امام جمعه ساوه گفت: تقویت فعالیتهای قرآنی و تربیت قرآنخوان مهمترین نیاز کشور در مقابله با تهاجم فرهنگی است.
حجتالاسلام سیدحسین تقوی در جلسه هماهنگی برگزاری برنامههای ماه مبارک رمضان و نیز مراسم جمعی جزءخوانی قرآن کریم در بهار قرآن، اظهار داشت: تمسک به معارف عمیق قرآنی راهی به سمت تعالی و کمال انسان است که سعادت جامعه را تضمین میکند و این همان چیزی است که جامعه ما به ویژه جوانان و نوجوانان بدان نیاز مبرم دارند.
وی ادامه داد: قرائت کلام وحی در طول سال و به ویژه ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است و درک عمیق معانی و مفاهیم قرآنی عاملی برای جلوگیری از انحرافات و مصون ماندن انسان میشود.
وی اضافه کرد: به برکت انقلاب اسلامی جلسات و محافل قرآنی در سراسر کشور برگزار شده و جوانان تشنه معارف قرآنی و اعتقادی با فرهنگ غنی قرآن آشنا میشوند.
امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به بركات ختم قرآن كريم در ماه مبارك رمضان افزود: به دليل استقبال گسترده مردم دیندار شهرستان از ويژهبرنامههای قرآنی اين ماه شریف، طرح جزءخوانی جمعی روزانه قرآن کریم در مسجد انقلاب این شهر برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در این مراسم معنوی تلاوت روزانه يك جزء از قرآن كريم به صورت جمعی و با حضور مردم ديندار برگزار میشود، اضافه کرد: با توجه به اینکه استقبال از برنامههای فرهنگی و قرآنی در طول ماه مبارک رمضان بیشتر از ماههای دیگر سال است، توجه به کیفیت برگزاری این مراسم از اهمیت خاصی برخوردار است.
حجتالاسلام تقوی به حضور قاریان و حافظان ممتاز مطرح شهرستان که عناوین کشوری و منطقهای قرآنی را کسب کردهاند در این مراسم اشاره کرد و افزود: شرکتکنندگان در این مجالس پس از تلاوت روزانه یک جزء از قرآن کریم میتوانند از جلسات تبیین معارف و تفسیر آیات هم بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی شبکه استانی صدا و سیمای مرکز استان، میتوان برنامه جزءخوانی قرآن کریم را به صورت زنده پخش کرد.
به گزارش ایسنا، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ساوه نیز گفت: ترویج و اشاعه فرهنگ حفظ و قرائت قرآن در زندگی روزمره موجب سعادت انسان میشود.
عباسعلی حسنیزاده اظهار داشت: دشمنان اسلام و قرآن با آگاهی از برکات قرآن در زندگی مسلمانان در صدد به راه انداختن هجمههایی علیه دین و قرآن هستند تا بتوانند بنیههای اعتقادی مردم را تضعیف کنند.
وی ادامه داد: قرآن و عترت از جايگاه بالايي در بین ملل مسلمان برخوردارند و برگزاری محافل قرآنی سدی محکم در برابر توطئههای بدخواهان اسلام است.
حسنیزاده با اشاره به تدوین برنامههای ماه مبارک رمضان خواستار توسعه فرهنگ قرآنی و معنویت در این ایام شد.
در این جلسه مقرر شد جلسات جزءخوانی روزانه قرآن کریم از ابتدای ماه مبارک رمضان یک ساعت قبل از اذان ظهر در شبستان بزرگ مسجد انقلاب برگزار و جلسه تفسیر قرآن نیز پس از اقامه نماز توسط امام جمعه برگزار شود.