يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب و نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری گفت: بهترین و والاترین تجلیل از شخصیت علامه عسکری بهره‌گیری از خدمات و زحمات علمی آن بزرگوار نسبت به تاریخ اسلام و مکتب تشیع و تحقیق و تداوم راه اوست.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، آیت‌الله محسن اراکی شب گذشته در مراسم بزرگداشت علامه سید مرتضی عسکری ساوجی در مسجد انقلاب شهرستان ساوه با تاکید بر معرفی شخصیت بزرگ علامه عسکری گفت: ابعاد گوناگون شخصیتی علامه عسکری نیازمند تحقیق و پژوهش‌های گسترده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های علمی شخصیت علامه عسکری اظهار کرد: تحقیق در سیره آن بزرگوار نشان از درک تازه‌های علمی در فن کلام و مباحث کلامی دارد.

وی با تاکید بر اینکه وقت آن است تا پرده از شخصیت بزرگ این عالم بزرگوار برداشته شده و جهان اسلام از دریای بیکران علمی وی سیراب شود، افزود: آن عالم وارسته در عرصه علم کلام و مباحث کلامی تازه‌هایی را برای امت اسلامی بیان کرده است.

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری افزود: علامه عسکری با تالیف آثار متعدد در علوم دینی و کلامی از جمله تازه‌آوران و پدیدآوران جدید و نوآوران اندیشه در عرصه کلام است.

وی شخصیت علامه عسکری را هم‌ردیف با بزرگان و پرچمداران مباحث کلامی نظیر علامه امینی، علامه شرف‌الدین، کاشف‌الغطاء و ... در علم کلام دانست و افزود: علامه عسکری پدیدآورنده افکار نو و روش‌های جدید در عرصه کلام بین‌المذاهبین است.

آیت الله اراکی با تاکید بر تجلیل از مقام شامخ این عالم وارسته و روحانی بزرگ شیعی خواستار برپایی کنگره بین‌المللی برای تجلیل از مقام علمی و کلامی علامه عسکری شد و افزود: برگزاری کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه عسکری را باید به عنوان یک پدیده بزرگ علمی دانست و در این راستا با کمک از حوزه‌های علمیه قم، کاری ماندگار انجام داد.

وی با اشاره به یکی از اقدامات علامه عسکری در تبیین و تفسیر تاریخ اسلام و شیعه گفت: یکی از نوآوری‌های علامه عسکری حلاجی کردن جعلی بودن 150 تن از صحابه پیامبر اکرم (ص) بود و این بزرگوار با یک تحقیق علمی و کلامی توانست از این راز پرده بردارد.

وی با تاکید بر اینکه باید کارهای علمی این عالم بزرگوار تکمیل شود و تداوم یابد، تصریح کرد: در عرصه علم تفسیر خدمات علامه به مکتب تشیع و اسلام بی‌بدیل بوده است و باید در این راستا گام‌های بعدی توسط علما و اندیشمندان برداشته شود.

آیت الله اراکی با تاکید بر اینکه در ایران هنوز به خوبی اندیشه‌های علامه عسکری تبیین نشده است، افزود: جهان امروز نیازمند تبیین آثار و اندیشه‌های علامه عسکری در حوزه‌های علمی و دینی است.

وی از علامه عسکری به عنوان یکی از مقتل‌نویسان واقعه کربلا یاد کرد و افزود: این روحانی وارسته در خصوص واقعه کربلا یک تاریخچه مستند، قوی و محکمی را گردآوری و تالیف کرده است و باید در این روزها که در آستانه ماه محرم قرار داریم از مستندات علامه در خصوص واقعه کربلا بهره ببریم و در مجالس و محافل بازگو شود.

به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: علامه عسکری احیاگر مکتب تشیع و رهرو راستین اهل بیت (ع) بود.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: علامه عسکری به عنوان یک فقیه سترگ در مکتب شیعه با تالیفات ارزشمند خود در حوزه‌های مختلف گام‌های موثری را در ترویج مکتب اهل بیت (ع) برداشته است.

وی با تاکید بر تبیین و معرفی شخصیت ارزشمند علامه عسکری گفت: این پرچمدار واقعی مکتب تشیع توانست با تالیف آثار متعدد و نیز راه‌اندازی دانشکده اصول‌الدین چه در عراق و چه در ایران تحول بزرگ علمی را در جهان و تاریخ اسلام رقم بزند.

امام جمعه ساوه برگزاری مراسم بزرگداشت علامه عسکری به عنوان افتخار شهرستان ساوه را گامی کوچک در جهت شناساندن ابعاد مختلف شخصیتی و علمی آن عالم وارسته دانست و افزود: با برنامه ریزی‌های بعمل آمده در سال آینده کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه عسکری با حضور علما و اندیشمندان جهان اسلام در شهرستان ساوه برگزار خواهد شد.

در این مراسم پیام آیت‌الله دری نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک به مناسبت برگزاری مراسم بزرگداشت علامه عسکری قرائت شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group