استاندار مرکزی گفت: سیاست دولت در حوزه اقتصاد برگشت واحدهای نیمهتعطیل به چرخه تولید است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، محمدحسین مقیمی در جلسه هماندیشی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ساوه که در شرکت لاستیک پارس شهر صنعتی برگزار شد، افزود: بدهیهای معوقه و عدم توانایی در پرداخت آن و عدم توجه لازم در گذشته منجر به تعطیلی و یا نیمهفعال شدن برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در سطح استان شده است که میتوان با برنامهریزیهای منسجم و تعامل دستگاههای اجرایی این واحدها را به چرخه تولید هدایت کرد.
وی اضافه کرد: در استان مرکزی شاهد مواجه شدن برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی با مشکلات جدی هستیم که همین امر سبب شده تا صنعت استان رو به تعطیلی یا حداقل تولید اصلی حرکت کند.
وی اظهار کرد: تحریمها، کمبود نقدینگی، نبود سرمایه در گردش، عدم تأمین مواد اولیه و مشکلات بانکی از جمله مسایلی است که صنایع استان با آن درگیر هستند و صاحبان صنایع سالهاست که با این مشکلات مواجه هستند.
وی با بیان اینکه تمام مدیران برای حل مشکلات موجود صنایع عزم و اراده جدی دارند، ادامه داد: انجمن مدیران صنایع شهرستان هم که جلسات ماهانهای با حضور مدیران دارند به عنوان بازوان دستگاههای اجرایی نقش اساسی در انتقال مشکلات و ارائه راهکارها برای برطرف شدن آنها دارند و اینگونه جلسات کمک شایانی به برطرف شدن مسائل و مشکلات صنایع دارد.
مقیمی ابراز امیدواری کرد که تصمیماتی که در این جلسات گرفته میشود منجر به ایجاد طرحهای توسعهای شده و ضمن ایجاد اشتغال منجر به گردش چرخ صنعت شود.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: با کمک صنعتگران این شهرستان در سال جاری میزان صادرات در ساوه 13 درصد نسبت به مرکز استان افزایش داشته است.
احمد آزاد افزود: تحقق این امر مرهون تلاش صاحبان صنایع و جامعه کارگری است که جهادگونه با توجه به مشکلاتی که وجود دارد تلاش میکنند.
وی با اشاره به سرکشی از 40 درصد واحدهای تولیدی و صنعتی طی دو سال اخیر گفت: بسیاری از مشکلات صنایع در جریان بازدید از این واحدها بررسی و برطرف شده است.
وی اظهار کرد: هم اکنون 612 واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان ساوه وجود دارد که 400 واحد آن در شهر صنعتی کاوه مستقر هستند.
وی ادامه داد: از این میزان 57 درصد واحدها فعال و 18 درصد نیمهفعال و مابقی نیز تعطیل هستند.
فرماندار ساوه با اشاره به نقش انجمن مدیران صنایع در پویایی صنعت این شهرستان گفت: انجمن مدیران صنایع در شهرستان در تعامل با مسئولان نقش مهمی در جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی داشته است.
به گزارش ایسنا، کمبود نقدینگی، مشکلات مالی، نبود سرمایه در گردش، کمبود مواد اولیه، عدم تعامل لازم مسئولان در حل مشکلاتی مانند مالیات، بیمه و معوقات بانکی، جریمههای آلایندگی واحدها از جمله مشکلاتی بود که توسط مدیران صنایع در این جلسه مطرح و راهکارهای لازم برای برطرف شدن آنها اتخاذ شد.
استاندار مرکزی همچنین در سفر به ساوه از دامداری افرادشت واقع در مجتمع صالحآباد ساوه بازدید کرد.