يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

کارگران شرکت لاستیک پارس در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه برای چندمین بار در مقابل ساختمان اداری این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، بیش از 300 نفر از کارگران این شرکت در اعتراض نسبت به واگذاری این شرکت به بخش خصوصی و نیز عدم واگذاری آن در قالب سهام به کارگران، تجمع کردند و ضمن درخواست از سازمان خصوصی سازی، مسئولان و مدیریت شرکت مبنی بر صرف‌نظر از این تصمیم، خواستار واگذاری سهام به کارگران شدند.

کارگران این شرکت در این تجمع نیز با سر دادن شعارهای اعتراضی خواستار جلوگیری از اجرای تصمیم مدیریت شرکت مبنی بر واگذاری کارخانه به بخش خصوصی فاقد اهلیت صنعتی و ناکارآمد شدند تا این شرکت نیز به سرنوشت شرکت‌ هپکوی اراک که در سایه اجرای چنین تصمیماتی با بحران تولید و کارگری مواجه شده است، دچار نشود.

دو تن از کارگران این شرکت در تماس تلفنی با خبرنگار ایسنا در ساوه خواستار جلوگیری از این تصمیم شده و آنرا غیرکارشناسانه خواندند و گفتند: نباید در سایه خصوصی‌سازی فاقد ضوابط مناسب بحران کارگری و تنش در روند تولید این شرکت بوجود بیاید.

در همین رابطه معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ساوه در گفتگو با ایسنا، عنوان کرد: خصوصی سازی کارخانجات در راستای سیاست‌های کلی نظام و طبق اصل 44 قانون اساسی و مصوبات مجلس در برنامه ششم توسعه صورت می گیرد.

حسین معمارنیا با تاکید بر اینکه طبق اصل 44 و مصوبات مجلس بانک‌ها از فعالیت بنگاه داری منع شده‌اند، اظهار کرد: شرکت آتیه دماوند سهامدار اصلی شرکت لاستیک پارس است. بالغ بر 95 درصد سهام شرکت متعلق به این شرکت است و این شرکت نیز وابسته به بانک صنعت و معدن بوده و به لحاظ قانونی باید از فرآیند بنگاه داری خارج شده و کارخانه را به بخش خصوصی واگذار کند.

وی واگذاری کارخانه لاستیک پارس به بخش خصوصی را قانونی دانست و با تاکید بر اینکه هیچ عمل غیرقانونی درخصوصی سازی این شرکت صورت نمی‌گیرد، گفت: تشریفات اداری و مزایده این شرکت طبق مقررات صورت گرفته است و پس از مشخص شدن برنده مزایده، دستگاه مزایده گذارنده بررسی لازم را در خصوص اهلیت و توانایی برنده مزایده انجام داده و نسبت به توانمندی و اجرای تعهدات، اطمینان کامل را بدست می‌آورد.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریتی استان و شهرستان در بسیاری از فرآیندهای خصوصی سازی این شرکت نقشی ندارد و در چارچوب قانون این پروسه شکل می گیرد، اظهار کرد: دغدغه و نگرانی کارگران که نگرانی و دغدغه مسئولان استانی و شهرستانی است امنیت شغلی و تداوم اشتغال و تولید در این کارخانه است و هیچ تفاوتی در مدیریت این شرکت توسط بخش دولتی و یا خصوصی نیست بلکه آنچه حائز اهمیت است استمرار اشتغال و تولید در این واحد تولیدی و صنعتی است.

معاون فرماندار با تاکید بر اینکه نباید در برابر قانون واکنش نشان داد، افزود: دغدغه مجموعه مدیریتی استان و شهرستان این است که سرنوشت این شرکت به سرنوشت شرکت های مشابهی نظیر شرکت مشابه نشود و با برگزاری جلسات مستمر با مدیریت شرکت به دنبال تدوام اشتغال در شرکت و عدم تعدیل نیرو هستیم و در صورت واگذاری به هر مجموعه ای باید شرایط فعلی ابقا شده و هیچ خللی در تولید و اشتغال ایجاد نشود تا شاهد تعطیلی و توقف در فعالیت تولیدی شرکت نباشیم.

وی با تاکید بر اینکه اعتراض کارگران نسبت به خصوصی سازی شرکت که یک پروسه کاملا قانونی است وجاهت قانونی ندارد، تصریح کرد: کارگران شرکت نگران هستند که با تغییر مدیریت شرکت احتمال تعدیل نیرو و اختلال در تولید شرکت بوجود آید که دغدغه آنان نیز بحق است.

معمارنیا گفت: مجموعه مدیریت شهرستان با برگزاری جلساتی با مسئولان شرکت آتیه دماوند و مدیریت شرکت با رصد دقیق فرآیند خصوصی سازی در راستای برطرف کردن نگرانی کارگران تلاش می کند و از کارگران تقاضا داریم که اجازه دهند این پیگیری‌ها در فضایی آرام و فارغ از هرگونه تنش و تشنج صورت گیرد و با برقراری آرامش در شرکت و استمرار کار و تولید، مراحل قانونی این فرآیند انجام گیرد.

وی در ادامه خواستار اخذ تضامین لازم از متقاضی واگذاری شرکت به بخش خصوصی شد و افزود: اطمینان کامل کارگران از برخورداری بخش خصوصی از اهلیت لازم و توانایی در اداره شرکت موجب دلگرمی آنان به کار و تولید شده و از تنش‌ها جلوگیری خواهد کرد.

معاون فرماندار ساوه تصریح کرد: براساس ماده 12 قانون کار در صورت جابجایی سهامدار و مالک شرکت، تمامی مسئولیت های قانونی از کارفرمای قبلی به کارفرمای جدید محول می‌شود و خللی در روند فعالیت شرکت بوقوع نخواهد پیوست .

وی تاکید کرد: تمام تلاش و هدف مدیریت استان و شهرستان این است که در هرگونه واگذاری و در هر شرایطی باید امنیت شغلی و تداوم تولید حفظ شود و هدف ما تداوم اشتغال و تولید است و باید کمک کرد تا آرامش در شرکت برقرار باشد تا امکان سوء استفاده برخی عناصر فرصت طلب و سودجو نیز گرفته شود.

معمارنیا تصریح کرد: کارگران شرکت اجازه دهند مطالبات آنان توسط نمایندگان کارگری پیگیری شود و در فضایی آرام به کار و تولید ادامه دهند و اجازه ندهند اعتراضی آنان موجب سوء استفاده عده‌ای فرصت طلب قرار گیرد.

خبرگزاری ایسنا پیشتر نیز با انتشار گزارشی با عنوان " در اعتراض نسبت به واگذاری به بخش خصوصی؛کارگران "لاستیک پارس" ساوه دست به تجمع اعتراضی زدند" که در تاریخ 23 اردیبهشت ماه سال 97 بر روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفته بود در مصاحبه با کارگران، مدیریت کارخانه و معاون فرماندار به بررسی جزئیات واگذاری و اعتراض کارگران نسبت به این تصمیم پرداخته بود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group