جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

نماینده ساوه و زرندیه در جریان سفر وزیر نیرو به شهرستان ساوه خواستار تسریع در عملیات اجرایی انتقال آب سرشاخه های دز به این شهرستان شد.
شهلا میرگلوبیات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مرکزی، با اعلام این خبر افزود: به لحاظ ویژگی مهاجرپذیری بودن شهرستان ساوه، تامین آب شرب این شهر یکی از نیازهای اساسی شهروندان ساوه ای بوده و بهره مندی از آب سرشاخه هاي دز از تعهدات بلند مدت آبرساني جهت تامين آب شرب ساوه است.
وي بیان کرد: بهره برداري كامل از اين پروژه حیاتی برای افزایش جمعیت این شهرستان پيش بيني شده كه با توجه به افزايش حريم شهر و ارائه خدمات به 18 نقطه حاشیه نشین ساوه، تسریع در آغاز عملیات اجرایی تامین آب از سرشاخه های دز ضروری است که این مهم به استحضار مقام عالی وزارت نیرو رسید و ایشان برای آغاز عملیات اجرایی این پروژه قول مساعد دادند.
وی همچنین با اشاره به توقف عملیات اجرایی سد علیشار از توابع بخش خرقان شهرستان زرندیه اظهار کرد: در دیدار با وزیر نیرو و با طرح موضوع نیمه کاره رها شدن عملیات اجرایی سد علیشار مقرر شد مبلغ 15 میلیارد ریال از سوی وزارت نیرو برای تکمیل احداث این پروژه نیز منظور شود که با اختصاص این مبلغ بزودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.
میرگلوبیات همچنین با اشاره به بهره برداری از تصفیه خانه آب ساوه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه تصفیه خانه آب شرب ساوه که هم اکنون بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، با اختصاص اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال در ردیف طرح مهر ماندگار دولت قرار گرفت و در دهه فجر امسال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت که در صورت بهره برداری از این پروژه، 500 لیتر آب تصفیه شده در ثانیه به شبكه آب ساوه تزریق خواهد شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در بخش دیگری از این گفتوگو به خبرنگار ایسنا گفت: با پیگیری و تلاش‌های صورت گرفته و با اخذ دستور از معاون وزیر راه و شهرسازی، اعتبار ساخت کمربندی ساوه از 40 میلیارد ریال به 100 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی بیان کرد: احداث کمربندی ساوه که با هدف کاهش حوادث و عدم حضور کامیون‌ها در سطح شهر احداث می‌شود، به یکی از پروژه های نیمه تمام تبدیل شده بود و اختصاص اعتبار 40 میلیارد ریالی برای آن در سالجاری کافی نبوده و قطعا بهره برداری از آن به سالهای آینده موکول می گشت.
وی تصریح کرد: پروژه کنار گذر ساوه موسوم به کمربندی نیز از مصوبات دور اول، دوم و سوم سفر استانی هیئت دولت به شهرستان ساوه است که از سال 1386 با اعتبارات استانی شروع شده است.
وی با اشاره به اینکه به دلیل نبود اعتبارات لازم این پروژه تنها 10 درصد پیشرفت فیزیكی داشته است، اظهار کرد: پروژه كمربندی ساوه كه از آزاد راه تهران به ساوه آغاز و با دور زدن ساوه به اتوبان ساوه سلفچگان منتهی می‌شود 28 كیلومتر طول دارد.
وی گفت: این پروژه از محل جاده همدان به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شده و در حال حاضر عملیات در حد فاصل محور ساوه تهران تا محور ساوه همدان در مرحله زیر سازی و ساخت پل در حال انجام است که مستلزم تقویت مالی پیمانکار و تسریع در ساخت است.
میرگلوبیات در پایان خاطر نشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته به منظور تسریع در عملیات اجرایی این پروژه اعتبار آن در سالجاری با اخذ دستور از معاون وزیر راه و شهرسازی با افزایش دو و نیم برابری به 100 میلیارد ریال رسید که شتاب روند اجرایی آن را دو چندان می کند.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group