معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: اراضی ملی مستعد فراوانی به منظور بهرهگیری از انرژیهای نوپدید در این شهرستان وجود دارد که باید بهترین بهره از آنها برای تقویت زیرساختهای انرژی از جمله ساخت نیروگاههای خورشیدی و بادی برده شود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در نشست ھماھنگی با عوامل شرکت بنرو افزود: توسعه مناسبات اقتصادی رویکرد اساسی دولت تدبیر و امید است و شھرستان ساوه با توجه به ظرفیتھای تولیدی ممتاز زیرساختھای لازم را برای تحقق و پیشبرد این ھدف دارد .
وی ھمچنین با اشاره به ظرفیت این شھرستان به لحاظ برخورداری از بزرگترین شھر صنعتی کشور گفت: وجود منطقه ویژه اقتصادی، موقعیت ترانزیتی و نزدیکی به پایتخت از مھمترین امتیازات این شھرستان برای رشد و شکوفایی اقتصادی محسوب میشود.
بھاروند با توصیف شاخصھای اقتصادی شھرستان ساوه در حوزهھای صنعت، کشاورزی و وضعیت مناسب منطقه از نظر زیست محیطی، به وجود منابع بالقوه معدنی به عنوان مزیتھای دیگر سرمایهگذاری در شھرستان اشاره کرد.
وی ادامه داد: نزدیکی ساوه به پایتخت و استقرار واحدهای صنعتی مهم و مادر تخصصی در این شهرستان ضرورت تبدیل این خطه به عنوان کانون توسعه همکاریهای اقتصادی و صنعتی استان مرکزی را با هدایتگری موثر سرمایهگذاران داخلی و خارجی دو چندان کرده است.
وی گفت: تحریمهای ظالمانه اقتصادی خسارات سنگینی را در تولید،اشتغال و سرمایه گذاری ساوه داشته و باید با جدیت در امور کارشناسانه این آسیب ها را ترمیم کرد تا توسعه صنعتی با حضور سرمایهگذاران خارجی رقم بخورد.
معاون استاندار مرکزی بیان کرد: ساخت نیروگاه برق توسط سرمایهگذاران بلژیکی و همکاری های صنعتی و اقتصادی با سرمایه گذاران چینی در ماه های اخیر از توفیقات ارزشمند توسعه اقتصادی در دوران پسابرجام در ساوه است.
بهاروند افزود: فضایی که با تلاش دولت باز شده باید به بهترین نحو برای انتقال فناوریهای نوین در حوزه توسعه اقتصادی و صنعتی و تقویت اشتغال پایدار استفاده شود.
فرماندار ساوه عنوان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی راهکارهای مختلفی دارد که بهرهگیری از توان مهندسی خارجی و بهرهوری نیروی کار و سرمایه ایرانی از جمله ملزومات آن است.
بهاروند بیان کرد: شهرک تخصصی تجارت و سرمایهگذاری خارجی استان مرکزی در ساوه ظرفیت ارزشمندی برای جذب سرمایهگذاران خارجی است و به زودی آماده عملیات اجرایی می شود.
وی گفت: با توجه به موقعیت ممتاز شهرستانهای ساوه و زرندیه در اقتصاد کشور، بیشترین حجم سرمایهگذاریهای خارجی و داخلی در دوران پسابرجام و ماقبل آن در این دو شهرستان انجام شده است.
در این نشست مدیران شرکت بن رو به برنامه ها و اهداف توسعه این واحد تولیدی اشاره کردند و ظرفیت های توسعه ای آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.