شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

استاندار مرکزی با بیان اینکه در شرایط پساتحریم تکمیل کردن ظرفیت واحدهای تولیدی مهمترین نیاز برای تقویت صنعت است افزود: این اقدام مسیر را برای رفع مشکلات اشتغال و تولید کوتاه‌تر می کند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی - محمود زمانی قمی در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان ساوه که با حضور رئیس مجلس در این شهر برگزار شد، افزود: پس از پایان جنگ تحمیلی استان‌هایی که مورد تجاوز رژیم بعث قرار گرفته بودند بلافاصله مورد بازسازی قرار گرفتند و امروز استان‌های صنعتی که در جریان جنگ تحریمی آسیب‌های بسیار دیده‌اند نیازمند رسیدگی فوری و نگاهی ویژه از سوی مسئولان برای برطرف کردن خسارت های این جنگ هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر اختیارات مدیران استانی جوابگوی رفع مشکلات نیست.

وی در ادامه استان مرکزی را از لحاظ کمی و کیفی استانی سرشار عنوان کرد و با اشاره به پرورش انسان‌های بزرگی همچون قائم مقام فراهانی، امیرکبیر و رهبر کبیر انقلاب در دامان این استان افزود: استان مرکزی در جغرافیای فرهنگ و تاریخ از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به وجود 81 مرکز دانشگاهی با 120 هزار دانشجو در استان مرکزی افزود: 20 هزار دانشجو از این تعداد در 20 مرکز دانشگاهی ساوه مشغول به تحصیل هستند.

وی همچنین به وجود بیش از سه هزار واحد صنعتی در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: صنعت این استان در حال حاضر حال مناسبی ندارد به طوری که صنایع با 40 درصد طرفیت خود کار می‌کنند.

استاندار مرکزی فوری‌ترین نیاز جامعه را معیشت و اشتغال عنوان کرد و گفت: تقویت تولید، رفع مشکلات آن، جذب سرمایه‌گذار و حفظ سرمایه‌گذاری‌های انجام شده این نیازها را سریع‌تر برآورده می‌کند.

وی استان مرکزی را در حوزه کشاورزی از استان‌های برتر کشور دانست و افزود: در تولید گندم رتبه هشتم و در تولید جو رتبه پنجم کشور متعلق به این استان است و استعداد کشاورزی در این منطقه بالاست.

وی با بیان اینکه محلات در زمینه پرورش و تولید گل به عنوان هلند ایران شهرت یافته است، افزود: باید برای تقویت کشاورزی تصمیماتی گرفت که منجر به توسعه شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ساوه گفت: این شهرستان با برخورداری از بزرگترین شهرک صنعتی کشور که 500 واحد صنعتی را در خود جای داده است جایگاه ویژه‌ای در حوزه صنعت دارد و صنایع آن با 60 درصد ظرفیت مشغول به فعالیت هستند که از متوسط کشوری بالاتر است.

وی با بیان اینکه 50 هزار نفر در صنعت ساوه مشغول به کار هستند افزود: در این شهرستان معادن بزرگ مس، آهک، سنگ آهک و گچ وجود دارد.

وی ساوه را قطب کشاورزی استان دانست و افزود: 140 هزار هکتار زمین کشاورزی با تولید 80 نوع محصول زراعی در ساوه وجود دارد  و سالانه 150 هزار تن انار که بیش از نیمی از آن صادر می شود در ساوه تولید می شود.

وی از ساوه و زرندیه به عنوان بزرگترین تولیدکنندگات پسته ارگانیک کشور نام برد و افزود: سه هزار هکتار از اراضی ساوه و 8500 هکتار در زرندیه زیر کشت پسته قرار دارد که علاوه بر خلق ثروت به عنوان ریه شهر تهران عمل می کنند.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس ساوه و زرندیه با تقدیم بیش از هزار شهید و صدها ایثارگر نقش تاثیرگذاری در پیروزی دفاع مقدس داشتند.

  

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group