امام جمعه ساوه در این مراسم در سخنانی گفت: ساخت مسجد در دین مبین اسلام همواره مورد توجه انبیاء ، اولیا و بزرگان دینی بوده است به طوری که پیامبر اکرم (ص) به محض ورود به یک منطقه اقدام به ساخت مسجد می کردند.
حجت الاسلام سید حسین تقوی از مسجد به عنوان کانون عبادت و بندگی و نیز مکانی برای هدایت انسان به سوی باریتعالی یاد کرد و افزود: حفظ دین از اهم واجبات است و مساجد مکان های نورانی و مقدسی برای حفاظت از دین هستند.
وی با بیان اینکه مقدس ترین اماکن در روستاها مساجد هستند، اضافه کرد: مساجد علاوه بر تقویت بنیان های اعتقادی مردم به ویژه جوانان کانونی برای حل و فصل مشکلات نمازگزاران و عموم مردم به شمار می روند.
وی از مساحد به عنوان بهترین مکان بر روی زمین یاد کرد و ادامه داد: محبوبترین اماکن نزد خدای تعالی مساجد هستند و خداوند در قرآن می فرماید خانههای من در روی زمین مسجدها هستند.
حجت الاسلام تقوی خاطر نشان کرد: مساجد اصلی ترین مراکز فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به شمار می روند که مشارکت در ساخت این گونه اماکن باقیات صالحاتی برای مردم است.
به گزارش ایسنا معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز از مساجد به عنوان پایگاهی برای ترویج مبانی دینی و اعتقادی و عاملی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان یاد کرد.
احمد آزاد افزود: بسیاری از افتخارات انقلاب اسلامی چه در دوران مبارزه، چه در دوران دفاع مقدس و بعد از آن از درون مساجد شکل گرفت.
وی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس جوانان ما تربیت یافته همین مساجد بودند که با تمام وجود از حریم اسلام و قرآن دفاع کردند و وظیفه ما صیانت از این سنگرهاست.
وی اضافه کرد: مشارکت در امر ساخت بناهای مذهبی و دینی به ویژه احداث مساجد در نزد خدای تعالی از اجر و قرب خاصی برخوردار است.
فرماندار ساوه خواستار اجرای برنامههای فرهنگی در راستای فراهم کردن زمینه جذب جوانان به مسجد شد و اضافه کرد: مساجد بهترین مراکز برای تعلیم و تربیت جوانان و جایگاه نزول برکات و خیرات آسمانى است.
آزاد گفت: برگزاری برنامه های فرهنگی در مساجد نیز عاملی برای تقویت مساجد و انگیزه ای برای حضور بیشتر جوانان و نوجوانان در این مکان مقدس است.
به گزارش ایسنا عضو هیئت امنای مسجد جامع و حسینیه باب الحوائج روستای نور علی بیک نیز گفت: با همت، تلاش و پیگیری جمعی از خیرین این روستا مراحل خرید زمین ، تغییر کاربری، طراحی و اجرای این مسجد انجام شده است.
رضا حیدری نوری افزود: برای اجرای این طرح20 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار پیشبینی شده که تاکنون ده میلیارد و 300 میلیون ریال آن با مشارکت خیرین تامین شده است.
وی با بیان اینکه این مسجد در زمینی به مساحت 1500 متر مربع و زیربنای آن 3هزار متر مربع ساخته می شود، افزود: پیشبینی میشود طرح مذکور ظرف مدت 18 ماه به بهره برداری برسد.
حیدری نوری خاطر نشان کرد: این مسجد در دو طبقه و شامل مسجد و حسینیه، سالن اجتماعات، آشپزخانه، سرویس های بهداشتی و سالن های مطالعه ساخته خواهد شد.