دادستان عمومی و انقلاب ساوه گفت: اعتیاد بانوان موجب خواهد شد که در جامعه آسیبهای اجتماعی بیشتری صورت گیرد.
محمودرضا سازنده در حاشیه جلسه بررسی آسیبهای اجتماعی در حوزه اعتیاد به ویژه بانوان معتاد، کودکان کار و بیماران اعصاب و روان در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه بروز آسیبهای اجتماعی در بین زنان و کودکان از اهمیت بیشتری برخوردار است، اظهار کرد: بانوان نقش تاثیرگذاری در بنیاد خانواده و اجتماع دارند و مواجه شدن آنان با آسیب های اجتماعی تبعات منفی بیشتری برجای می گذارد.
وی با بیان اینکه اعتیاد پایه بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه است، افزود: وقتی که یک مرد دچار اعتیاد میشود جامعه و خانواده پذیرش آن را دارد و حتی برای بهبود فرد معتاد کمک میکنند اما وقتی که یک زن گرفتار مواد مخدر می شود علاوه بر اینکه آسیب جدی بر پیکره خانواده وارد میشود، از خانواده طرد و در جامعه رها میشود که رها شدن او در جامعه آسیبهای بسیاری ایجاد میکند.
دادستان ساوه افزود: برای بررسی آسیبهای اجتماعی در حوزه اعتیاد بویژه بانوان معتاد، کودکان کار و بیماران اعصاب و روان بازدیدی از گرمخانه شهرداری ساوه انجام و جلسهای با حضور مدیر کل بهزیستی استان مرکزی، مسئولان دانشکده علوم پزشکی، مرکز فنی و حرفهای و شهردار ساوه در دادسرای شهرستان تشکیل و در خصوص این موضوعات بحث و تبادل نظر شد.
وی افزود: نظارت هفتگی و مستمر دانشکده علوم پزشکی بر رعایت موازین بهداشتی در شلتر و گرمخانههای شهرستان، برگزاری دورههای حرفهآموزی و کسب مهارت توسط مرکز فنی و حرفهای ساوه برای معتادین بهبود یافته، نصب دوربین و تقویت روشنایی ظرف ۱۰ روز آینده توسط شهرداری و صدور مجوز تاسیس کمپ ترک اعتیاد بانوان توسط اداره کل بهزیستی استان مرکزی از مهمترین مصوبات این نشست بود.
وی با تاکید بر اینکه تاسیس شلتر از سالهای گذشته با هدف مدیریت آسیبهای اجتماعی در این شهرستان صورت گرفته است، افزود: برای بهبود عملکرد فعالیت شلترها به منظور کاهش تاثیرگذار آسیبهای اجتماعی باید دستگاه ها و مراجع ذیصلاح از جمله بهزیستی، دانشکده علوم پزشکی، شهرداری، اداره کار و ... اهتمام جدی داشته باشند.
دادستان ساوه بر ضرورت احداث کمپ بازتوانی، درمان و ترک اعتیاد بانوان در ساوه تاکید کرد و افزود: اداره کل بهزیستی استان مرکزی متعهد شد که مجوز ایجاد کمپ تبصره ۲ ماده ۱۶ را صادر کند. فعالیت این کمپ موجب کاهش آسیبهای اجتماعی خواهد شد چرا که تلاش برای پیشگیری از وقوع آسیبهای اجتماعی در حوزه زنان و کودکان از بروز آسیب های جدی جلوگیری خواهد کرد.
شهردار ساوه نیز گفت: شهرداری ساوه مکانی را به عنوان گرمخانه برای افرادی که جایی برای اسکان شب ندارند در نظر گرفته که میتوانند از این مکان که امکاناتی همچون سرویس بهداشتی، حمام، تختخواب، وسایل بهداشتی و شوینده و ... دارد استفاده کنند.
امیررضا یوسفیان با بیان اینکه شهرداری ساوه با رویکرد آسیب شناسی حوزه اجتماعی و نگرش به کاهش ناهنجاریهای جامعه شهری، اقدام به ساخت گرمخانه کرده است، افزود: ساخت این مرکز اجتماعی بر اساس دستورالعمل مصوب شده در شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب دادگستری شهرستان ساوه در دستور کار شهرداری قرار گرفته و توانمندسازی و جلوگیری از شیوع رفتارهای پرخطر از جمله رویکردهای اساسی در احداث آن به شمار میرود.