رئیس اداره پست شهرستان ساوه از اجرای ۸۰ درصدی طرح استانداردسازی نشانی مکانها (جینف) در این شهرستان خبر داد.
رضا شمس در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پایگاه ملی نشانی مکان محور (GNAF) پروژهای با هدف تدوین و پیادهسازی یک استاندارد ملی برای نشانی است که هدف اصلی آن تولید نشانی استاندارد و واحد برای تمامی مکانهای مسکونی و تجاری در نقاط شهری و روستایی است.
وی افزود: طرح (GNAF) جینف (استانداردسازی نشانی مکانها) یکی از پروژههای اقتصاد مقاومتی است که جهت تکمیل بانک اطلاعاتی آن نیاز به نقشههای به روز روستاها و شهرهاست که در حال حاضر این نقشهها در دسترس نیست. در حال حاضر برای پلاکهای زوج و فرد اماکن در روستا اقدامی صورت نگرفته و تنها در سطح شهر ساوه توسط شهرداری در دست اقدام است.
شمس اظهار کرد: در ارتباط با کد پستی ۱۰رقمی تمام نقاط شهری و روستایی شهرستان فهرست برداری شده و در حال حاضر برای چند مکان در بانک اطلاعات کدپستی 10 رقمی شهرستان ورود اطلاعات شده و در سطح شهرستان هیچ مکانی که فاقد کدپستی باشد وجود ندارد. ضمن اینکه جهت ارائه کد پستی برخی از روستاها که بافت جدید در آنها ایجاد شده و نیاز به کد پستی ۱۰رقمی داشته باشند با همکاری بخشداری و دهیاری روستاها با ارائه نقشه طرح هادی نسبت به ایجاد کدپستی اقدام میشود. روزانه تعداد خدمات ارائه شده سرویس کدپستی ۱۰ رقمی به صورت میانگین ۸۰ فقره تاییدیه کدپستی و ۳۰ فقره معرفی از بانکها جهت تایید مکان و احراز هویت مکانی است که از خدمات کدپستی بهره مند میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه اداره پست شهرستان ساوه با داشتن واحدها و نمایندگیهای پستی سهم قابل توجهی از خدمات بخش ارتباطات شهرستان را به عهده دارد، افزود: در نیمه نخست سال جاری تعداد ۳۸۷ هزار و ۴۵۶ فقره مرسولات وارده و صادره در این شهرستان بوده که ۲۴۱ هزار ۳۲۴ فقره از این مرسولات، وارده و ۱۴۶ هزار و ۱۳۲ فقره مرسولات صادره بوده است.
او بیان کرد: پیش بینی مرسولات وارده به این شهرستان در سال ۳۲ هزار مرسوله بوده که با ۸۶ درصد تحقق در شش ماهه اول سال رشد چشمگیری داشته و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۵ درصد رشد دارد.
رئیس اداره پست ساوه افزود: در نیمه نخست سال جاری با توجه به ترافیک وارده و صادره به صورت روزانه مردم از خدمات پست شهرستان ساوه بهرهمند میشوند ضمن اینکه تمام نقاط روستایی این شهرستان از خدمات پستی برخوردار هستند و به صورت روزانه مبادلات پستی انجام می گیرد و هیچ نقطه کوری از اقدامات پستی در سطح این شهرستان وجود ندارد که از خدمات آن برخوردار نباشد و تمامی نقاط روستایی و دورافتاده، تحت پوشش خدمات پستی این اداره قرار دارد.
وی بیان کرد: در بحث کیفیت و ارائه خدمات با توجه به ترافیک بالا و شلوغی کار خوشبختانه شهرستان ساوه توانست رتبههای دوم تا چهارم را در بین شهرستانهای استان در ماههای گذشته کسب کند.
وی در خصوص امتیاز ترافیک نیز گفت: این شهرستان در بحث ایجاد ترافیک محصولات رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است. تغییرات ترافیک پیشتاز ۲۷ درصد، سرویسهای الکترونیکی ۲۱ درصد و سرویسهای بسته و امانت ۷۲ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل رشد داشته است.
شمس با بیان اینکه تعداد پرسنل اداره پست این شهرستان شامل رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی ۲۵ نفر است و تعداد ۱۴ نفر نامهرسان در محدوده شهری شهر ساوه و بقیه در واحدهای مختلف اداره مشغول برای خدمات هستند، افزود: نمایندگی پستی در قالب تخلیه و جمع آوری روستایی ۸ واحد و نمایندگی توزیع در سطح شهر و روستا هفت نفر هستند. دو پیک خطوط شهرهای ساوه و زرندیه و بالعکس و همچنین ساوه و نوبران و برعکس مبادلات مرسولات پستی این شهرها را انجام میدهند.
وی در خصوص فعالیت دفاتر خدمات ارتباطی پیشخوان دولت گفت: ۱۸ دفتر شهری در این حوزه فعال است. دفاتر ICT روستایی دارای مجوز در روستا دو دفتر و در کل تعداد واحدهای فعال و غیرفعال ۲۳ دفتر است.
وی به خود پستگری به عنوان یکی از مباحثی که برخی از ادارات نیز ایجاد کردهاند اشاره کرد و افزود: با توجه به زیرساختهایی که در ادارات پست وجود دارد، آمادگی خود را جهت ارائه خدمات پستی به سازمانها اعلام میکنیم البته در این رابطه نیاز به همکاری ادارات و سازمانها به لحاظ ارسال مرسولات آنها به استانها، شهرستانها و همچنین درون شهرستان توسط اداره پست داریم.
شمس افزود: در ارائه خدمات خود به مقولههای سرعت، دقت و امنیت متعهد بوده و با به خدمت گرفتن تکنولوژی، چهار مرحله عملیات پستی (قبول، جمعآوری، رهسپاری و توزیع) را کاملا مکانیزه کرده ایم و به "پست هوشمند همیشه و همه جا" و همچنین "به جز از کار و تفریح از منزل خارج نشوید" اعتقاد کامل داریم.