رئیس دادگستری ساوه گفت: آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد از فروپاشی ارکان خانواده جلوگیری می کند و با آزادی سرپرست خانوار به حفظ بنیان خانواده کمک میشود .
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، هادی ملکی در جشن گلریزان که به منظور آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد ساوه اظهار کرد: آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد علاوه بر حفظ بنیان خانواده موجب پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی در جامعه خواهد شد.
وی از ماه مبارک رمضان به عنوان فرصتی برای انجام کارهای خیرخواهانه یاد کرد و افزود: جشن گلریزان در راستای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد و محکومان مالی به عنوان سمبل انفاق مالی در ماه ضیافت الهی به شمار می رود و این کار مقدس به همت ستاد دیه کشور و با همت مردم نوع دوست و نیکوکار به خوبی در جامعه ترویج یافته است.
رئیس دادگستری ساوه افزود: در طول سال گذشته با نیت خیرخواهانه مردم نیکوکار شهرستان ساوه تعداد زیادی از زندانیان جرایم غیرعمد ساوه و زرندیه از زندان آزاد شده و به جامعه برگشتند .
وی در ادامه بیان کرد: همراهی رسانه ها و فضای مجازی در راه اندازی پویش آزادسازی یک جوان ۱۷ ساله یک حرکت بسیار ارزشمند بود که از سال گذشته آغاز شد و امسال نیز از ابتدای ماه مبارک رمضان با استفاده بهینه از فضای مجازی در کنار ستاد دیه شهرستان، پویش جدیدی توسط فعالان رسانه ای شهرستان آغاز شده و با گذشت پنج روز از فعالیت پویش فضای مجازی دو زندانی آزاد شدند که این روند همچنان ادامه دارد.
رییس دادگستری ساوه با تقدیر از احساس وظیفه رسانه ها و فعالان فضای مجازی درخصوص آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد که در سطح کشور بی نظیر بود و الگویی برای سایر نقاط کشور محسوب می شود، اظهار کرد: پیشگامی مطبوعات و رسانه های ساوه در آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد زمینه ساز تقویت همراهی و همدلی مردم شد و شروع حرکتی ارزشمند در ترویج این کار خیرخواهانه را در فضای شهرستان رقم زد.
وی در ادامه خواستار بهره گیری از حداکثر توان و مشارکت همگانی برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد شد و تصریح کرد: مشارکت آحاد مختلف مردم به منظور آزادسازی محکومان مالی غیرعمد نباید محدود به گلریزانها و مناسبتها باشد بلکه باید در طول سال استمرار داشته باشد .
ملکی گفت: در نگاه اول زندان مجموعه ای برای نگهداری مجرمان است اما گاه پای افرادی به آن باز می شود که ناخواسته مرتکب جرم شده اند و به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی به تحمل حبس ناشی از جرایم غیرعمد محکوم شدند.
وی تاکید کرد: پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی تهدیدکننده خانواده های زندانیان، گسترش فرهنگ نوع دوستی و مشارکت مردم در کارهای خداپسندانه و جلوگیری از فروپاشی نظام خانواده زندانیان از جمله اهداف مهمی است که ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان جرائم غیرعمد دنبال می کند.
امام جمعه ساوه نیز گفت: کمک کردن و دستگیری از افرادی که گرفتار شدند از آموزه های دینی و از سفارشات موکد ائمه اطهار (ع) است و بفرموده قرآن کریم مومنان واقعی کسانی هستند که هرگز تردیدی به خود راه نداده اند و در کنار بذل جان، با اموال خود در راه خدا جهاد کرده اند.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: کمک به نیازمندان و دستگیری از گرفتاران زکات غیر واجبی است که خدای تعالی به هر کسی توفیق انجام آن را نمیدهد .
وی افزود: نشاندن لبخند بر لبان خانواده زندانیان با آزاد سازی سرپرست و نان آور آنان کاری بس ارزشمند است که در نزد خدا از اجر و قرب بالایی برخوردار است .
امام جمعه ساوه افزود: کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد از وظایف شرعی، اجتماعی و قانونی است چرا که موجب گره گشایی از مشکلات اقتصادی خانواده زندانیان خواهد شد.
در این جشن که با حضور خیرین، فعالان اقتصادی، مسئولان و مدیران صنایع شهرستان های ساوه و زرندیه برگزار شد، شرکت کنندگان با تکمیل فرم های مربوطه میزان مشارکت مالی خود را برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد اعلام کردند.