رئیس اداره مخابرات شهرستان ساوه گفت: بی شک در قرن بیست و یکم مخابرات و صنعت ارتباطات عامل زیربنایی و توسعه همه جانبه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع تلقی و بعنوان دست راست تمدن نامگذاری شده است.
جواد شهرینانی به مناسبت فرا رسیدن 27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی افزود: از همین رو است که تحول و پیشرفت در صنعت ارتباطات آنقدر سریع بوده که ماهیت فراگیر ارتباطات مخابراتی توان رقابت هر صنعت دیگر را با خود به کلی منتفی ساخته است و به همین دلیل میزان توسعه ملی جوامع با معیار توانمندی شبکه های مخابراتی آنها مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی بیان کرد: در این راستا و با توجه به اهمیت صنعت ارتباطات شعارهایی هر ساله به مناسبت سالگرد روز جهانی مخابرات 27 اردیبهشت از سوی اتحادیه جهانی مخابرات ITU برگزیده می شود که خود از بارزترین دلایل پیشتازی بی بدیل این صنعت است.
وی با بیان اینکه شعار امسال ITU نیز «زنان و دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات» اعلام شده است ، اظهار کرد: این شعار توجه جهانی را به نقش بارز بانوان در چرخه صنعت ارتباطات معطوف کرده است.
شهرینانی با بیان گزارشی از وضعیت مخابرات شهرستان تصریح کرد: تعداد تلفن ثابت دایر در شهرستان ساوه 88 هزار و 603 شماره با ضریب نفوذ 31.26 ، روستا های دارای ارتباط 159 روستا و تعداد تلفن ثابت مشغول به کار روستایی 18 هزار و 256 شماره با ضریب نفوذ 36.58 درصد است.
وی تعداد دفاتر ICT روستایی فعال را در 26 روستا ذکر کرد و افزود: تعداد تلفنهای همراه دائمی 51 هزار و 164شماره و اعتباری 121 هزار و 908 و ضریب نفوذ همراه 61.6 درصد، تعداد مراکز دیتا 53 مرکز، تعداد پورت واگذاری 232 پورت و واگذاری ADSL ( اینترنت پرسرعت) تعداد دوهزار و 270 پورت عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: تعداد سایت های تلفن همراه 87 ایستگاه و تعداد سایت های GSM-WLL روستایی نیز 25 ایستگاه است.