جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

شهردار ساوه گفت: شهر مهاجرپذیر ساوه با تبعات ناشی از مهاجرپذیری مواجه است و آمار دست درازی به اراضی حاشیه شهر بالاست و تفکیک باغات و ساخت و ساز غیرمجاز از جمله تبعات منفی این پدیده است که در این راستا بازنگری حریم شهری و اجرای طرح تفصیلی بطور جد دنبال می‌شود.

امیررضا یوسفیان شامگاه سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در نشستی با خبرنگاران با تاکید بر اینکه مردم از شعار خسته شده‌اند و عملگرایی باید سرلوحه مدیریت شهری قرار گیرد، افزود: اصلاح سیاست‌ها و راهبردهای موضعی و موضوعی در حوزه مدیریت شهری بویژه معضل ترافیک با تاکید بر پرهیز از کارهای سلیقه‌ای و فاقد کارشناسی و نیز سیاستگذاری انقباضی در دستور کار شورای اسلامی شهر و شهرداری قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری ساوه ۴۶۱ میلیارد تومان بود، افزود: خوشبختانه با تلاش جهادی در پایان سال گذشته رقم بودجه به ۴۶۳ میلیارد تومان افزایش یافت و در حوزه اداری، خدمات شهری و عمرانی محقق شد و پروژه‌های نیمه کاره و تعطیل شهری نیز با انجام فرآیند فراخوانی در مدار تکمیل و بهره‌برداری قرار گرفت.

او گفت: هر چند انجام تغییرات نیاز به زمان دارد، اما این گام‌ها در مدیریت شهری ساوه شروع شده است که اولین اقدام آن افزایش و دو برابر کردن بودجه شهرداری از ۴۶۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان در سال جاری بوده که با حمایت شورای اسلامی شهر و با  برگزاری کمیسیون‌های تخصصی و استفاده از نظرات کارشناسانه  مشاوران دغدغه‌مند و اساتید نخبه این افزایش اعمال شد تا بتوانیم سه وظیفه اداری، عمرانی و خدماتی شهر را محقق کنیم.

وی بیان کرد: پردیس سینمایی و ساختمان نیمه کاره شهرداری ساوه که مدت زمان طولانی نیمه کاره مانده بود توسط هلدینگ‌های بومی شهری به حرکت در آمد. همچنین احداث مجتمع استخر بانوان شهرداری با سرعت و کیفیت در حال اجراست.

شهردار ساوه افزود: در خصوص حمل و نقل عمومی نیز موضوع نوسازی و بهسازی ناوگان حمل و نقل در دستور کار قرار گرفت و با حمایت‌های استاندار و نماینده مجلس و فرماندار و اعضای شورای شهر ۵۰ دستگاه اتوبوس به خطوط حمل و نقل افزوده شد. شهرداری ساوه در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ علیرغم شرایط دشوار با تهیه و پرداخت ۵۱ میلیارد تومان توانست ۲۰ درصد سهم خود را پرداخت کند، سهم ۸۰ درصدی دولت بابت خرید این ۵۰ دستگاه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. در جریان تهیه پول و خرید این ۵۰ دستگاه اتوبوس متاسفانه شاهد برخی جوسازی‌ها، سنگ اندازی و مسائل حاشیه‌ای بودیم و می‌توان گفت آنچه تاکنون موجب عقب ماندگی ساوه از مسیر توسعه شده، حاشیه‌ها بوده است.

وی از خرید قیر یارانه‌ای برای ادامه طرح نهضت آسفالت خبر داد و افزود: ساوه به دلیل دارا بودن مناطق حاشیه نشین شرایط خاصی به جهت نیاز به آسفالت معابر خاکی دارد و این درحالی است که قیمت بالای خرید قیر، فشار زیادی را به بودجه شهرداری تحمیل می‌کند بنابراین پیگیری جذب اعتبارات ملی و دولتی از ستاد بازآفرینی شهری و وزارت کشور برای دریافت قیر رایگان انجام گرفته که در تاریخ مدیریت شهری بی سابقه است و بزودی بخش اعظمی از معابر خاکی شهر آسفالت خواهد شد.

یوسفیان در ادامه جذب سرمایه گذار برای به حرکت درآوردن شتابان قطار توسعه با تحقق بودجه هزار میلیارد تومانی سال‌جاری در سایه پوست اندازی مدیریت شهری از نقدی به تعهدی و چابک سازی بدنبال کادرسازی نیروی انسانی جوان و پویا را از دیگر برنامه های مدیریت شهری در ساوه بیان کرد و افزود: حمایت از ورزش و تیم فوتسال شهرداری در کنار تقویت فعالیت‌های فرهنگی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: شهر مهاجرپذیر ساوه با تبعات ناشی از مهاجرپذیری مواجه است و آمار دست درازی به اراضی حاشیه شهر بالاست و تفکیک باغات و ساخت و ساز غیرمجاز از جمله تبعات منفی این پدیده است که در این راستا  بازنگری حریم شهری و اجرای طرح تفصیلی بطور جد دنبال می‌شود.

شهردار ساوه ادامه داد: شهر ساوه در میان شهرهای دارای رتبه ۱۰ قرار دارد، اما به واقع به این جایگاه دست نیافته زیرا از لحاظ زیرساخت‌ها، فضای سبز، مبلمان شهری و ...  در مقایسه با شهرهای رتبه ۱۰ به حد استانداردهای لازم نرسیده است.

وی با بیان اینکه در انجام امور قانون فصل الخطاب ما بوده و خواهد بود، گفت: امروز الگوی مدیریت هوشمند شهری، راهکاری نوین برای بهبود  مدیریت شهری است و باید در مدیریت شهری ساوه از یک مدل جدید و هوشمندانه استفاده کنیم. استفاده از مدل هوشمندسازی مدیریت شهری به معنای فکر جدید، مشارکت، توانمند سازی فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز گفت: اعطای تسهیلات ارزان قیمت و تجهیز پردیس سینمایی از تعهدات سفر اخیر وزیر ارشاد به ساوه بوده است و شورای شهر پیگیر تحقق این وعده بوده و رسانه ها نیز باید به نقش مطالبه‌گری خود عمل کنند.

احمد حاج‌امینی افزود: بودجه ۴۶۱ میلیارد تومانی سال گذشته شهرداری ساوه امسال به هزار میلیارد تومان افزایش یافته است که بدلیل افزایش میزان بودجه امیدواریم بتوانیم انتظارات مردم را برآورده کنیم.

وی انتخاب مدیران شهری شایسته سالار و توانمند را اولویت مدیریت شهری دانست و افزود: مدیران شهری باید روحیه خدمت صادقانه و خالصانه داشته باشند. مردم بسیاری از کاستی‌های جامعه را متوجه شورا و شهرداری می‌دانند در حالیکه وظایف مدیریت شهری مشخص است و باید همه دستگاهها به تکالیف خود عمل کنند.

معاون عمرانی شهرداری ساوه نیز گفت: تخلیه ترافیک شهر ساوه با احداث کمربندی‌های شمال شهر با کمترین هزینه از دستاوردهای حوزه عمرانی شهرداری است.

محمدحسن افشاری افزود: احداث کمربندی شرقی شهر بطول چهار کیلومتر و نیز کمربندی جنوب بطول سه کیلومتر از بلوار معصومیه با کمترین هزینه از دیگر اقدامات حوزه عمرانی بوده است تا از ورود وسایط نقلیه سنگین به داخل شهر جلوگیری شود و با احداث این کمربندی ها کامیون و تریلی‌هایی که از سلفچگان وارد ساوه می‌شوند از طریق این کمربندی وارد بلوار سیدجمال الدین اسدآبادی شده و از ورود آنها به شهر جلوگیری می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری ساوه نیز گفت: شهرک صنوف مزاحم از جمله املاکی است که به صورت تعهدی و با انجام تهاتر در بودجه لحاظ شد و واگذاری آن از سال جاری به متقاضیان آغاز می‌شود.

محسن مددی فعالیت شهرک صنوف مزاحم را موجب خروج صنوف آلاینده و مزاحم از حریم شهری دانست که نقش موثری در بهبود سیما و منظر شهری خواهد داشت و گفت: شهروندان می‌توانند در خصوص فعالیت واحدهای جمع آوری ضایعات در سطح شهر با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند تا برخورد قانونی صورت گیرد چرا که فعالیت این صنوف در شهرک بازیافت باید انجام شود.

معاون اداری مالی شهرداری ساوه نیز پرداخت حقوق کارکنان را در اولویت بودجه شهرداری دانست و افزود: بودجه سال گذشته شهرداری ۴۶۱ میلیارد تومان پیش بینی شده بود که در پایان سال ۴۶۳ میلیارد تحقق یافته است و برای تحقق بودجه هزار میلیاردی امسال با حداکثر توان تلاش خواهیم کرد.

مهدی صفاخلج افزود: تعدیل نیرو با هدف چابک سازی نیروی انسانی صورت می‌گیرد تا بتوان میزان بهره وری از نیروی انسانی برای تحقق اهداف مدیریت شهری را ارتقا داد.

معاون شهرسازی شهرداری ساوه نیز گفت: حدود ۲۰ درصد از بودجه شهرداری توسط مردم و  ۲۰ درصد از محل ارزش افزوده و مابقی توسط شهرداری تامین خواهد شد.

رضا مصباحی افزود: کمتر از پنج درصد درآمد شهرداری از محل فروش تراکم تامین خواهد شد و حوزه معاونت شهرسازی هیچ پروانه ساختی بدون احداث پارکینگ صادر نخواهد کرد.

در این نشست خبرنگاران و مدیران رسانه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پیرامون مسایل مختلف مدیریت شهری پرداختند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group