نماینده مردم ساوه و زرندیه و عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: زنان نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی تاثیرگذار در جامعه دارند.
شهلا میرگلوبیات به مناسبت فرا رسیدن روز زن و هفته گرامیداشت مقام مادر با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل میدهند، اظهار داشت: زنان و مادران میهن اسلامی ما از تأثیرگذارترین اقشار جامعه در حوزههای گوناگون بودهاند و حضور آنان در اجتماع موجب توسعه پایدار و همه جانبه کشور شده است.
وی با اشاره به نقش زنان و مادران کشورمان در تربیت نیروی انسانی کارآمد و پویا ادامه داد: تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد از مهمترین عوامل توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
وی با بیان اینکه دستیابی به توسعه پایدار و همهجانبه نیازمند بهرهمندی از نیروی انسانی متخصص و متعهد است اضافه کرد: در این میان زنان و مادران رسالت مهمی در تحقق این امر مقدس بر دوش دارند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت بزرگ بانوی اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک روز مادر به همه مادران و زنان ایران زمین گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان سرور بانوان و شخصیت بینظیر تاریخ اسلام الگوی کاملی برای تمامی زنان است.
وی ادامه داد: دخت گرامی پیامبر اکرم(ص) نه تنها برای زنان یک الگوی برجسته است، بلکه برای تمام مردم عالم نیز یک الگوی نمونه و اسوه است.
وی تصریح کرد: سیره، منش و روش زندگی آن بانوی بزرگوار، جامعه را از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی مصون نگاه داشته و به سمت اهداف متعالی اسلامی پیش میبرد.
عضو فراکسیون زنان مجلس در ادامه با یادآوری نامگذاری سال جاری به نقش محوری زنان در دو عرصه فرهنگ و اقتصاد اشاره کرد و گفت: زنان میتوانند در هر دو عرصه فرهنگ و اقتصاد حضور تأثیرگذاری داشته باشند تا مشکلات فرهنگی و اقتصادی کشور ساماندهی و برطرف شود.
وی ادامه داد: مدیریت جهادی زنان در عرصه اقتصادی و فرهنگی به عنوان محور اصلی خانوادهها و مدیران تنظیم اقتصاد خانواده در محیط خانه و جامعه با قطع وابستگی به کالاهای خارجی، قناعت و پرهیز از اسراف میتواند زمینه تحقق شعار امسال را فراهم کند.
وی با تأکید بر بهرهمندی جامعه از توان زنان برای بهبود وضعیت فرهنگی به عنوان عاملان انتقال ارزشها و باورها به نسل جدید خاطرنشان کرد: اتکا بر توانمندی زنان و بهرهمندی از ظرفیت آنان اقتصاد و فرهنگ جامعه را شکوفا میکند.
میرگلوبیات تبديل فرهنگ جهادي به فرهنگ عمومي در كل جامعه را با عزم ملی آحاد مختلف مردم به ویژه مادران و زنان ممکن دانست و افزود: توسعه فرهنگ و مديريت جهادي در حوزههاي مختلف بر اساس سند چشم انداز با حضور زنان در عرصههای مختلف سیاسی و اجتماعی کشور عملیاتی میشود.