سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه از اجرای تعرفههای "کتابارزشگذاری نسبی خدمات و مراقبتهای سلامت" در بیمارستان شهید مدرس ساوه خبر داد و گفت: با اجرای آن شاهد کاهش پرداخت هزینههای درمانی از جیب مردم خواهیم شد.
جلیل کوهپایهزاده اصفهانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی اظهار کرد: با تلاش پرسنل و مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده علوم پزشکی ساوه پیشرو در اجرایی کردن هر چه سریعتر تعرفههای کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات سلامت شد و تعرفههای یاد شده در بیمارستان شهید مدرس به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه است این تعرفهها از 17 مهرماه در بیمارستان شهید مدرس ساوه به اجرا درآمده است، افزود: در حال حاضر تعرفههای بخشهای پاراکلینیک بیمارستان از جمله بخش رادیولوژِی و آزمایشگاه و همچنین اتاق عمل این بیمارستان بر اساس کتاب ارزشهای نسبی خدمات سلامت محاسبه میشود.
کوهپایهزاده یکی از اهداف اجرایی شدن این کتاب را از بین رفتن دریافتیهای غیرقانونی دانست و اضافه کرد: حذف دريافتهاي غيرمتعارف، ایجاد تعرفههای جدید و واقعی خدمات درمانی، حذف تعرفههای چندگانه و ایجاد وحدت رویه واحد در تعرفههای درمانی، افزایش سطح درآمد بیمارستانها و کاهش پرداخت از جیب مردم از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
به گفتهی وی مسئله سلامت مهمترين و اصليترين اولويت دولت تدبير و اميد است و در همين راستا كتاب ارزشگذاری نسبي خدمات و مراقبتهاي سلامت تدوين و جهت اجرا به دانشگاههاي سراسر كشور ابلاغ شد.
وی افزایش ميزان تعرفههاي خدمات پزشكي که منجر به ارتقای سطح رضایتمندی مردم شده و ماندگاري پزشكان، گروههاي پرستاري و غير پزشكي در بخش دولتي را نیز از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح دانست.
کوهپایهزاده خاطرنشان کرد: این کتاب در واقع تأمینکننده بخشی از انتظارات جامعه پزشکی در جهت واقعی شدن تعرفههاست که متمرکز شدن خدمات پزشکان در یک بخش را به همراه دارد.