معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: امکانات این شهرستان برای مبارزه با مواد مخدر از حیث تجهیزات و نیروی انسانی کافی نیست.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدبهاروند در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوه اظهار کرد: شهرستان ساوه به دلیل قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور همواره مسیر تردد قاچاقچیان مواد مخدری است که اقدام به حمل مواد از مناطق غربی کشور به سمت پایتخت میکنند.
وی با اشاره به فعالیت چشمگیر نیروی انتظامی در امر مبارزه با مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان افزود: به لحاظ حجم بالای کار در این حوزه، شهرستان ساوه از امکانات زیرساختی نظیر خودرو و تجهیزات لازم پلیسی و نیز نیروی انسانی لازم برخوردار نیست.
وی عدم برخورداری از مراکز مورد نیاز نگهداری معتادین و بازپروری آنان در این شهرستان را از دیگر نیازها دانست و افزود: با وجود راهاندازی مرکز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در این شهرستان، اما این مرکز نیز جوابگوی مراجعهکنندگان نیست و لازم است مراکز دیگری با مشارکت خیرین و دستگاههای دولتی احداث شود.
فرماندار ساوه با اشاره به انتقال زندانیانی که محکومیت آنان در حوزه مواد مخدر است به مرکز استان گفت: بعد مسافت و تردد سخت زندانیان و خانوادههای آنان به مرکز استان مشکلآفرین است از این رو سپری کردن دوران محکومین به مواد مخدر در این شهرستان ضروری است.
وی خواستار برگزاری منظم جلسات مبارزه با مواد مخدر شد و تصریح کرد: با همت والای دستگاه قضائی و نیروی انتظامی چند نقطه جرمخیز شهرستان در حوزه مواد مخدر پاکسازی و آرامش به شهروندان ساکن در آنان مناطق برگشته است.
به گزارش ایسنا، نماینده مردم ساوه و زرندیه نیز مشارکت بینبخشی را عامل مهمی در مبارزه با مواد مخدر دانست.
محمدرضا منصوری افزود: دستگاههای مقابلهکننده با مواد مخدر به تنهایی قادر با مبارزه با این پدیده شوم نیستند از این رو مشارکت اجتماعی را میطلبد.
وی بروز پدیده اعتیاد را ریشه در ضعف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه دانست و تصریح کرد: از این رو باید با تقویت زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی شاخصهای فرهنگی جامعه را ارتقا دهیم.
در این مراسم حکم انتصاب فرماندار ساوه به عنوان رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوه که از سوی وزیر کشور صادر شده بود به وی اعطا شد.