نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: با از سرگرفتن عملیات اجرایی کنار گذر ساوه، این طرح عمرانی خردادماه 93 به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، شهلا میرگلوبیات در نشست هماندیشی مسوولان شهرستان به منظور برطرف کردن مشکلات ساکنین خیابان مالکاشتر این شهر که در مسجد مسلمبنعقیل (ع) برگزار شد افزود: در جریان بازدید اخیر معاون وزیر راه و شهرسازی از این طرح و با پیگیریهای انجام شده مبلغ 20 میلیارد ریال برای ادامه ساخت کمربندی ساوه و انجام عملیات بتنی اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه این میزان اعتبار با اخذ دستور معاون وزیر راه و شهرسازی به منظور تسریع در تکمیل احداث این طرح انجام شده است، اظهار کرد: طرح کنارگذر ساوه موسوم به کمربندی از مصوبات دور اول، دوم و سوم سفر استانی هیئت دولت به شهرستان ساوه است که از سال 1386 با اعتبارات استانی شروع شده است.
وی با بیان اینکه طرح کمربندی ساوه که از آزادراه تهران به ساوه آغاز و با دور زدن ساوه به اتوبان ساوهسلفچگان منتهی میشود 28 کیلومتر طول دارد، اظهار کرد: این طرح از محل جاده همدان به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شده و در حال حاضر عملیات در حدفاصل محور ساوهتهران تا محور ساوههمدان در حال انجام است.
وی بهرهبرداری از پروژه کنارگذر ساوه را موجب کاهش بار ترافیکی در کریدور شرق به غرب کشور و به دنبال آن کاهش سوانح و تصادفات جادهای دانست.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه از تأمین پزشک در برخی روستاها و نقاط مختلف حوزه انتخابیه خود خبر داد و افزود: با پیگیریهای انجام شده با توجه به كمبود پزشك در مراكز بهداشتي درماني دوزج، رازقان، زاويه و پرندك و همچنين تلاش در جهت برطرف کردن نيازهاي مردم، يك پزشك به هر یک از مراكز فوق اضافه شد.
وی با اشاره به اینکه با فعالیت دانشکده علوم پزشکی در شهرستانهای ساوه و زرندیه شاهد ارتقای امکانات و خدمات در حوزه سلامت خواهیم بود، گفت: تأسیس این دانشکده ضمن برطرف کردن نیازهای بهداشتی و درمانی شهروندان، شروعی برای افتتاح سایر دانشکدههای دولتی در این شهرستان در حوزههای مختلف آموزشی و علمی است.
این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به حضور مسوولان در بین مردم و بررسی مشکلات و نیازهای آنان گفت: یکی از برکات خدمتگزاری برای مردم ، حضور در بین آنان و شنیدن مشکلات و خواستههای آنان است که برطرف کردن آنها برای مسوولان افتخار و ارزشی بزرگ است.
وی اظهار کرد: در حالی که شهرستان ساوه به عنوان یک شهر توسعه یافته در استان مرکزی معرفی میشود اما برخی نقاط آن و نیز بخشها و مناطق روستایی این شهرستان کمبودها و نیازهایی دارند که با تلاش مسوولان و تخصیص اعتبارات لازم برطرف خواهد شد.
میرگلوبیات در ادامه با اشاره به پیگیریهایی که به منظور برطرف شدن مشکلات شهرستانهای ساوه و زرندیه انجام شده است، گفت: تعریض جاده قدیم ساوهزرندیهتهران در حدفاصل گردنه رنگرز و پرندک، تکمیل باند دوم بوئینزهرا به ساوه، احداث تقاطع غیرهمسطح جاده خرقان به بوئینزهرا، روشنایی گردنه رنگرز و ورودی اتوبان تهران - ساوه، تعریض و اصلاح نقاط حادثهخیز جاده قدیم غرقآباد، تکمیل کنارگذر ساوه، اصلاح ورودی شهر زاویه، تکمیل امکانات امنیتی در جاده سلفچگان و تسریع در بهرهبرداری از بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه را از جمله موضوعاتی عنوان کرد که در حال پیگیری است.