امام جمعه ساوه گفت: ناکارآمدی سیستم اداری و عدم تحقق مطالبات مردمی، مردم را عصبانی و خسته میکند و با ناراضی کردن مردم چه به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه امنیت عمومی مخدوش می شود.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی در هفتادوسومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بعنوان یکی از شوراهای فرهنگ عمومی برتر در سطح استان و کشور انتخاب شده است، اظهار کرد: طرح موضوعات مختلف اجتماعی و فرهنگی و تلاش برای ارتقای سطح رضایتمندی مردم از دستگاههای اجرایی مهمترین رسالتی است که شورای فرهنگ عمومی شهرستان برای تحقق آن تشکیل جلسه می دهد و با مصوبات کاربردی پیگیر اجرایی شدن آن است.
وی در ادامه با گرامیداشت حماسه ۹ دی خواستار مرور افتخارات نظام اسلامی شد و افزود: پرهیز از سطحینگری و مقابله با ترفندهای دشمن که از بدو تشکیل انقلاب، اصل نظام را نشانه گرفته است موجب تقویت اقتدار انقلاب شده و کشور را از فتنه های مختلف مصون نگه خواهد داشت.
امام جمعه ساوه به مقایسه حوادث آبان ماه سالجاری با فتنه ۸۸ پرداخت و افزود: بر هم زدن نظم اجتماعی و ایجاد اغتشاش با عملی کردن سیاست آشوب در خیابان، نقطه مشترک این دو حادثه بود که در سال جاری به بهانه گرانی بنزین با برنامهریزی قبلی عملیاتی شد.
وی جلب رضایت مردم از طریق مراقبت دستگاههای اجرایی و نظارت جدی بر عملکرد مدیران را مورد تاکید قرار داد و افزود: ناکارآمدی سیستم اداری و عدم تحقق مطالبات مردمی، مردم را عصبانی و خسته میکند و با ناراضی کردن مردم چه به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه امنیت عمومی مخدوش می شود.
وی تاکید کرد: ادارات بیشتر در خدمت مردم باشند تا اعتماد عمومی در جامعه تقویت شود. از طرفی ملاقاتهای مردمی گامی در جهت کاهش فاصله بین جامعه و حاکمیت خواهد بود.
حجتالاسلام حسینی در ادامه، فراهم کردن زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات را مورد تاکید قرار داد و افزود: برگزاری انتخابات سالم و قانونمند وظیفه حاکمیت است و مردم نیز با رعایت شاخصهای انتخاب اصلح فردی را روانه دستگاه قانون گذاری کنند که برای نظام و تحقق اهداف قوه مقننه موثر باشد.
او با تاکید بر اینکه مشروعیت نظام اسلامی در گرو مشارکت حداکثری است، اظهار کرد: وظیفه همه دستگاههای اجرایی است تا بستر حضور حداکثری مردم را برای حضور در این حماسه سیاسی فراهم کنند.
امام جمعه ساوه در ادامه به موضوع پیشگیری از خشونت در جامعه اشاره کرد و افزود: اعضای شورای فرهنگ عمومی باید به صورت تخصصی و منسجم در این خصوص اظهار نظر کنند.
وی به تقویت فضای شادی و نشاط در جامعه اشاره کرد و افزود: عملکرد برخی دستگاههای اجرایی فضای یاس و ناامیدی را در جامعه ایجاد کرده است. ایجاد امکانات تفریحات سالم در تقویت فضای شادی موثر است.
در ادامه رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز به دستور دیگر این جلسه با عنوان ارائه راهکارهای پیشگیری از خشونت در خانواده مانند همسر آزاری و کودک آزاری اشاره کرد و با بیان اینکه پیشگیری از خشونت ریشه در شناخت عوامل بروز آسیبهای اجتماعی دارد گفت: برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای مهارت افزایی در حوزه پیشگیری از خشونت با دعوت از سخنرانان مجرب ملی از جمله فعالیتهای صورت گرفته است.
حسین محمودیفر به موضوع آموزش اولیا و مربیان اشاره کرد و افزود: امروزه خانوادهها درگیر موضوع خشونت هستند و همافزایی دستگاهها در راستای پیشگیری و مقابله با این آسیب اجتماعی ضرورت دارد.
در این جلسه اعضای شورای فرهنگ به بیان دیدگاهها و نظرات خود پیرامون دستور جلسه پرداختند.
برگزاری کارگاههای فرزندپروری با هدف کاهش خشونت، حمایت از همسران و کودکانی که مورد خشونت قرار گرفته اند، برگزاری دورههای کنترل خشم، همافزایی و همکاری سیستم اجرایی برای پیشگیری از خشونت، آموزش خانوادهها و فرزندان، تقویت فرهنگ گفتگو با بهرهگیری از ظرفیت جوامع دانشگاهی، جدا کردن صف اغتشاش، اعتصاب و آشوبگری با نقد منصفانه و دلسوزانه با پرهیز از بیحرمتی و قانون شکنی از جمله مواردی است که در این جلسه مطرح شد.