معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: بیمارستان خصوصی حضرت زهرا(س) ساوه را به بخش دولتی واگذار خواهیم کرد
اواخر سال گذشته بود که تعطیلی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) در شهر ساوه به صدر اخبار حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی تبدیل شد.
تعطیلی بیمارستان فاطمه زهرا(س) به بهانه مشکلات مالی واکنشهای مختلفی را از سوی مسئولان و مردم به همراه داشت، به طوری که برخی مسئولان تعطیلی آن را خارج از ضوابط و مقررات دانسته و برخی دیگر عدم توانایی در مدیریت مالی بیمارستان را دلیلی بر تعطیلی آن اعلام کردند.
تعطیل شدن این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کار را به جایی رساند که استاندار مرکزی در جلسهای تخصصی به این مشکل پرداخت و راهکارهایی را برای رفع مشکل بیمارستان مطرح کرد.
استاندار مرکزی در جلسهای که 19 بهمنماه سال 96 به منظور حل مشکل این بیمارستان تشکیل شد، ظرفیت 15 درصدی این بیمارستان را قابل قبول ندانسته و خواهان استفاده از ظرفیت حداکثری بیمارستان شد.
سیدعلی آقازاده واگذاری بخشی از خدمات طرح تحول نظام سلامت به این بیمارستان با استفاده از اختیارات وزیر بهداشت و درمان را یکی از راهکارهای حل چالش بیمارستان مطرح کرده و بر ضرورت تبیین سازوکارهای لازم برای عملیاتی شدن این راهکار تأکید کرده بود.
به گفته وی استاندار میزان برخورداری از تختهای بیمارستانی در ساوه به ازای هر هزار نفر 1.1 است که با واگذاری بیمارستان بخش خصوصی به دولتی میتوان این ضریب را در بیمارستان خصوصی ساوه به 1.4 افزایش داد.
امروز نیز به منظور حل مشکلات این بیمارستان جلسهای با حضور فتحالله حقیقی معاون استاندار مرکزی و محمد بهاروند معاون استاندار و جمعی از مدیران بیمارستان در ساوه برگزار و در خصوص رفع مشکلات بار دیگر بحث و تبادل نظر شد.
فتحالله حقیقی معاون استاندار مرکزی در این جلسه گفت: با برگزاری جلسات و پیگیرهای صورت گرفته، مساعدت و حمایتهای لازم از جمله پرداخت بخشی از معوقات بیمهها برای پایداری و فعالیت این واحد بهداشتی و درمانی در چهارچوب قانون انجام شده است.
وی با تأکید بر اینکه در بخش بهداشت و درمان هیچ کوتاهی و قصوری پذیرفته نیست و اینکه نگاه دولت حفظ و حمایت از ظرفیتهای درمانی بخش خصوصی است، افزود: در شرایط کنونی متولیان این بیمارستان باید با اولویتبندی انجام تعهدات و رفع نواقص هرچه سریعتر راهکار مناسب برای فعالیت این بیمارستان با حداکثر ظرفیت اتخاذ و عملیاتی کنند تا از این ظرفیت بهداشتی و درمانی در شهرستان ساوه بهصورت مطلوب برای ارائه خدمات به مردم بهره برد.
معاون استاندار مرکزی گفت: برای حل مشکلات این بیمارستان و واگذاری آن به علوم پزشکی و تعامل از طریق وزارت بهداشت برای اجرایی شدن یک تصمیم کارشناسی شده و مطابق با قوانین و مقررات دانشکده علوم پزشکی ساوه باید سازوکار لازم برای عملیاتی شدن این راهکار را از طریق وزارت بهداشت که بتواند این بیمارستان را از بخش خصوصی خریداری کند پیگیری و نتیجه را اعلام کند.
حقیقی اضافه کرد: فرمانداری ساوه با شناسایی افراد دارای اهلیت، با تجربه و واجد شرایط که قابلیت مدیریت بیمارستان را دارد با هماهنگی علوم پزشکی و مدیریت بیمارستان برای واگذاری این بخش اقدام کند.
وی گفت: در شهرستان ساوه مردم برای برخی خدمات درمانی که امکان محیا شدن آن در ساوه وجود دارد به شهرهای مجاور سفر میکنند که باید تلاش شود با خدماترسانی مطلوب از جمله در بخش سونوگرافی و ... بیماران با مراجعه شهرهای اطراف متحمل هزینهها و اتلاف وقت در تردد نشوند.