معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: بقاع متبرکه قرارگاه های عملیاتی مقابله با جنگ نرم هستند.
حجتالاسلام احمد شرفخانی در جریان بهرهبرداری از درمانگاه خیریه حضرت زهرا(س) آستان مقدس امامزاده اسماعیل(ع) روستای یل آباد از توابع بخش مرکزی ساوه با اشاره به بازدید سالانه بیش از 170 میلیون نفر از امامزادگان و بقاع متبرکه افزود: بر این باور هستیم که آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه قرارگاه عملياتي براي مقابله با جنگ فرهنگی دشمن است.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه و امامزادگان به قطب فرهنگی تصریح کرد: احداث مراکز درمانی، ورزشی و فرهنگی در مجاورت بقاع متبرکه زمینه تحقق توصیه رهبری را تسریع خواهد کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه بیان کرد: طرح مطالعاتی تبدیل بقاع متبرکه شاخص به قطب فرهنگی بر اساس ظرفیت های منطقه جغرافیایی و تعداد زائران هر بقعه متبرکه از اولویتهای سازمان اوقاف و امور خیریه کشور است که هم افزایی و تعامل خیرین و دولت را برای اجرای طرح تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی می طلبد.
وی از امامزادگان به عنوان ملجاء و پناهگاه مردم یاد کرد و افزود: وجود بیش از هشت هزار بقعه متبرکه و امامزاده در کشور ظرفیت مناسبی برای تعریف زیرساختهای فرهنگی به منظور حضور بیشتر دوستداران اهل بیت (ع) در این اماکن مقدسه است.
حجت الاسلام شرفخانی بقاع متبرکه را پایگاه های مستحکمی در مقابل حملات نرم دشمن دانست و تصریح کرد: ارتقای فعالیتهای فرهنگی و مذهبی توام با تعریف کارهای عمرانی و توسعه فیزیکی امامزادگان و بقاع متبرکه، پایگاههای فرهنگی مقابله با جنگ نرم که در این اماکن دینی مستقر هستند را مستحکم تر خواهد کرد.
وی اداره کردن موقوفات و ترويج فرهنگ وقف، اداره کردن بقاع متبرکه و نشر فرهنگ قرآني را سه رسالت مهم سازمان اوقاف و امور خیریه برشمرد و تصریح کرد: به منظور تحقق هدف سازمان در تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی سياستها، راهبردها، راهکارها و برنامهها در دو برنامه چهار ساله و يک برنامه پنج ساله تبیین شده است.
به گزارش ایسنا؛ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوه نیز از امامزادگان به عنوان پایگاههای دینی و مذهبی جامعه یاد کرد و افزود: امامزادگان دامنه عترت و سفیران فرهنگی دین مبین اسلام هستند.
حجتالاسلام سیدمحمدباقر طباطبایی با اشاره به اینکه شهرستان ساوه دارای 400 موقوفه و 76 بقعه متبرکه است، افزود: به برکت انقلاب اسلامی سازمان اوقاف و امور خیریه در عرصه فرهنگی و تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی که انتظار مقام معظم رهبری است گام های موثری برداشته است و حضور چشمگیر مردم در جوار آستان مقدس امامزادگان دلیلی بر این ادعاست.
وی در ادامه با اشاره به احداث درمانگاه خیریه حضرت زهرا(س) وابسته به آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) روستای یل آباد ساوه افزود: با اختصاص قطعه زمینی به مساحت 100 متر مربع از سوی اداره اوقاف شهرستان عملیات اجرایی این درمانگاه خیرساز با صرف هزینهای بالغ بر 320 میلیون تومان در دو طبقه و ظرف مدت سه سال آغاز شده و به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: در حال حاضر خدمات پزشک عمومی و روانپزشکی در این مرکز درمانی ارائه می شود و با تامین نیروی انسانی و اخذ مجوزهای لازم به بخش دندانپزشکی و پزشک متخصص قلب تجهیز خواهد شد.
حجت الاسلام طباطبایی همچنین صرف اعتباری بالغ بر 78 میلیون تومان به منظور تعمیر گنبد آستان مقدس امامزاده اسماعیل(ع) و نیز ساخت پنجرههای ایوان این بقعه متبرکه با اختصاص 80 میلیون تومان را از دیگر فعالیتهای عمرانی در این مکان دینی برشمرد.
در مراسم بهرهبرداری از این طرح خیرساز عمرانی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی و جمعی از مسئولان و خیرین حضور داشتند.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: دوری از قرآن و اهل بیت(ع) اول نابودی انسان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- حجتالاسلام احمد شرفخانی در اجتماع فعالان قرآنی و حافظین طرح ملی حفظ و خادمین بقاع متبرکه شهرستان ساوه در آستان مقدس امامزاده اسحاقبنموسیالکاظم(ع) افزود: جامعه قرآنی با اهل بیت (ع) نسبت دارد از این رو باید مواظب کردار و گفتار خود باشد.
وی بیان کرد: حافظان قرآنی و کلام وحی از آنجاکه حامل انوار نورانی قرآن کریم هستند از انحرافات اخلاقی مصونیت دارند و با پیمودن راه رستگاری به قرب الهی میرسند.
وی با اشاره به اینکه محبت اهل بیت (ع) به معنای اطاعت محض از توصیه های ائمه اطهار (ع) است، تصریح کرد: جامعه قرآنی با گفتار و کردار صحیح که زیبنده و زینت اوست در راستای عمل به دستورات قرآنی و اهل بیت (ع) حرکت کرده و به سعادت دنیوی و اخروی نائل خواهد شد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه خواستار نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در کشور به منظور مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان شد و افزود: براي نهادينه کردن فرهنگ قرآني در جامعه بايد از ظرفيت مردم استفاده شود.
وي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري درباره اينکه جمعيت حافظان قرآن در ايران بايد به 10 ميليون نفر برسد گفت: براساس برنامه چهار ساله نخست که از دو سال گذشته در کشور آغاز شده است بیش از یک میلیون ایرانی حافظ کل قرآن خواهند شد.
حجت الاسلام شرفخانی تصریح کرد: برای تحقق این خواسته رهبری معظم انقلاب مرکز تربيت مربي قرآن در کشور راهاندازي شده که در آن بيش از سه هزار مربي قرآني آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
وی از قرآن کریم به عنوان کاملترین و جامعترین کتاب آسمانی یاد کرد که قرائت و عمل به آن موجب رستگاری و سعادتمندی انسان میشود.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه از نیمه شعبان به عنوان عید بزرگ عدالتخواهان و مستضعفین جهان یاد کرد و افزود: اعتقاد قلبی و عملی به امام زمان(عج) نور امید را در دل انسان میدمد.
وی عمل به واجبات و ترک محرمات را عاملی برای رضایت قلب مقدس امام زمان (عج) دانست و تصریح کرد: شادی و رضایت امام زمان(عج) نشان درستی رفتار و کردار ماست.
به گزارش ایسنا؛ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساوه نیز از قرآن کریم به عنوان راهنما و هدایتگر جامعه بشری یاد کرد.
حجت الاسلام سیدمحمدباقر طباطبایی افزود: همه وظیفه داریم در ترویج فرهنگ قرآن در جامعه ضمن عمل به سفارش بزرگان دینی هم از فضیلت معنوی آن برخوردار شویم و هم به مقابله با ترفندهای دشمن در جنگ نرم بپردازیم.
وی گفت: بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص) مربیان قرآنی بهترین امت هستند و این عزیزان به منظور جلوگیری از بروز ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی موجود در جامعه لازم است متعلمین خود را با مفاهيم و آموزههای قرآنی بیشتر آشنا کنند.
وی در ادامه با تاکید بر حفظ آیات نورانی قرآن کریم اظهار کرد: ما در قرآن و روایات از معصومین(ع) سفارشاتی داریم که به قرآن کریم پناه ببرید و حقیقتا کسی که قرآن را قرائت میکند و یا حفظ میکند آثارش را در خود احساس خواهد کرد.
به گزارش ایسنا؛ در این مراسم از 6 تن از حافظان طرح ملی حفظ کل قرآن کریم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.