گروه صنعتی صفا پرداخت یک سوم هزینه احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهرستان ساوه را متعهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه درخصوص نتیجه نشست هم اندیشی احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حال احداث ساوه که روز گذشته، سهشنبه ۱۳ دیماه ۱۴۰۱ به ریاست دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه و با حضور معاون استاندار و فرماندار ساوه، رئیس هیات مدیره کارخانجات نورد و لوله صفا و لوله و پروفیل ساوه، رئیس اداره امور مالیاتی و مسئولان دانشکده علوم پزشکی در دفتر دادستان تشکیل شد، به ایسنا، گفت: اعتبارات قطره چکانی جوابگوی احداث این بیمارستان که برای بهره برداری از آن لزوم تامین افزون بر۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده، نبوده و نیاز است که خیرین و صنعتگران برای تامین هزینه های آن مشارکت کنند.
محمودرضا سازنده با اشاره به بازدید خود از بیمارستان شهید مدرس ساوه افزود: فرسودگی و مستهلک شدن فضای فیزیکی بیمارستان فعلی ضرورت احداث بیمارستان جایگزین را دو چندان کرده است که انجام آن نیازمند اراده جمعی و مشارکت همگانی است.
وی با اشاره به قرار گرفتن ساوه در شاهراه مواصلاتی و استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور و حجم بالای سوانح جاده ای و حوادث ناشی از کار در این منطقه اظهار کرد: تسریع در بهره برداری از یک بیمارستان مجهز و پیشرفته با برخورداری از زیرساخت های مطلوب درمانی در این نقطه حادثه خیز کشور علاوه بر ایجاد زمینه ارائه خدمات درمانی مناسب، از مراجعه شهروندان به مراکز درمانی شهرهای همجوار نظیر تهران، قم، اراک و ... جلوگیری خواهد کرد.
وی همچنین بر ضرورت تشکیل جلسه ای با حضور صنعتگران و مدیران صنایع به منظور مشارکت آنان در احداث این بیمارستان تاکید کرد و افزود: صاحبان صنایع همانطور که در مدرسه سازی و سایر حوزه ها مشارکت مطلوبی داشتند در عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود برای تسریع در احداث این بیمارستان مورد نیاز شهرستان نیز مشارکت کنند.
دادستان ساوه با اشاره به ظرفیت بالای کارآفرینی و اشتغال کارخانجات گروه صنعتی صفا در ساوه اظهار کرد: این گروه صنعتی موفق توانسته با کارآفرینی برای صدها نفر از افراد جویای کار این منطقه، اشتغال ایجاد کند و ذر عمل به مسئولیت های اجتماعی خویش نیز قطعا سهم بالایی خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: بخشی از ظرفیت های فرمانداری و دولت صرف رفع موانع و حجم بالای سرمایه گذاری صنایع می شود و انتظار میرود که صاحبان صنایع نیز در ارتقای سرانههای درمانی و آموزشی مشارکت داشته باشند.
مهدی الیاسی با اشاره به اینکه حجم بالای سرمایه گذاری در حوزه صنعتی به دلیل مزیتها و موقعیت جغرافیایی و نیز حمایت مدیران دولتی در این شهرستان صورت میگیرد، افزود: گروه صنعتی صفا همواره حامی و پشتیبان مجموعه دولت در شهرستان بود و این روحیه موجب موفقیت مدیریت این مجموعه صنعتی و تولیدی در حوزه اشتغال و کارآفرینی شده است.
وی افزود: مشارکت گروه صنعتی صفا به عنوان یک مجموعه عظیم لوله سازی در دنیا برای احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه موجب تسریع در بهره برداری از این پروژه عظیم و برخورداری مردم شهرستان از مزایای آن خواهد شد.
به گزارش ایسنا، سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: عملیات اجرایی احداث بیمارستان جدید جایگزین بیمارستان شهید مدرس ساوه همزمان با بیمارستان های اراک و خمین قرار بود از سال ۱۳۸۸ با مشارکت دولت و گروه صنعتی صفا آغاز شود، اما در حالی که بیمارستان های اراک و خمین با پیشرفت بالای ۸۵ درصد در آستانه بهره برداری هستند، بیمارستان ساوه پیشرفت تنها ۱۲ درصدی دارد.
محمود کریمی با بیان اینکه تا سال ۱۴۰۴ باید ۵۰۸ تخت بستری در ساوه احداث شود، افزود: ساوه و زرندیه تنها شهرستان هایی هستند که رشد مثبت جمعیتی دارند اما از نظر میزان تحت بستری با کمبود شدید مواجه هستند.
وی با بیان اینکه برای احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه نیاز به تامین ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار است، گفت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این پروژه ۱۲ درصد است و در سفر ریاست جمهور به استان مرکزی برای پروژه های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، اعتبار منظور شد که با پیگیری های صورت گرفته موفق به اخذ اعتبار شدیم که این اعتبار نیز کفاف اجرای پروژه را نمی دهد.
کریمی با اشاره به اینکه میزان تخت بستری در ساوه جوابگوی حجم مراجعات نیست، افزود: در آن مقطع با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار این بیمارستان ساخته می شد اما الان ۷۵۰ میلیارد تومان نیاز است و با اعتبارات محدود دولتی نمی توان در یک مدت دو یا سه ساله آنرا احداث کرد و نیازمند مشارکت خیرین و صنعتگران هستیم.
رئیس مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و ۱۷ شهریور ساوه نیز گفت: در حدود ۱۵ سال پیش ضرروت احداث یک بیمارستان جدید در این شهرستان احساس شد و در آن مقطع به یکی از پروژه های عمرانی مهم استان تبدیل شد اما روند عملیات اجرایی ساخت این مرکز درمانی پس از کلنگ زنی به دلیل عدم مشارکت بخش خصوصی با وقفه مواجه شد.
دکتر حبیبالله رضایی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۸ ردیف اعتباری مستقل برای احداث این بیمارستان در نظر گرفته شد، اظهار کرد: محدودیت منابع مالی دولتی موجب شده است که احداث این بیمارستان به کندی صورت گیرد و بهره برداری از آن زمانبر شود.
وی افزود: اگر تا سه سال آینده بیمارستان جدید ساوه احداث نشود و به بهره برداری نرسد قطعا حوزه درمان با چالش مواجه شده و با بحران تخت بستری به دلیل افزایش نرخ جمعیت مواجه خواهیم شد.
رئیس هیات مدیره گروه صنعتی صفا نیز گفت: این مجموعه صنعتی و تولیدی از سال ۱۳۸۶ آمادگی خود را برای مشارکت در ساخت بیمارستان اعلام و حتی هزینه های طراحی و مطالعاتی را تامین و با چند شرکت قرارداد ساخت منعقد کرد.
محمد رستمی صفا افزود: به دلیل مشکلاتی که برای زمین واگذاری شده جهت احداث بیمارستان بوجود آمده بود لذا دانشکده علوم پزشکی ساوه اقدام به پیگیری و جانمایی نقطه دیگری برای احداث بیمارستان کرد و مکانی که در سال ۱۳۸۶ برای احداث بیمارستان کلنگ زنی شده بود تغییر یافت، به همین دلیل گروه صنعتی صفا منتظر نهایی شدن مکان احداث بیمارستان بود و هیچ کوتاهی صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه در شأن ساوه نیست که چنین بیمارستان فرسوده و مستهلکی داشته باشد، گفت: با توجه به فعالیت صنایع متعدد در ساوه بواسطه استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این منطقه، باید همه مدیران صنایع در ساخت بیمارستان مشارکت کنند و گروه صنعتی صفا نیز در عمل به مسئولیت اجتماعی، سهم خود را پرداخت خواهد کرد.
رستمی صفا در ادامه از تامین یک سوم هزینه ساخت بیمارستان توسط گروه صنعتی صفا خبر داد و گفت: وضعیت کارخانجات نورد و لوله صفا در سال آینده بهبود می یابد و میزان اشتغال در آن تا دو برابر افزایش پیدا خواهد کرد که موجب توسعه اقتصادی شهر می شود.
وی بیان کرد: یک سوم سهم گروه صنعتی صفا از میزان اعتبار مورد نیاز برای ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ براساس برنامه زمان بندی به صورت ماهانه واریز می شود و به تعهد خود عمل خواهیم کرد تا روند احداث پروژه تسریع و ساوه از یک بیمارستان مجهز و با امکانات پیشرفته برخوردار شود.