مدیر شبکه بهداشت و درمان ساوه گفت: میانگین حضور نیروهای اورژانس در محل حادثه در داخل شهر حدود 4.5 دقیقه و در ماموریت های جاده ای 10 دقیقه است.
حبیب اله رضایی افزود: بيماريها و حوادث اورژانس به مواردي اطلاق مي شود كه در صورت عدم ارائه به موقع اقدامات امدادي ـ درماني، منجر به صدمات عضوي و يا جاني و نيز مشكلات رواني بيمار ميشود.
وی آمادگي براي انجام ماموريت در هر لحظه از شيفت كاري، انجام ماموريتهاي اورژانسي با سرعت و دقت لازم و انتقال صحيح مصدومين و بيماران به اولين مركز درماني به صورت 24 ساعته، پوشش حوادث جادهاي در جادههاي مواصلاتي شهرستان و روستاهاي اطراف وانجام درمان سرپايي بيماران در صورت عدم نياز به انتقال بيمارستان را از وظایف اورژانس 115 برشمرد.
وی با اشاره به تقویت شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سال جاری در راستای افزایش شاخصهای بهداشتی و درمانی افزود: آغاز بکار دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید مدرس، راه اندازی سه تخت ICU شامل تخت، تشک مواج و مانیتورینگ ، خرید چهار دستگاه دیالیز و پیشرفت بیش از 70 درصدی ساختمان جدید اورژانس بیمارستان شهید مدرس با مشارکت خیرین حوزه سلامت دلیلی بر این ادعاست.
وی از انجام چهار هزار و 581 ماموریت در 9 ماه نخست سالجاری توسط مرکز حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان خبر داد و افزود: از این تعداد ماموریت دو هزار و 724 مورد ماموریت درون شهری، یک هزار و 100 مورد جاده ای و 757 مورد بین مراکز بوده است.
این مقام مسوول بیان کرد: در نتیجه انجام این مامویت ها 918 مصدوم جاده ای، 274 مصدوم جاده ای غیر تصادفی، 794 مصدوم شهری و یک هزار 225 بیمار غیر تصادفی در سطح شهر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
وی با اشاره به اینکه پرسنل اورژانس و فوریتهای پزشکی نقش مهمی در تامین سلامت و کاهش تلفات دارند، تصریح کرد: در حال حاضرمرکز فوریت های پزشکی ساوه 6 پایگاه ، اتاق پیام و هشت دستگاه آمبولانس فعال دارد.
رضایی در بخش دیگری از این گفت و گو با انتقاد از مزاحمان تلفنی 115 گفت: سازمانهای ارائه دهنده خدمات و فوریتها همچون اورژانس، آتشنشانی، نیروی انتظامی و ... كه برای سریع تر رسیدن به محل حادثه نیز برنامهریزیهای گستردهای انجام میدهند با مشكلی به نام مزاحمان تلفنی مواجه هستند که لازم است در این خصوص فرهنگ سازی شود.