پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: سهم شهرستان ساوه از 583 میلیون دلار صادرات استان مرکزی، 144 میلیون دلار بوده است.

 

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، جعفر اصغری در جلسه کمیته پایش تجارت خارجی استان مرکزی و ایجاد پایانه صادرات انار شهرستان ساوه، با اشاره به اهداف کارگروه توسعه صادرات در استان مبنی بر ارتقای کیفی صادرات و برنامه‌ریزی آنالیز میزان صادرات به صورت موردی، ابراز کرد: اگر سهم پتروشیمی از صادرات استان جدا شود، ساوه سهم بیشتری در صادرات استان مرکزی خواهد داشت.

 

وی محدودیت‌های ایجاد شده در صادرات خصوصا فلزات مانند شمش، لوله، پروفیل، آلومینیوم و... جهت تنظیم بازار داخل را عامل کاهش صادرات استان برشمرد و افزود: استان مرکزی در 9 ماهه نخست سال 10 درصد کاهش صادرات نسبت به همین زمان در سال گذشته داشته است که البته کاهش صادرات کشوری و با رتبه 3/6 درصد است.

 

اصغری ضمن ابراز امیداواری ازاینکه تا پایان سال کاهش‌ها، جبران و رشد صادرات به 1 میلیارد دلار برسد، اضافه کرد: ساوه در بین مراکز ترخیص کالا رتبه هفتم را داراست. بخش عمده کالاهای صادراتی مانند محصولات کشاورزی، به لحاظ نداشتن زیرساخت‌های صادراتی توسط واسطه و از سایر استان‌ها صادر می‌شود که با کمک دولت می‌توانیم زمینه صادرات مستقیم را فراهم کنیم.

 

معاون صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به تعداد هزار و 934 فقره کارت بازرگانی صادر شده از ابتدای فعالیت اتاق‌های بازرگانی استان، اظهار کرد: از این تعداد 116 فقره مربوط به ساوه است و از 100 کارت صادر شده فعال، 32 کارت مربوط به ساوه است.

 

وی با اشاره به وجود 200 شرکت مطلوب صادراتی در سطح استان که خدمات واردات، صادرات، گمرک، منابع آب و موارد زیست‌محیطی آنها توسط سازمان‌های استان مرکزی انجام می‌شود اما مزایای آن نصیب این استان نمی‌شود، بیان کرد: به همه این شرکت‌ها دو ماه فرصت داده شده که با کمک کردن به آنها، دفاتر خود را به مراکز استان و شهرستان‌ها منتقل کنند.

 

اصغری تشریح کرد: شرکت‌ها بدون حضور فیزیکی می‌توانند خدمات را داخل شرکت دریافت کنند و کلیه فعالیت‌های وارداتی و ترخیص کالا را به صورت اینترنتی انجام دهند و این امر امتیاز مثبتی برای استان است.

 

وی با بیان اینکه از نیمه دوم سال جاری کارت‌های بازرگانی به صورت هوشمند صادر می‌شود و نیازی به حضور و کارت فیزیکی نیست، ابراز کرد: البته مشکلاتی نیز در زمینه تمدید کارت وجود دارد که با هم‌فکری دستگاه‌های ذیربط حل خواهد شد.

 

معاون صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اهمیت و پتانسیل‌های موجود در ساوه، اذعان داشت: با توجه به مصوبه بند 2 سفر هیات دولت به استان مرکزی مبنی بر ایجاد پایانه‌های صادراتی محصولات کشاورزی در این استان، شهرستان ساوه به لحاظ تنوع محصولات کشاورزی برای این امر انتخاب شده است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group