مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه با اشاره به افزودن شدن سالانه افزون بر هزار دانش آموز به جمعیت دانشآموزی این شهرستان گفت: رشد جمعیت دانش آموزی ساوه نشانگر نیاز به احداث سالانه چهار مدرسه جدید برای تامین فضای آموزشی است.
اصغر قراخانلو یکشنبه ۱۳ شهریورماه در نشستی با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح اقدام ملی مسکن اظهار کرد: در شهرهای مهاجرپذیری نظیر ساوه که سهم بالایی در اجرای طرح اقدام ملی مسکن دارند باید زیرساختهای آموزشی در پروژههای مسکن دیده و تعریف شود.
وی در ادامه گفت: براساس قانون، انبوهسازان و سازندگان واحدهای مسکونی باید به ازای ساخت ۲۰۰ الی ۲۵۰ واحد مسکونی در هر منطقه شهری یک فضای آموزشی نیز بسازند که متاسفانه این دستورالعمل به درستی اجرایی نمی شود و باید بخش دولتی و خصوصی نسبت به اجرایی شدن این مصوبه اقدام کنند.
وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در ساوه و دو شیفت بودن حدود ۸۰ درصد مدارس این شهرستان، اظهار کرد: تنها ۲۰ درصد مدارس دولتی ساوه تک شیفت و ثابت صبح هستند که شامل مدارس شاهد، نمونه، خاص و هیات امنایی است و با افزایش ساخت و سازها و گسترش واحدهای مسکونی مشکل کمبود آموزشگاه حادتر خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه در ادامه گفت: جمعیت دانش آموزی ساوه حدود ۵۸ دانش آموز است که دومین شهرستان استان با این میزان جمعیت و با چالش های خاص خود است. ۱۰ هزار دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند که بخشی از بار سنگین جمعیت دانش آموزی را بر دوش دارند.
وی با اشاره به کمبود ۶۰۰ معلم و تامین آن از طریق نیروهای حق الزحمهای اظهار کرد: برخی کمبودها نظیر فضای آموزشی، نیروی انسانی، تجهیزات و ... در این شهرستان وجود دارد ولی با این وجود دانش آموزان در ردههای مختلف مسابقات علمی، فرهنگی، آموزشی و ... رتبههای برتر استانی، منطقهای و کشوری را کسب کردهاند.
قراخانلو افزود: امسال ۹۸ دانش آموز ساوجی رتبه زیر دوهزار کنکور سراسری را کسب کردند که از این حیث رتبه دوم استان به ساوه اختصاص یافت و از این تعداد ۵۳ نفر زیر رتبه هزار هستند.
در پایان این نشست خبری با اهدای لوح تقدیر از خبرنگاران شهرستان ساوه تجلیل بعمل آمد.