جداسازی سبوس از آرد باعث کاهش ارزش غذایی نان میشود
جداسازی سبوس از آرد باعث کاهش ارزش غذایی نان میشود
توضیحات
بازدید: 1244
رئیس مرکز بهداشت ساوه گفت: نانوایی های ساوه باید از آرد غنی شده سبوس دار استفاده کنند.
دکتر رضا نظری با اشاره به اینکه جداسازی سبوس از آرد باعث کاهش ارزش غذایی نان میشود، افزود: ارزش غذایی نان های سبوس دار نسبت به نان تهیه شده از آرد سفید بیشتر است.
وی بیان کرد: سبوس مانع جذب سریع قند و چربی خون شده و در کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت موثر است و مصرف نان سبوس دار باعث پیشگیری از بروز سرطان و بیماری های قلبی و عروقی میشود.
وی اظهار کرد: سبوس گندم آلودگی های محیط روده را پاک سازی کرده و موجب درمان و پیشگیری از یبوست میشود.
نظری با اشاره به اینکه نان تهیه شده از آرد سبوس دار(نان تیره) غنی تر و سالم تر از نان های سفید است، افزود: تصور اینکه نان سفید با کیفیتتر است، باید از بین برود و مردم نیز نباید به دنبال نان های سفید باشند.