عضو شورای اسلامی شهر ساوه خواستار توجه جدی مسئولان به توسعه امکانات و فضای ورزشی بانوان شد.
سیده فاطمه مسئلهگو با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در نوروز 93 و تأکیدات ایشان بر بحث اقتصاد، افزود: امسال بطور ویژه این موضوع مورد تأکید رهبری قرار گرفته است چراکه مقوله فرهنگ زیربنای مباحث اقتصادی است و در مسابقه اقتصادی جوامع، آینده درخشان متعلق به کشوری خواهد بود که برنامهریزی صحیح و دقیقی در مقوله فرهنگ داشته باشد و بصورت جدی و جهادی آن را عملی کند.
وی همچنین با اشاره به دیدگاه امام راحل درخصوص بانوان به عنوان معماران و سازندگان اصلی جوامع و مربی نسلها، گفت: باید بپذیریم که پیشرفت همهجانبه و پایدار شهری بدون مشارکت همهجانبه زنان و جوانان امکانپذیر نخواهد بود.
وی ادامه داد: باید بپذیریم که بانوان در شرایط سختتری از نظر دسترسی به اماکن ورزشی و نشاط فرهنگی و بالندگی قرار دارند و فشار روانی بیشتری را متحمل میشوند و هزینه کردن برای بانوان و جونان و حمایت از کانون خانواده در واقع مصداق سرمایهگذاری انسانی و اقتصادی است.
وی با اشاره به نزدیک بودن فصل اوقات فراغت و وجود ناهنجاریهای اجتماعی بویژه موضوع اعتیاد و افزایش آمار طلاق و زنان سرپرست خانوار و مشکلات ناشی از آن، بر لزوم اخذ تصمیمات در خور توجه از جانب شورای اسلامی شهر در این سال که به نام اقتصاد و فرهنگ و عزم ملی و مدیریت جهادی نام گرفته است تأکید کرد.
وی بیان کرد: البته شورای اسلامی شهر از بدو تأسیس تاکنون در جهت امور فرهنگی و ورزشی بانوان بویژه ساخت مکانهای ورزشی همواره پیشقدم بوده است اما، کافی نیست.
عضو شورای اسلامی ساوه با تأکید بر لزوم استفاده از کلاسهای آموزشی و فرهنگی و ورزشی چه در اماکن فرهنگی شهرداری و ادارات دیگر از طرف شورای اسلامی شهر، اعمال تخفیف شهریه برای خانوادههایی که چند فرزند خویش را جهت این کلاسها ثبتنام میکنند پیشنهاد کرد و افزود: عدم افزایش شهریه کلاسها، افزایش بودجه فرهنگی و ورزشی و نیز افزایش تعداد تیمهای تحت پوشش شهرداری و تیمهای ورزشی بانوان از دیگر راهکارهای توسعه ورزش بانوان در ساوه است.
وی تکمیل سالنهای ورزشی شهرک علوی و کنار دریاچه و تسریع در احداث زمین چمن و پارک بانوان با توجه به نزدیکی فصل اوقات فراغت را از دیگر موضوعاتی دانست که باید بزودی عملی شود و افزود: از سایت موجود پارک بانوان با همان شکلی که بانوان صبحها و عصرها در کنار دریاچه استفاده میکنند بهرهبرداری شود.
مسئلهگو با اشاره به نبود استخر ویژه بانوان در سطح شهر نیز گفت: استخر کوثر از ابتدا جهت بانوان احداث شده و هنوز سر درب آن حاکی از این امر است اما، آقایان نیز در سانسهایی از آن استفاده میکنند که این روش به لحاظ مسائل بهداشتی و امنیتی درست نیست و نیز زمینه محروم شدن بانوان از این حداقلهای ورزشی را نیز فراهم میکند.
وی با اشاره به سکونت جمعیت کثیری از شهروندان در مناطق شمال شرقی شهر نیز اظهار داشت: خوشبختانه دومین دریاچه و استخر روباز در ساوه احداث شده که پیشنهاد میشود جهت استفاده از ورزش مفرح قایقرانی برای این مناطق نیز همانند دریاچه جنوبی توسط واحد زیباسازی شهرداری اسکله قایقرانی ساخت و تعبیه شود تا شهروندان این مناطق با صرفهجویی در وقت و هزینه ناچار به مسافرت درون شهری نشوند.
مسئلهگو خاطر نشان کرد: نظر به توزیع عادلانه امکانات ورزشی رفاهی و با عنایت به اینکه در مناطق شمال و جنوب و مرکز شهر دو استخر روباز و یک پارک آبی که قبلاً مخصوص استفاده آقایان در فصل تابستان ساخته شده و استفاده میشود اما، تنها استخر و پارک بانوان که شهرداری بنام بانوان ساخته متأسفانه جهت بانوان استفاده نمیشود لذا، ضروری است شورای اسلامی و شهردار ساوه جهت توزیع عادلانه امکانات ورزشی و فرهنگی و رفاهی در تکمیل و بهرهبرداری از پارک بانوان تسریع کرده و زمینه استفاده مراکز ورزشی و تفریحی مختص بانوان را فراهم کنند.