يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: مشاوره قبل از ازدواج میزان طلاق را در ساوه و زرندیه کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر رضا نظری در آئین بزرگداشت روز خبرنگار در نشستی با خبرنگاران ساوه و زرندیه افزود: گسترش طرح مشاوره های قبل از ازدواج برای کاهش آمار طلاق در جامعه با برگزاری دوره‌های آموزشی و با مشارکت دادگستری، سازمان تبلیغات اسلامی و بهزیستی در دستور کار حوزه بهداشتی قرار دارد.

وی مشاوره های قبل از ازدواج را اقدامی ضروری و تعیین کننده در ازدواج موفق دانست و افزود: متاسفانه هنوز این موضوع جایگاه خود را در میان خانواده ها باز نکرده است.

وی با تاکید بر اهمیت سلامت روان در کنار سلامت جسمی تصریح کرد: توسعه مراکز مشاوره ای با هدف کاهش آسیب هایی همچون طلاق در دستور کار حوزه سلامت قرار دارد و تجربه نشان داده است که استفاده از خدمات مشاوره ای با آگاهی بخشی به جوانان و زوجین، مشکلات زندگی مشترک و فرزند پروری به طور قابل ملاحظه ای کاهش خواهد یافت.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه ادامه داد: براساس نظرسنجی و ارزیابی های بعمل آمده با اجرای طرح تحول سلامت 97 درصد مردم ساوه و زرندیه از خدمات حوزه بهداشتی رضایت خود را اعلام کردند در حالیکه نرم کشوری آن 96 درصد است.

وی به افزایش تعداد پایگاه های حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: با احداث و بهره برداری از چندین پایگاه سلامت در شهرستان های ساوه و زرندیه فضای فیزیکی فعلی ارائه خدمات این پایگاه ها از حالت استیجاری خارج می شود.

نظری در ادامه با اشاره به اینکه در اجرای سند رسمی بیماری های غیرواگیر دارد که در سطح کشور تدوین و بومی سازی شده است. باید ظرف مدت 10 سال آینده 25 درصد از میزان مرگ و میرهای زودرس کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه 74 درصد مرگ و میرهای کشور ناشی از بروز بیماری های غیرواگیردار و 10 درصد آن ناشی از تصادفات است، گفت: بیماری های قلبی و عروقی در ساوه علت 45 درصد مرگ و میرهاست که کنترل این وضعیت نیازمند تغییر الگوی زندگی و تغذیه سالم است.

معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز با اشاره به فعالیت سامانه سیب و نظام ارجاع گفت: این طرح در حال تکمیل است و با شناسایی و طبقه بندی بیماران در سطوح مختلف از خدمات تخصصی در کلینیک ها برخوردار خواهند شد.

دکتر هادی محنتی افزود: نظام ارجاع در بیمارستان شهید مدرس ساوه در حال استقرار است و براساس برنامه ریزی و زمان بندی تا پایان سال همه بیماران سطح دو در کلینیک ها خدمات تکمیلی دریافت خواهند کرد.

وی به نظام استحقاق سنجی درمان نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از افراد جامعه از چندین دفترچه تامین اجتماعی استفاده می کنند و از خدمات چند بیمه برخوردارند که یک ناهماهنگی در برنامه ریزی حوزه سلامت کشور ایجاد کرده است در حالی که در اجرای این نظام هر فرد با کد ملی خود و مشخصات شناسنامه ای با حذف دفترچه بیمه از خدمات درمانی برخوردار خواهد شد.

وی به ارائه خدمات درمانی به بیماران خاص و سرطانی نیز اشاره کرد و گفت: با آغاز بکار کلینیک تخصصی در مجتمع بیمارستانی شهید مدرس تمامی بیماران مبتلا به سرطان از خدمات سرپایی شیمی درمانی برخوردار شده اند و به دنبال ایجاد بخش رادیوتراپی با مشارکت بخش خصوصی هستیم.

محنتی تصریح کرد: در مرکز جامع خدمات سلامت نیز به تمامی بیماران خاص به صورت متمرکر در کلینیک های تخصصی خدمات درمانی ارائه می شود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group