مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان ساوه گفت: شبکه ایستگاه های شبکه آب آشامیدنی شیرین در این شهرستان به مرز 15 هزار متر رسید.
ابوالفضل شهباز افزود: بهبود فرآیند کیفی آب شیرین مورد نیاز شهروندان ساوجی اولویت اصلی خدمات است و امسال ضریب نفوذ استقرار ایستگاه های توزیع و فروش آب شیرین نسبت به پارسال به 100 فقره افزایش یافته است.
وی ادامه داد: به منظور افزایش ضریب ایمنی و لزوم نظارت بهداشتی بر شبکه آب ساوه، بیش از 514 مورد آزمایش میکروبی در نقاط مختلف شبکه آب این شهرستان انجام شده است.
شهباز اظهار کرد: واحد کنترل کیفی آب این شرکت امسال 220 مورد آزمایش میکروبی بر روی چاه هایِ فعال در مدار توزیع انجام داده تا ضریب اطمینان لازم برای مصرف شهروندان بیش از پیش فراهم شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهرستان ساوه عنوان کرد: کلرسنجی روزانه به عنوان یکی از راهکارهای موثر در بالا بردن ضریب اطمینان کیفیت آب مصرفی است که امسال هشت هزار و 314 مورد آزمایش کلرسنجی توسط واحدهای کنترل کیفی آب انجام شده است.
شهباز ادامه داد: 37 هزار متر مکعب از مخازن ذخیره آب این شهرستان در سال جاری با هدف کیفیت بخشی به آب موجود شبکه توزیع و جلوگیری از تخریب تاسیسات و شبکه آب، شست و شو شد.
شهباز اضافه کرد: اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب شهری نیز از دیگر اولویت های پیش بینی شده در سال جاری بود که با تلاش آبفای ساوه، حدود 22 هزا رو 830 متر شبکه فاضلاب جدید در این شهرستان استقرار یافت.
وی گفت: امسال دو هزار و 54 انشعاب جدید فاضلاب و یک هزار و 316 فقره انشعاب آب در شهرستان ساوه واگذار شده است.
شهباز اضافه کرد: دو هزار و 18 متر اصلاح شبکه در این شهرستان امسال به منظور جلوگیری از هدررفت آب و بهبود شاخص شهرستان ساوه در میانگین هدرفت آب در مقایسه با دیگر شهرهای استان انجام شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهرستان ساوه یادآور شد: توسعه شبکه آب در این شهرستان امسال به مرز پنج هزار متر رسید و سال آینده با توجه به حجم مشترکان، این رقم افزایش می یابد.
شهباز افزود: در روزهای پایانی سال میزان مصرف آب نسبت به دیگر ماه های سال افزایش 30 درصدی دارد و رعایت الگوی مصرف می تواند گامی موثر در حفظ منابع آب باشد.
شهرستان ساوه به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان مرکزی بیش از 260 هزار نفر جمعیت دارد.
ساوه بیش از 76 هزار مشترک در بخش آب و دو هزار و 700 مشترک در بخش فاضلاب دارد.