در اولين سالروز پيروزي منش تدبير و اعتدال و به دليل مقارن شدن با سالروز ولادت حضرت وليعصر (عج) جشن اميد و انتظار در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان ساوه برگزار شد.
مسئول هماهنگي امور ايثارگران نهاد رياست جمهوري در اين مراسم ضمن تشکر از حضور مردم، گفت: به مناسبت سالروز پيروزي دولت اعتدال، تدبير و اميد، ستادهاي مردمي دکتر حسن روحاني تصميم گرفتند در کل استانهاي کشور مراسم جشني را به صورت خودجوش برگزار کنند.
حجتالاسلام سعيد آگاه ساوه را تنها شهرستان برگزارکننده اين مراسم در استان مرکزي عنوان کرد و افزود: برگزاري اين جشن در ساوه نيز يک افتخار براي مردم ساوه و زرنديه است.
وي ضمن تأکید بر لزوم پاسداري مقام شامخ شهداي ساوه و زرنديه، ابراز داشت: پدران شهدا در تمام سختيها به عنوان پشتوانههاي معنوي دولت را ياري کرده و باعث ايجاد تحول در روند انتخابات شدند.
حجتالاسلام آگاه هدف اصلي برگزاري جشن اميد و انتظار را ايجاد همدلي و وحدت بين نيروهاي سياسي دانست و ابراز اميدواري کرد که فرصتهاي پيش آمده را مغتنم بشماريم تا به مردم بيشتر و بهتر خدمت کنيم.
وي اضافه کرد: در يکسال گذشته تغييرات بسياري در کشور رخ داده که باعث ايجاد عقلانيت در جامعه شده است.
مسئول سابق ستاد انتخاباتي دکتر روحاني در شهرستان ساوه ادامه داد: رهبري متعلق به همه مردم است و هيچ فرقي بين احزاب، گروههاي مختلف و نيروهاي نظامي و سياسي نيست.
وي با بيان اينکه بداخلاقيهاي سياسي باعث ايجاد ذهنيتهاي بد و مسموم شده است، عنوان کرد: دولت اعتدال و تدبير در درجه اول در مسير قانون اساسي و زير پرچم اسلام و رهبري حرکت ميکند.
وي تصريح کرد: خوشبختانه کشور در شرايطي قرار دارد که قرارداد ژنو در مسير خوبي پيش ميرود تا هم سانتيفيوژها و هم اقتصاد مردم بچرخد.
مسئول هماهنگي امور ايثارگران نهاد رياست جمهوري اظهار کرد: نتيجه اين فعاليتها کاهش سرعت بالا رفتن تورم در کشور بود.
وي با بيان اينکه تيم رسانهاي دولت تدبير و اميد بايد تقويت شود، گفت: با حمايتهاي بيشائبهی مردم، مسير عقلانيت را طي ميکنيم.
حجتالاسلام آگاه ضمن يادآوري خاطرات و سختيهاي 24 خرداد سال گذشته، بيان کرد: براي رسيدن به وعدهها و اهداف دولت، بايد از انفعال، يأس و نااميديها دست برداريم.
به گزارش ايسنا، فرمانداران شهرستانهاي ساوه و زرنديه نيز در اين جشن حضور داشتند و مداحي و همچنين اجراي موسيقي زنده توسط گروه موسيقي استاد صبا از ديگر برنامههاي اين مراسم بود.
اشرفالسادات بروجردی گفت: گفتمان دولت، گفتمان عموم مردم است؛ باید به انسانیت، عقلانیت و کرامت انسانها احترام گذاشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، اشرفالسادات بروجردی در جشن اميد و انتظار که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان ساوه برگزار شد، افزود: این مراسم صرفا جشن و همایش نیست، بلکه هدف آن بازنگری آنچه گذشت و تصمیمگیری آنچه در آینده باید انجام شود است.
وی با اشاره به انتخابات سال گذشته افزود: اگرچه در برخی دورانها خواستههای مردم نادیده گرفته شد، اما، آنها با حرکت نشاطآفرین خود در 24 خرداد 92 بیان کردند که زندهاند و خواستههایشان را طلب میکنند.
معاون اجتماعی وزیر کشور دوره اصلاحات، بر مدیریت منابع کشور جهت رسیدن به رفاه بیشتر تأکید کرد و ادامه داد: تعامل با جهان برای پیشبرد جامعه لازم بود و باید انجام میشد.
وی با بیان اینکه در این یکسال بستر، فرصت و ظرفیت مناسب برای پیشبرد اهداف عالی فراهم شده، تصریح کرد: نسل جوان جامعه به عنوان فعالان و آیندهسازان کشور که به مرحله تشخیص، تعقل، شناخت و گزینش بهترین راه رسیدهاند، باید اندیشههایشان را بارور کنند.
وی با تأکید بر لزوم بکارگیری جوانان در تمامی عرصهها، گام اول جوانان را ساختن ایرانی آزاد و آباد عنوان کرد و ادامه داد: مدیریت نیز باید این عرصه را برای جوانان فراهم کند.
وی با اشاره به مدیریت برخی از کشورهای موفق، اظهار داشت: معمولا در کنار هر مدیر با تجربه، فردی دارای قابلیت و ظرفیت وجودی مدیریت، نظارهگر رفتارهای مدیریت است تا کسب تجربه کند. این روش کسب تجربه و اندوخته نیز باید در مدیریت کشورمان ایجاد شود تا برای آینده کادرسازی شود و مدیریت به نحو احسن به نسل های بعدی منتقل شود.
معاون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تهران با بیان اینکه دینداری یک ظرفیت و فرصت است، گفت: مشارکتی حرکت کردن و اشتراک را مصداق ایجاد شرایط برای بهرهگیری از خلاقیت و افکار آحاد مردم دانست.
وی با بیان اینکه مردم باید با سازماندهی در قالب تشکلها و احزاب ایفای نقش کنند، اظهار کرد: پایبندی و احترام به اصول و عقاید اسلام و قانون اساسی کشور لازم است و تمام ارزشها، اصول و مبانی جامعه که در ایدئولوژی یا قانون و یا در خانوادهها به صورت سنتی نهفته است، قابل احترام است.
وی با بیان اینکه برای حرکت به سمت آینده باید خود را بازیابیم تا سهم خود را در ساختن آینده پیدا کنیم، توضیح داد: شرایط برای انجام کار و پرهیز از تنبلی فراهم است.
دکتر بروجردی در ادامه گفت: تکبر باعث تزلزل جایگاه میشود لذا باید از آن دوری کرد.
وی با بیان اینکه شعار دادن، هیاهو و فریادهای بیمبنا راه به جایی نمیبرد، بیان کرد: جامعه به سمت رشد و تعالی با انسجام، اتحاد و بهرهگیری از افکار سوق پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه در انقلاب همه مردم نقش داشتند، اضافه کرد: کسی نمیتواند انقلاب را به نفع خود تصاحب کند، چراکه همه ایرانیان شهید دادهاند، لذا باید با نقشآفرینی به عنوان یک ایرانی و مسلمان آنرا به ثمر برسانیم.
بروجردی با اشاره به ثبتنام افراد مستحق دریافت یارانه، گفت: با توجه به تعداد افراد ثبت نامی، پس از گذشت 36 سال از انقلاب وجود این میزان نیازمند جای بسی سؤال دارد و اگر هم مردم خلاف میگویند که متأسفانه جامعه دچار افت اخلاقی شده است.
وی در پایان نقد توأم با احترام را سازنده دانست و ابراز امیدواری کرد که جلسات بعدی به صورت نقد و بررسی برگزار شود.