يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: در صورت تامین اعتبار و نقدینگی لازم طرح آبرسانی به ساوه از سد کوچری ظرف مدت 24 ماه به بهره برداری خواهد رسید.

عزیز فیلی در جریان بازدید از روند اجرای طرح آبرسانی به ساوه از سد کوچری در گفت­وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با اشاره به اینکه طول این پروژه 131 کیلومتر است، افزود: انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری از تصفیه­خانه دودهک شهرستان دلیجان صورت خواهد گرفت.

وی بیان کرد: به منظور تسریع در اجرای پروژه و فراهم شدن مطلوب مقدمات و زیرساخت­های اجرایی، از این طرح بازدیدی بعمل آمده و جلسه ای هم به همین منظور در فرمانداری ساوه تشکیل شد.

وی با اشاره به بازگشایی بیش از 3.5 کیلومتر از معبر اجرای طرح و لوله­گذاری اظهار کرد: در حال حاضر کار بازگشایی معبر با سرعت ادامه دارد و مکان لوله­گذاری نیز در حال حفاری است که با تزریق اعتبارات دولتی روند اجرای طرح شتاب بیشتری به خود خواهد گرفت.

فیلی با اشاره به ابلاغ اعتبار لازم برای اجرای این طرح گفت: در صورت تخصیص اعتبار مورد نیاز نگرانی پیمانکار نیز از بین رفته و با خرید لوله مورد نیاز شاهد تسریع در اجرای آن خواهیم بود.

وی میزان اعتبار لازم برای خرید لوله مورد نیاز را 170 میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: قرار بر این شد که تشریفات مناقصه خرید لوله انجام و با تامین اعتبارات مالی و منابع بانکی اجرای طرح بدون وقفه دنبال شود.

معاون استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر کار تخلیه لوله­های از پیش خریداری شده انجام می­­شود و عملیات لوله­گذاری نیز صورت می­گیرد، افزود: میزان قراردادی که با پیمانکار برای اجرای طرح منعقد شده نیز 70 میلیارد تومان است که شامل عملیات حفاری و بازگشایی معابر، نصب و مونتاژ لوله و نصب مخزن دو هزار متر مکعبی است.

وی بیان کرد: در صورت تامین به موقع منابع بانکی در دو سال آینده با بهره­برداری از این طرح شاهد تامین آب شرب شهری ساوه با جمعیتی بالغ بر 240 هزار نفر و نیز 27 روستای مستقر در مسیر اجرای طرح خواهیم بود.

مدیر امور منابع آب ساوه نیز با اشاره به دستور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی مبنی بر تسریع در انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری خبر داد.

نقی بهجت افزود: در جریان بازدید مهندس فیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی از این طرح با توجه به اهمیت طرح بر لزوم فعالیت پیمانکار با امکانات بیشتری نظیر ماشین آلات تاکید شد تا پروژه در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.

وی بیان کرد: در خصوص آماده سازی مابقی لوله‌های مورد نیاز نیز پیگیری های لازم در جلسه ای که به همین منظور تشکیل شد انجام و مقرر شد شرکت سهامی آب منطقه ای مرکزی از طریق مناقصه اقدام لازم صورت گیرد.

مدیر امور منابع آب ساوه در ادامه با اشاره به اینکه استان مرکزی از سد کوچری در مجموع 27 میلیون متر مکعب تخصیص سالانه دارد که سالانه 14 میلیون متر مکعب از این حجم تایی و صنایع تخصیص خواهد یافت.  

وی بیان کرد: سهم آب تخصیص یافته برای شهرستان ساوه به میزان 444 لیتر بر ثانیه است که 335 لیتر بر ثانیه آن سهم شهر ساوه، 65 لیتر بر ثانیه سهم روستاهاست و 44 لیتر به حوزه صنعت اختصاص خواهد یافت .

بهجت به میزان آب مورد نیاز فعلی(دبی پیک) برای جمعیت شهر ساوه اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار جمعیتی سال 1390 آب مورد نیاز برای شهر ساوه 805 لیتر برثانیه است .

وی به نحوه انتقال آب از سرشاخه‌های دز به ساوه اشاره کرد و گفت: نحوه انتقال آب از تصفیه‌خانه دودهک شهرستان دلیجان به صورت ثقلی به طول 131 کیلومتر با استفاده از لوله فولادی با پوشش خارجی و پوشش داخلی با سیستم حفاظت کاتدیک به قطر 900 میلی متر ( 36 اینچ) است .

وی گفت: این طرح انتقال آب در دو قطعه صورت خواهد گرفت که قطعه اول بطول 60 کیلومتر و قطعه دوم نیز بطول  71 کیلومتر خواهد بود و با احداث یک باب مخزن متعادل‌کننده دو هزار متر مکعبی صورت می‌گیرد و مشخصات فنی خط انتقال روستاها نیز متفاوت است .

بهجت با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح گفت: با انجام تشریفات مناقصه و تجهیز کارگاه حتی بیش از سه کیلومتر از طرح انتقال آب در یک اقدام جهادی اجرایی شده است.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در سفر به ساوه همچنین از ایستگاه راه آهن این شهرستان بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت کار و روند اجرایی این پروژه قرار گرفت.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group