رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران به همراه مشاور وزیر کشور و معاون امور سازمانهای مردم نهادو مدیر کل امور اجتماعی استانداری مرکزی در سفر به شهرستان ساوه از انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهرستان و مراکز درمانی وابسته به این انجمن و پروژه های عمرانی در حال احداث این انجمن بازدید بعمل آوردند و از نزدیک در جریان فعالیتهای آن قرار گرفتند.
رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی درحاشیه این بازدید به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، گفت: انجمن حمایت از بیماران کلیوی 55 هزار بیمار را زیر پوشش خود دارد و طبق اساسنامه پوششهای درمانی، رفاهی و آموزشی برعهده ما است.
مصطفی قاسمی افزود: انجام برنامه های آموزش و پيشگيــري به منظور شناسانـــدن بيماريهاي كليه و راههاي پيشگيــري از آن،برگزاری کلاسهای آموزشی و برنامه هاي فرهنگي، هنري و ورزشي، تلاش در جهت فراهم نمودن تسهيلات و امكانات رفاهي بيماران کلیوی در حد توان با انجام فعاليتهاي خدمات اجتماعي، امدادي و نيكوكاري و ایجاد تسهیلات لازم و امکانات برای انجام عمل پیوند کلیه از اهداف این انجمن است.
وی با اشاره به اینکه این انجمن حدود 160شعبه در سراسر كشوردارد، افزود: در حال حاضر 22 هزار بيمار پيوند كليه و بيش از 58 هزار بيمار كليوي در كشور وجود دارند.
وي در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به افزايش 15 تا 17 درصدي بيماران كليوي در سطح كشور، بیان کرد: بر اساس آمارهاي جهاني در حال حاضر بايد بيش از 75 هزار بيمار كليوي در ايران زندگي كند اما، تاكنون 22هزار بيمار شناخته شدهاند كه اين امر نشاندهنده كمكاري در زمينه آموزش و اطلاعرساني است.
رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی با اشاره به دستگاههاي دياليز موجود در كشور گفت: در حال حاضر 3700 دستگاه دياليز در كشور فعال است و بيش از 400 بخش دياليز فعاليت ميكنند.
قاسمی با اشاره به فعالیت انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهرستان ساوه گفت: انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهرستان ساوه یکی از انجمن های فعال و کارآمد در سطح کشور محسوب می شود که اقدامات خداپسندانه آنان در حمایت از بیماران کلیوی شایسته تقدیر است.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی شهرستان ساوه نیز به خبرنگار ایسنا گفت: در حال حاضر 290 بیمار كلیوی بی بضاعت و كم بضاعت به همراه خانواده هایشان تحت پوشش این انجمن قرار دارند، که از این تعداد 70 بیمار تحت درمان، 121 بیمار پیوندی و 99 نفر بیمار دیالیزی هستند.
محمدحسین امیدی با اشاره به ایجاد امکانات مناسب درمانی برای بیماران کلیوی در این شهرستان گفت: در حال حاضر درمانگاههای شبانهروزی امام حسن مجتبی(ع)، آزمایشگاه حضرت زهرا(س)، درمانگاه حضرت رقیه (س) و مرکز فیزیوتراپی لیزری حضرت علی اصغر(ع) با بهرهمندی از پزشکان، جراحان و متخصصان مجرب، خدمات درمانی را به صورت رایگان به بیماران کلیوی ارائه میکنند و کلیه عواید حاصل از فعالیت این مراکز صرف درمان و کمک به بیماران نیازمند تحت پوشش میشود.
وی پرداخت كمك هزينه تحصيلي به دانشآموزان، توزيع مواد شوينده و بهداشتي، پرداخت كمك هزينه جهيزيه و ازدواج به خانوادههاي زير پوشش، اعزام خانوادهها به مشهد مقدس و... را بخشي از خدمات ارائه شده اين انجمن به خانوادههاي زير پوشش عنوان كرد.
امیدی در پایان تامين هزينههاي سنگين درماني را از مشكلات جدي بيماران عنوان كرد و افزود: مشاركت خيران و كمك و همكاري وزارت بهداشت و بيمه در تامين دارو امري ضروري و اجتنابناپذير است.