در جلسه مشترک هماهنگی بین دستگاههای اجرایی پیرامون جابجایی تاسیسات آب، برق، گاز، فیبر نوری و ... در محل اجرای تقاطع کنارگذر شمالی شهر ساوه با محور قدیم ساوه همدان بر عزم جدی دستگاههای اجرایی برای تسریع در افتتاح کنار گذر ساوه تاکید شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، در این جلسه مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه غرب و شمال غرب وزارت راه و شهرسازی گفت: شهر ساوه به دلیل موقعیت خاص ترانزیتی و قرار گرفتن در کریدور مرکزی و مواصلاتی شمال به جنوب و شرق به غرب دارای اهمیت خاصی است.
محمدصادق وجدی افزود: برخورداری از این ویژگیها در شهرستان ساوه، ضرورت تسریع در زمان آغاز بهرهبرداری از کنار گذر شمالی را دوچندان میکند که نقش مهمی در توسعه این منطقه دارد.
وی با اشاره به اینکه ارزش اعتباری پروژه کنار گذر شمالی ساوه در دو قطعه 20 و 11 کیلیومتری معادل با 110 میلیارد تومان است، افزود: این مبلغ شامل اجرای ابنیه و تقاطعهای پروژه نیز است.
این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی در ادامه به تشریح طرح هندسی تقاطع کنارگذر شمالی شهر ساوه با محور قدیم ساوه همدان پرداخت و گفت: در طرح هندسی این پروژه در وهله اول چهار خط لوله انتقال آب شرب شامل سه خط مربوط به آب شرب شهری ساوه و یک خط مربوط به آب شرب شهرصنعتی کاوه با طرح تلاقی دارند و برآورد اولیه جابحایی خطوط مربوط به شرکت آب و فاضلاب شهری طبق اظهارات مقام مسئول یک میلیارد و 200 میلیون تومان است.
وی ادامه داد: همچنین دو خط لوله انتقال گاز در فاصله حدود 50 متری طرح تقاطع قرار گرفته است که طبق اظهارات نماینده شرکت گاز یک خط فشار ضعیف و یک خط فشار قوی بوده و طرح جابجایی آن با هماهنگی شرکت مهندسی مشاور تهیه شده است و برآورد اعتباری آن در حدود 400 الی 500 میلیون تومان است.
وجدی اظهار کرد: همچنین دو کابل متفاوت فیبر نوری شرکت مخابرات در فاصله 50 متری جنوب طرح قرار دارد و 6 فیدر با طرح تقاطع کنارگذر شمالی شهر ساوه با محور قدیم ساوه – همدان تلاقی دارد که در قسمت زیرگذر تقاطع، الزاما و ناچارا بایستی کابلی و زمینی شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز تسریع در بهره برداری از کنار گذر ساوه را عاملی برای کاهش ترافیک شهری ساوه و تسریع در حمل و نقل غرب کشور و نیز ممنوعیت ورود کامیون به ساوه دانست.
عزیز فیلی افزود: به دلیل محدودیت اعتبارات در سال های گذشته عملیات اجرایی این طرح متوقف یا با کندی پیش می رفت که با حمایت دولت یازدهم این روند شتاب گرفته است و با برطرف کردن محدودیتهای زیرساختی شاهد تسریع در افتتاح آن خواهیم بود.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز بر اهمیت تسریع در بهره برداری از پروژه تاکید کرد و افزود: ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به داخل شهر ساوه منوط به راه اندازی کنار گذر شمالی ساوه است.
محمد بهاروند افزود: لازمه تسریع در بهره برداری از این پروژه همکاری کلیه دستگاههای اجرایی در اجرای تقاطع کنارگذر شمالی با محور قدیم ساوه – همدان است.
به گزارش ایسنا، در این جلسه مصوب شد شرکت مهندسین مشاور ایمن راه نقشه های طرح تقاطع کنارگذر شمالی شهر ساوه را به همراه اطلاعات دقیق در اختیار شرکت آبفای ساوه قرار داده و این شرکت ظرف مدت 10 روز پس از دریافت اطلاعات تقاطع نسبت به تهیه و برآورد جابجایی خطوط انتقال لوله آب اقدام کند.
همچنین شرکت شهر صنعتی کاوه ظرف مدت دو هفته با هماهنگی شرکت مهندسین مشاور ایمن راه نسبت به جابجایی خط انتقال آب شهر صنعتی کاوه اقدام کند و در صورت لزوم سایر هماهنگیهای لازم از طریق فرمانداری انجام شود.
شهرداری ساوه نیز موظف شد طی هفته جاری هماهنگی لازم برای برآورد دقیق از پروژه جابجایی خط انتقال آب دریاچه تفریحی انجام و به شرکت مهندسین مشاور اعلام کند و شرکت گاز نیز اقدام عاجل در جابجایی خط لوله انتقال گاز صورت دهد.
شرکت مخابرات و مدیریت توزیع برق نیز ظرف مدت 10 روز برآورد و طرح دقیق جابجایی فیبر نوری و خطوط برق تحویل شرکت مهندسین مشاور ایمن راه شود.