يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بر ضرورت ساماندهی کودکان کار و خیابانی در شهرستان ساوه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، زهرا امینی در جلسه شورای اداری بهزیستی استان که در شهرستان ساوه برگزار شد، اظهار کرد: موضوع کودکان کار و خیابانی یکی از مهمترین معضلات شهرستان ساوه است که ضرورت دارد با مشارکت بین بخشی این آسیب اجتماعی برطرف شود.

وی به فعالیت‌های صورت گرفته در این خصوص اشاره کرد و گفت: اقدامات اولیه به منظور نیازسنجی و شناسایی با مشارکت اورژانس اجتماعی بهزیستی و دفتر ساماندهی آسیب‌های اجتماعی صورت گرفته و تمام هماهنگی‌های لازم بعمل آمده است، اما نیاز است تا تمامی دستگاه‌های شهرستان خصوصا فرمانداری و شهرداری در این خصوص با بهزیستی همگام شوند و درخصوص جمع آوری و ساماندهی کودکان کار و خیابانی عزم جدی صورت گیرد.

امینی به تشکیل ستادی تحت عنوان ستاد ساماندهی کودکان کار و خیابانی اشاره کرد و افزود: در ماده 80 برنامه ششم توسعه کشور موضوع ساماندهی کودکان کار از اولویت‌های فعالیت سازمان بهزیستی است و قطعا برای انجام این فعالیت‌ها و ساماندهی کودکان کار نیاز به تاسیس یک موسسه غیردولتی است.

وی با اشاره به تخصیص اعتباراتی از سوی دفتر اجتماعی سازمان بهزیستی کشور به منظور ساماندهی کودکان کار اظهار کرد: در صورتی که شهرستان ساوه تا پایان سال موفق به تشکیل موسسه‌ای برای ساماندهی کودکان کار و خیابانی شود، قطعا از حمایت های مجموعه بهزیستی نیز بهره مند خواهد شد.

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی به کودکان کار و خیابانی اتباع خارجه نیز اشاره کرد و گفت: از طریق استانداری مرکزی پیگیر وضعیت کودکان اتباع خارجه خواهیم بود و با هماهنگی امور اتباع استانداری وضعیت آنان را ساماندهی خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت یک موسسه با هدف ساماندهی کودکان کار و خیابانی در اراک، گفت: بزودی دو موسسه در شهر اراک و خمین فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

امینی به شناسایی 180 کودک کار و خیابانی در شهر اراک اشاره کرد و افزود: ساماندهی 120 کودک غیراتباع که اغلب از استان های همجوار به اراک آمده بودند آغاز شده و اعتبارات لازم برای ساماندهی کودکان کار و خانواده های آنان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تخصیص اعتبارات، بسته به تعداد کودکان کار شناسایی و ساماندهی شده در نظر گرفته می شود که حداقل اعتبارات در نظر گرفته شده 300 میلیون ریال به صورت هر دو ماه یکبار است و علاوه بر آن ایجاد اشتغال برای خانواده های کودکان کار با تشکیل پرونده های حمایتی صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز در این جلسه با قدردانی از خدمات بهزیستی در خدمت به معلولان و محرومان جامعه گفت: خدمت در مجموعه بهزیستی یک توفیق الهی و براساس آموزه‌های دینی است.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی با تاکید بر اینکه مجموعه بهزیستی به تنهایی قادر به پاسخگویی نیازهای جامعه هدف خود نیست، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی و خیرین باید به کمک مجموعه بهزیستی آمده و این سازمان را در تحقق ماموریت‌ها و فعالیت‌های خود که خدمت به معلولین و محرومین جامعه است کمک کنند.

وی به موضوع پیشگیری از بروز معلولیت ها به عنوان یک مقوله مهم تاکید کرد و افزود: مجموعه بهزیستی باید کار آموزشی را به گونه‌ای تقویت کند که براساس اصل تقدم پیشگیری بر درمان، بسیاری از بیماری‌ها و معلولیت‌ها به حداقل رسیده و مانع از هزینه کرد بالا برای درمان شود.

امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به راه اندازی سایت مدیریت پسماند در شهر ساوه به وسعت 100 هکتار اظهار کرد: مجموعه بهزیستی و متولیان حوزه سلامت باید با بررسی کارشناسانه این طرح مانع از اجرایی شدن آن در مجاورت شهر ساوه شوند چرا که آلایندگی و تهدیدات زیست محیطی این پروژه موجب بروز برخی بیماری ها خواهد شد از این رو باید اقدام پیشگیری قبل از درمان را در این خصوص هرچه سریعتر انجام داد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group