رئیس اتحادیه سراسری تعاونیهای تولیدی و خدماتی کشور گفت: غرور ملی ایرانیان اجازه خرید کالای خارجی نمیدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، هادی غنیمیفرد در مراسم تجلیل از صنعتگران برتر ساوه در سخنانی اظهار کرد: ایرانی باید کالای تولید داخل بخرد و در راستای حمایت از اشتغال، تولید ملی را به عنوان یک افتخار معرفی و مطرح کند.
وی بیان کرد: توجه به تولید ملی منجر به کاهش واردات شده و علاوه بر تأمین نیاز داخل میتواند بخشی از تولیدات ملی را به چرخه صادرات هدایت کند.
وی اضافه کرد: حمایت از کالای ایرانی در گرو حمایت از اشتغال و سرمایه ایرانی است و این وظیفه همه دولتمردان و مسئولان است.
غنیمیفرد خاطرنشان کرد: بسیاری از کالاهای ایرانی به مراتب بهتر از کالاهای خارجی هستند و، باید تلاش کرد تا ایران اسلامی را به عرصه کار و تولید تبدیل کنیم تا ضمن توسعه اقتصادی و رسیدن به خودکفایی، خدمات بهتری به مردم ارائه شود.
به گزارش ایسنا، رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنعتی و صنفی استان مرکزی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه روشهای صنعتی جدید و ابداعات و اختراعات موجب بیکاری افراد شده است، اظهار کرد: توجه به دانش فنی صنعتگران بسیاری از مشکلات در این حوزه را برطرف میکند.
محمدرضا منصوری با بیان اینکه 90 درصد از درآمد استان از محل مالیات صنعتگران جمع آوری میشود، اظهار کرد: وجود صنایع در یک شهر صنعتی مانند ساوه علاوه بر تأمین درآمد شهرستان بخش عمدهای از نیازهای استان را نیز تامین میکند.
وی ابراز امیدواری کرد که با افزایش دو الی سه برابری میزان درآمد استان از محل منابع صنعتی تحولی عظیم در حوزههای گوناگون ایجاد شود.
منصوری در ادامه، با بیان سه خواسته مهم صنعتگران گفت: تأمین آب، بهسازی راهها و آموزش اصلیترین زیرساختها و حیاتیترین نیازهای صنعتگران و کارآفرینان است.
وی خواستار فراهم آوردن زمینههای لازم برای کاهش فاصله زمانی تا پایتخت شد و افزود: فراهم کردن بستری برای حضور بیشتر و آسانتر صنعتگران در منطقه موجب شتاب توسعه شهرستان میشود.
منصوری تصریح کرد: باید قبول کرد که علم تغییر کرده اما، آموزشها به روز نشده است و تحول در آموزشها امری اجتنابناپذیر است.
در این مراسم از 40 صنعتگر برتر و نیز پیشکوستان اصناف با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی نیز گفت: یک چهارم مددجویان تحت پوشش این استان، شاغل هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، محمدمهدی ناصری در مراسم تجلیل از صنعتگران برتر ساوه که در آستانه برگزاری جشن عاطفهها برگزار شده بود اظهار کرد: از مجموع 44 هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد استان 11 هزار نفر آنان شغل ثابت دارند.
وی بیان کرد: سیاست این نهاد توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش و رهایی آنان از فقر است و در همین راستا نیز کمیته امداد استان در سال گذشته دستگاه برتر در ایجاد اشتغال معرفی شد.
وی در ادامه گفت: کميته امداد مسئوليتي در قبال توليد فقر ندارد لذا کارکردهاي ضعيف نهادهاي جامعه باعث آسيب به سرپرست خانواده ميشود و ما طبق وظيفه خود بايد به آنها در تأمين معاش کمک کنيم .
وی با بیان اینکه ارتباط مؤثر افراد جامعه یک شرط برای رسیدن به هدف است، گفت: ترویج همدلی و تعاون و حمایت از همنوعان از آموزههای دینی ما و عاملی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی است.
مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه تشکیل نهادی برای ترویج این فرهنگ از ضروریات حکومت اسلامی است، اظهار کرد: با درایت امام راحل این نهاد مقدس در کشور تأسیس و اقدامات مؤثری در راستای فقرزدایی انجام داد.
وی با بیان اینکه این نهاد کمکهاي مردمي را در سرفصلهاي درخواستي نيکوکاران براي نيازمندان هزينه ميکند، تصریح کرد: شناسايي خانوادههاي نيازمند و توانمندسازي همهجانبه اين خانوادهها و ايجاد دستههاي حسنه در جامعه از اهداف اين نهاد مقدس است.
ناصری در ادامه با اشاره به در پیش بودن جشن عاطفهها گفت: هماکنون پنج هزار و 300 دانشآموز و دو هزار و 800 دانشجو از خدمات کميته امداد امام خميني(ره) استان مرکزي بهرهمند هستند.
وی با دعوت از خیرین برای مشارکت در جشن عاطفهها خاطرنشان کرد: تلاش اين نهاد براي ارتقاي شاخصهاي آموزشي سبب شد دانشآموزان تحت حمايت اين نهاد در سال گذشته در آزمونهاي مراکز آموزش عالي قبول و به دانشگاه راه يابند.
ناصری تصریح کرد: دانشآموزان و دانشجويان سرمايههاي عظيم علمي و معنوي در رشد و تعالي کشور هستند و پرورش استعدادها و هدايت اين قشر از جامعه موجب سلامت و حرکت رو به رشد کشور ميشود.
در این مراسم برخی از صاحبان صنایع با تعهد مبالغی در جشن عاطفهها مشارکت کردند.