يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه فساد اداری سبک زندگی مردم را تغییر می‌دهد، افزود: برور فساد اداری در مجموعه دستگاه‌های اجرایی مردم را به دین و نظام بدبین می‌کند و این بدبینی زیبنده حکومت اسلامی نیست.

 

حجت الاسلام سید "ابراهیم حسینی" در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه افزود: مدیران باید تسهیل در امور مردم را سرلوحه کار خویش قرار داده و با تصمیمات نادرست، مردم را در ادارات سرگردان نکنند.

وی با تاکید بر لزوم پاسخگویی در قبال مطالبات مردمی از سوی دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: یکایک ما در قبال کارها و ماموریت‌هایی که بر عهده گرفتیم مسئول هستیم.

وی تصریح کرد: همه مدیران در هر منصب و پستی که هستند باید تلاش کنند تا حق به حق‌دار برسد و در حق هیچ کس اجحافی صورت نگیرد.

به گفته وی، رعایت حقوق شهروندی بر ما لازم است چرا که حقوق شهروندی موضوعی است که از 1400 سال پیش در دین اسلام بدان پرداخته شده اشت و بر همه ما تکلیفی دینی و شرعی است.

وی با تاکید بر اینکه حقوق شهروندی مقدم بر تکالیف شهروندی است، تصریح کرد: به فرموده مقام‌معظم‌رهبری مسئولان بلند پایه کشور، قوای سه گانه و حتی از خود رهبری تا آحاد مدیران باید پاسخگوی تصمیم و سخن خود باشند و در قبال انتظارات مردم مسئولند.

امام جمعه ساوه با بیان اینکه پاسخگویی یک حقیقت اسلامی است، تصریح کرد: برای پاسخگویی عینی باید ارتباط مردم با مدیران بیشتر شود تا نتیجه مطلوب حاصل و رضایت مردم افزایش یابد.

وی با بیان نحوه تسهیل در دسترسی مردم به مدیران اظهار کرد: یک مدیر در حکومت اسلامی باید با تبعیت از الگوی مدیریتی اهل بیت(ع) که نمونه بارز آن توسط حضرت علی(ع) در کتاب شریف نهج‌البلاغه بیان شده است، ارتباط خود را با مردم تقویت کند.

به گفته وی، تقویت واحدهای روابط عمومی در ادارات و نیز نصب صندوق‌های ارتباط مردمی به منظور ارتباط مستقیم مردم با مدیران ضروری است.

امام جمعه ساوه در بخش دیگری از سخنان خود بر نظارت مدیران دستگاه‌های اجرایی بر مجموعه تحت امر خود تاکید کرد و افزود: هیچ مدیری نمی‌تواند ادعا کند که اعتماد صددرصدی به مجموعه تحت امر خود دارد، از این رو استفاده از ابزارهای نظارتی بر عملکرد کارکنان ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه کاهش رضایتمندی مردم از ادارات، یک آسیب اجتماعی است، تصریح کرد: نظارت مدیران بر عملکرد کارکنان و نظارت مردم بر عملکرد دستگاه‌هایی اجرایی دو عامل مهم در برطرف کردن این آسیب است.

حجت الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه فساد اداری سبک زندگی مردم را تغییر می‌دهد، افزود: برور فساد اداری در مجموعه دستگاه‌های اجرایی مردم را به دین و نظام بدبین می‌کند و این بدبینی زیبنده حکومت اسلامی نیست.

وی وجدان کاری را دستور بزرگان دینی بیان کرد و افزود: همه مدیران و کارگزاران در یک حکومت دینی موظف هستند وجدان کاری را سرلوحه کار خویش قرار دهند.

وی در ادامه با اشاره به بروز برخی آسیب‌ها در شهر ساوه گفت: یکی از آسیب‌های موجود در این شهر نبود اتحاد و همدلی مطلوب بین دستگاه‌های اجرایی است و برای تقویت همدلی و وحدت بین آنها باید برنامه‌ریزی کرد.

به گفته وی، دسته‌بندی و اولویت مشکلات موجود در سطح شهر و برگزاری جلسات ماهانه شورای فرهنگ عمومی(چهارشنبه آخر هرماه) و اتحاذ راهکارهای لازم می‌تواند گامی در جهت برطرف‌کردن برخی از آسیب‌ها باشد.

امام جمعه ساوه در ادامه خواستار تشکیل سه کارگروه فرعی شورای فرهنگ عمومی شهرستان با عناوین کارگروه آسیب های اداری، کارگروه فرهنگی و دینی و کارگروه آسیب‌های اجتماعی شد و افزود: برگزاری جلسات مستمر این کارگروه و ارائه گزارش در جلسات شورای فرهنگ عمومی زمینه تحقق اهداف از پیش تعیین شده و سیاست‌گذاری های این شورا را بهتر فراهم خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه با نظر اعضای شورای فرهنگ شهرستان، رئیس و اعضای سه کارگروه پیشنهادی تعیین و مقرر شد فعالیت کارگروه‌ها هر چه سریع‌تر آغاز شود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group